Jump to content

Αντιπροσωπος Creative

william blake
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως γνωρίζετε ποιος είναι ο αντιπρόσωπος της Creative στην Ελλάδα ;
http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

Ήταν η Info-quest, δεν ξέρω αν είναι ακόμα...

Η Info-Quest ανακοίνωσε την έναρξη μίας νέας συνεργασίας με την Creative Labs και η οποία αφορά την διάθεση στην Ελλάδα των προϊόντων multimedia που η τελευταία κατασκευάζει. Η Creative Labs είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής προϊόντων multimedia για PC, με αναγνωρισμένη κορυφαία ποιότητα κατασκευής και απόδοσης. Ιδρύθηκε το 1983 και έχει παρουσιάσει προϊόντα, αυτά της σειράς Blaster, που έχουν δημιουργήσει πρότυπα στον χώρο των multimedia. Στα παραπάνω, η Info-Quest έρχεται να προσθέσει την πλήρη και συνεπή υποστήριξη της, ανανεώνοντας την παρουσία της Creative Labs στην χώρα μας.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 ( 5 Φεβ. 2004 , 23:30)

Ήταν η Info-quest, δεν ξέρω αν είναι ακόμα...

Είχα κοιτάξει πριν κάποιους μήνες στα προϊόντα τους και είχε και την Creative μέσα. Πριν από λίγο που δοκίμασα, η συγκεκριμένη σελίδα δεν εμφανιζόταν σωστά όμως.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde ( 5 Φεβ. 2004 , 23:44)

Είχα κοιτάξει πριν κάποιους μήνες στα προϊόντα τους και είχε και την Creative μέσα. Πριν από λίγο που δοκίμασα, η συγκεκριμένη σελίδα δεν εμφανιζόταν σωστά όμως.

Κι εγώ στα προϊόντα πήγα πριν, για να τσεκάρω αν θυμάμαι σωστά. Εμένα είναι ΟΚ (αν λέμε την ίδια σελίδα). Αλλά τα έχει στα "προϊόντα διανομής Info-quest". Δεν ξέρω αν σημαίνει και ότι τα αντιπροσωπεύει. Γιατί εκεί έχει ας πούμε και την Crypto. Κάποιες παλιές ανακοινώσεις βρήκα -σαν την παραπάνω- που λένε περί αντιπροσώπευσης...

μου χαλασε το μπιχλιμπιδι που ρυθμιζεις την ενταση και τωρα τα ηχεια δεν δουλευουν καθολου...

ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα ελπιζω.... :)

ευχαριστω πολυ παιδια

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg