evangelos1214 Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 καλησπερα και Χρονια πολλα . με το iskoot προσεχεται ζηταει νουμερο σταθερο η κινητο και χρεωνη Αμερικη οπως θα δης οταν κανεις κληση δηχνει νουμερο Αμερικης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 τελικα βγηκε το skype για bb Storm??? Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Για κανένα ΒΒ δεν βγήκε δυστυχώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Με ανακοίνωση της από το επίσημο blog η Skype συστήνει στους 'οπαδούς' του 'υπομονή' για την έκδοση για ΒΒ.. I'd like to reassure all of you who've been waiting patiently for our apps for the Nokia N97 and BlackBerry smartphones. They're on their way, but unfortunately we've faced delays beyond our control in getting them to you. The BlackBerry app is in private beta testing at the moment, and we're working hard to create the best possible Skype experience on both of these devices. When they're ready, you'll be among the first to know. Πηγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
san_pedro86 Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Δεν έχουμε καμία εξέλιξη στο θέμα ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOOM_NX Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Παιδιά κοιτάξτε τι παίζει. Εγώ Ελλάδα, αυτή Κύπρο. Εγώ Nokia 5800, αυτή Blackberry 8520. Έχω fring, Skype και Nimbuzz. Τι μπορεί να χρησιμοποιήσει για να μιλάμε με VoIP; Το Nimbuzz στο κινητό της δεν υποστηρίζει κλήσεις. Skype και fring δεν υπάρχουν καν. Τι μπορούμε να κάνουμε; Από τα PC μιλάμε μια χαρά μέσω Skype. Αλλά on the go, γίνεται κάτι μέσω Internet; Καμιά άλλη πρόταση για να μιλάμε εκει που είναι; Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts