Jump to content

Πρόβλημα με email σε απομακρυσμένο υπολογιστή

SpecFor21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είμαι εξωτερικό και με τον υπολογιστή μου στο σπίτι μου ασχολείται η υπόλοιπη οικογένεια.Είπα στην αδερφη μου λοιπόν, προ ημερών να σκανάρει κάτι εικόνες και να μου τις στείιλει με email .Επειδή είναι ψιλοάσχετη της έδινα ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΕΣ οδηγίες και τελικά μου το έστειλλε.Ήταν 2 φωτογραφίες περίπου 840ΚΒ.Αντί να μου έρθει το μήνυμα, μου ήρθαν 8 άλλα email με θέμα ως Ονομααρχείου [0?/08] όπου ? από 1 ως 8 και δεν γράφαν τίποτα μέσα αλλά είχαν όλα συννημένα αρχεία ίσου μεγέθους εκτός του 8ου email με τίτλο ΑΑD???.DAT με ??? διαφορους συνδυασμούς αριθμών/χαρακτήρων γύρω στα 119ΚΒ.Χωρίς να ξέρω τί συμβαίνει, σκέφτηκα να συμπιέσω τις εικόνες σε ραρ αλλά το ίδιο πρόβλημα,όπως και με ζιπ.Απλά αλλάζει το θέμα στο αντίστοιχο όνομα αρχείου.Ελαχιστοποίησα και το μέγεθος του email αλλά και πάλι μου έχει το ίδιο πρόβλημα απλά μειώνεται το πλήθος των email (από 8, 5 και 3).

Έχει κανείς ιδέα τί πρόβλημα υπάρχει ;

Ο υπολογιστής εκεί έχει XP pro ελληνικά και χρησιμοποιεί office 2000 GR.

Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα.

Νομίζω ότι κάτι τέτοιο κάνει το Outlook Express, μήπως στέλνει από εκεί το mail;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde ( 5 Φεβ. 2004 , 10:37)

Νομίζω ότι κάτι τέτοιο κάνει το Outlook Express, μήπως στέλνει από εκεί το mail;

Όχι, από το κανονικό το στέλνει(2000 ελληνικό).Υποθέτω ότι θα έχει πειράζξει καποια επιλογή χωρίς να το ξέρει/ήθελε αλλά επειδή δεν χρησιμοποιώ το Outlook ουτε εγώ δεν ξέρω τι φταίει.

Τόσα χρόνια με το outlook δεν έχω πετύχει τέτοια ρύθμιση. Αλλά και τώρα που κοίταξα (λίγο βιαστικά είναι η αλήθεια), πάλι δεν βρήκα κάτι σχετικό, τι να σου πω, δεν ξέρω.

χρησιμοποιώ χρόνια το outlook 2000, δεν το κάνει αυτό κανονικά, ούτε έχω ακούσει ποτέ να γίνεται. τα emails που σου στέλνει τα κάνεις scan; Μήπως έχει κανέναν ιό;

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic ( 5 Φεβ. 2004 , 17:41)

χρησιμοποιώ χρόνια το outlook 2000, δεν το κάνει αυτό κανονικά, ούτε έχω ακούσει ποτέ να γίνεται. τα emails που σου στέλνει τα κάνεις scan; Μήπως έχει κανέναν ιό;

Τα σκανάρει αυτόματα το panda antivirus και δεν βρήκε τίποτα.Αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως επέλεξε κάτι για ασφάλεια και το στέλενι κωδικοποιημένο το εμαιλ και σπασμένο σε περισσότερα από ένα.Αλλά και πάλι από την πλευρά μου όταν το έπερνα θα έπρεπε να μου αναφέρει κάτι τέτοιο. :blink: