grifind Δημοσιεύτηκε May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 7, 2009 Γεια σας, εχω 1gb(ocz gold 1800mhz)x6slots = 6gb ddr3 πανω στην gigabyte ex58-ud4 μου και τα vista ultimate x64 στο system μου γραφουν οτι εχω 4096 ... καμια ιδεα? Παράθεση Motorsports.... Because football,basketball etc... need just "one ball" ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 ισως φταιει η μητρικη. δεν υποστηριζει πανω απο 4? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grifind Δημ. May 7, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 η μητρικη μου ειναι απλα η τελευταια γενια "χ58" motherboards και δεν τηθεται θεμα συμβατοτητας... :( Παράθεση Motorsports.... Because football,basketball etc... need just "one ball" ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 πολύ περίεργο. ακόμα και vista 32bit sp1 να έβαζες θα σου έγραφε ότι έχεις 6GB και θα δούλευε τα 3.25. σίγουρα έβαλες όλους τους οδηγούς στα 64άρια? δες για κάποια ρύθμιση στο bios. ή απλά βάλε από πάνω τα w7 rc x64 και δες αν βλέπουν τα 6GB. αν όχι τότε είναι θέμα hardware. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grifind Δημ. May 7, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 επειδη ειχα και 32bit πανω στο ιδιο μηχανημα μου αναγνωριζαν 3.25 ακριβως και τοσο εγραφαν.οχι 6. πως θα βαλω απο πανω τα 7αρια? χυμα στο κυμα?install με την μια απο disc/iso ? Παράθεση Motorsports.... Because football,basketball etc... need just "one ball" ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 το sp1 θα έλεγε τουλάχιστον 4. να από πάνω τα βάζεις ως clean install από το dvd. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 η μητρικη μου ειναι απλα η τελευταια γενια "χ58" motherboards και δεν τηθεται θεμα συμβατοτητας... :( το ότι είναι η τελευταία γενιά τι σημαίνει; Πολύ πιθανό να μην δέχεται 6 x 1GB. ενδεχομένως να δέχεται 3 x 2GB... πρόταση μου τσέκαρε το manual της mobo σου να δεις τις πιθανές συνδεσμολογίες που δέχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grifind Δημ. May 8, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Ειδα οτι η μητρικη μου υποστιριζει 2000+/1333/1066/800 MHz memory modules. οι δικιες μου οι OCZ ειναι Gold edition στα 1800MHz .... αν δεν τις υποστιριζε ομως δεν θα μου ελεγε απλα οτι δεν γινετε και δεν ειναι συμβατες?επισης απο το eshop που εκανα την συνθεση του pc δεν θα μου λεγανε για ασυμβατοτητα hardware? τι να πω... :S Παράθεση Motorsports.... Because football,basketball etc... need just "one ball" ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 στο eshop δεν ξέρουν την τύφλα τους... σόρρυ δλδ. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Δυστηχώς τα καταστήματα δεν ενδιαφέρονται για την δική σου εξυπηρέτηση,παρά μόνο να πουλήσουν τα προιόντα τους.Νομίζω όμως ότι γίνεται να τα επιστρέψεις και να πάρεις άλλα. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts