Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6730 Classic

TN97
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 1 month later...

Καλημέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για το nosier 6730c-1 και θέλω να κάνω το εξής να απενεργοποίηση την κάμερα τελείως με κάποιο τρόπο δηλαδή να πατώ να ανοίγει και να με πετάξει έξω γίνεται? Όπως όταν χαλάσει η κάμερα….

Γιατί θέλω να μπω φαντάρος και θέλω να πάρω μαζί μου αυτό το κινητό και αν τους δήξω ότι δεν δουλεύει δεν θα μου το πάρουν.

Και αν γίνεται να την ενεργοποιώ και να την απενεργοποιώ με κάποιο πρόγραμμα άμα δεν γίνεται δεν πειράζει.

Αλλά πιστεύω μέσω υπολογιστή να γίνεται.

Σας ευχαριστώ εκ των πρότερων.

Καλημέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για το nosier 6730c-1 και θέλω να κάνω το εξής να απενεργοποίηση την κάμερα τελείως με κάποιο τρόπο δηλαδή να πατώ να ανοίγει και να με πετάξει έξω γίνεται? Όπως όταν χαλάσει η κάμερα….

Γιατί θέλω να μπω φαντάρος και θέλω να πάρω μαζί μου αυτό το κινητό και αν τους δήξω ότι δεν δουλεύει δεν θα μου το πάρουν.

Και αν γίνεται να την ενεργοποιώ και να την απενεργοποιώ με κάποιο πρόγραμμα άμα δεν γίνεται δεν πειράζει.

Αλλά πιστεύω μέσω υπολογιστή να γίνεται.

Σας ευχαριστώ εκ των πρότερων.

Δεν νομιζω να το ψαξουν τοσο πολυ.Αν δουν οτι εχει καμερα στο κατασχετουν.

Δεν μπορουν να στο φερουν οι δικοι σου στο πρωτο επισκεπτηριο;

Όχι, δεν υπάρχει τέτοια εφαρμογή αλλά, όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, και να υπήρχε, δεν το ρισκάρεις γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα στο παίρναν.

Δεν νομίζω να το πάρουν αν τους πω ότι είναι χαλασμένο και άλλοι το έκαναν και τους άφησαν. Αυτό το πρόγραμμα το rompathes δεν κάνει δεν απενεργοποιεί την κάμερα?

Σίγουρα μπορείς να το κάνεις αλλά θέλει ψάξιμο. Tο συγκεκριμένο δεν το έχω δεί πουθενά μάλλον γιατί κανείς δεν θέλει να δημιουργήσει ένα Patche που να χαλάει την κάμερα του κινητού! Υποθέτω πως εάν βρεις το αρχείο που είναι υπεύθυνο για το άνοιγμα της κάμερας και το χαλάσεις π.χ. αντικαθιστώντας τα πρώτα byte με μερικά no operation και βάζοντας στο στην αντίστοιχη θέση στο C. Ελπίζω να είσαι και λίγο τυχερός..

Για οτιδήποτε άλλο χρειαστείς για το συγκεκριμένο μπορείς να ρωτήσεις στο S60 3rd - Hacks & Patches

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=203573&highlight=%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%82+%CF%86%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• 2 months later...

Καλορίζικο και σε εμένα.. έπεσε στα χέρια μου ένα κατά λάθος και τελικά το κράτησα.. :)

Λίγο στα πλήκτρα με χαλάει αλλά θα το συνηθίσω :O

• 7 months later...
Ψάχνω να πάρω ένα τηλέφωνο δώρο στη μητέρα μου και βρήκα ένα, το οποίο έχει αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο, κανονικό δηλαδή, όχι QWERTY (το 6730c είναι) και στην περιγραφή του προϊόντος έχει τα αρχικά WKZ. Μπορεί να μου πει κάποιος τι είναι αυτό; Έχει άλλη διάταξη το πληκτρολόγιο;

εχω το συγκεκριμενο κινητο για δευτερη συσκευη...οταν δεχομαι κλησεις δεν μου βγαζει τον αριθμο μονο και οχι το ονομα της επαφης μου ενω ειναι περασμενος ο αριθμος στις επαφες...τι μπορω να κανω?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

• 11 months later...

γειά σας παιδιά,

έχω ένα νοκια 6730c το οποίο όταν το άνοιγα έβγαζε μήνυμα στην οθόνη οτι η εκκίνηση είναι αδύνατη,επικοινωνείστε με αντιπρόσωπο.

αποφάσισα να το φλασάρω με το phoenix και πάλι δεν ξεκινάει.το μόνο που κατάφερα είναι να μην εμφανίζεται το μήνυμα αυτό στην οθόνη αλλά κλείνει πάλι μετά.

καμιά συμβουλή;;;

ευχαριστώ προκαταβολικά

Καταρχήν καλώς ήρθες στο forum!

Δοκίμασε να το ανοίξεις κάνοντας hard format αν δεν ανοίξει δες το : Επαναφορά νεκρής Symbian συσκευής

καλώς σας βρήκα.

φιλε μου τα έχω κάνει αυτα και δεν κατάφερα τίποτα.το φλασάρισμα το έκανα με το συγκεκριμένο βίντεο.αλλά μετά από το πέρας της διαδικασίας συνεχίζει να μου κλείνει.απλά δεν παρουσιάζει πια το μήνυμα με το αντιπρόσωπο.όσον αφορά το hard reset δεν ανταποκρίνεται σ'αυτο.είναι σαν να μην τα πάταω, ανοίγει μεχρι να δείξει το logo της nokia και μετα ξανακλείνει

Βρες κάποιο να σε βοηθήσει με τα πλήκτρα, δεν πετυχαίνει πάντα με την πρώτη φορά.. Αν ακολούθησες τις οδηγίες στο Επαναφορά νεκρής Symbian συσκευής και δεν άνοιξε δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο θα πρέπει να το πας για επισκευή!