costastsak Δημοσιεύτηκε May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 30, 2009 Εδώ και μερικές μέρες το pc μου κάθε φορά που το ανοίγω δεν βρίσκει το router μου. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος...Από τότε που συνδέθηκα μία φορά σε ένα άλλο wifi (επειδή ο πάροχός μου είχε πρόβλημα) κάθε φορά που ανοίγω το pc στο monitorάκι στη task bar μου εμφανίζει ένα θαυμαστικό και μου λέει ότι δεν έχει δίκτυο. Με αποτελέσμα να πρέπει να το κάνω χειροκίνητα. Και μερικές φορές και ενώ είμαι συνδεδεμένος ξαφνικά χάνει το wifi το δικό μου και πρέπει πάλι χειροκίνητα να το βρω και ξανασυνδεθώ. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου πει τι να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Tι καρτα δικτυου εχεις ? Και μενα παρουσιαζει τα ιδια προβληματα μια Level One WNC-0301 PCI Να φανταστεις πιανει ενα δικτυο που ειναι πολυ μακρυα απο μενα στα 48mbit ! και δεν πιανει το connx που εχω στον κατω οροφο!Τρελα πραγματα! Αλλο τρελο ειναι πως οταν ανοιγω το Vuze νεκρωνεται για τα καλα η WLAN και θελει επανεκκινηση.Κοιτα αν εχεις vista και XP drivers οπως εγω δες αν υπαρχει κανας νεος driver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. May 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Έχω xp και η κάρτα είναι μια usb της fujitsu siemens. Το περίεργο με μένα είναι οτι μου το παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό. Δούλευε μια χαρά για περίπου 2 χρόνια. Τα κάνει αυτά μόλις μπήκα σε άλλο wifi. Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Τωρα που το λες και γω εμπαινα εδω και λιγο καιρο σε ενα συγκεκριμενο δικτυο και χθες που μπηκα σε ενα αλλο και σημερα σε αυτο το παλιο μου επεσε το σημα παρα πολυ. Δοκιμασε να παρεις USB προεκταση ωστε να μπορεις να κουνας το στικακι.Δεν ξερω τι αλλο μπορε ι να φταει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts