BadBoy1986 Δημοσιεύτηκε May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 31, 2009 γεια σας είμαι καινούργιος στο forum και άσχετος με το θέμα κινητό και pc!! αντιμετωπίζω λοιπόν ένα πρόβλημα:θέλω να περάσω κάποια αρχεία στο κινητό μου(απαντήσεις για θέματα εξετάσεων)μου τις έχουν στείλει σε μορφή vmg και το pc suite τα περνάει αυτόματα στα drafts όταν τα περνάω στο φάκελο documents στην κάρτα μνήμης και πάω μετά να τα ανοίξω μου λέει:unable το open μετά από βοήθεια του στέφανο595 κάπου καταλήξαμε με το prgrama ABC amber nokia converter(δηλαδή τα ανοίγει τώρα,σε μορφή doc,αλλα δεν εμφανίζει τις επικεφαλίδες) ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να μην είμαι πάλι off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 γεια σας είμαι καινούργιος στο forum και άσχετος με το θέμα κινητό και pc!! αντιμετωπίζω λοιπόν ένα πρόβλημα:θέλω να περάσω κάποια αρχεία στο κινητό μου(απαντήσεις για θέματα εξετάσεων)μου τις έχουν στείλει σε μορφή vmg και το pc suite τα περνάει αυτόματα στα drafts όταν τα περνάω στο φάκελο documents στην κάρτα μνήμης και πάω μετά να τα ανοίξω μου λέει:unable το open μετά από βοήθεια του στέφανο595 κάπου καταλήξαμε με το prgrama ABC amber nokia converter(δηλαδή τα ανοίγει τώρα,σε μορφή doc,αλλα δεν εμφανίζει τις επικεφαλίδες) ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να μην είμαι πάλι off topic εισαι off topic. υπαρχει επισημο θεμα για νοκια n95 8gb, ρωτα εκει καλυτερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BadBoy1986 Δημ. May 31, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 απο το θεμα nokia μου ειπαν να οτι ειμαι off topic και να ερθω εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Απ'ότι βλέπω το ABC Amber Nokia converter μπορεί να αποθηκεύσει το αρχείο σε διάφορους τύπους. Δοκίμασε π.χ. το RTF ή το HTML, μπορεί έτσι να φαίνονται καλύτερα στο κινητό σου. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts