Jesus Δημοσιεύτηκε May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 4, 2009 :worry:Εδώ και αρκετό καιρό προσπαθώ να βάλω ιντερνετ στο σπίτι. Όχι μόνο με ΟΤΕ αλλά και με άλλα δίκτυα. Το θέμα όμως είναι, οτι η γραμμή μου δεν είναι καν pstn, είναι pcm, λειτουργεί δηλαδή με φερέσυχνο!!! Έχω κάνει αίτηση αναβάθμισης στον οτε εδώ και 2 ή 3 χρόνια, δεν θυμάμαι ακριβώς. Επίσης έχω πάρει πόσα τηλέφωνα στους τεχνικούς, λέγοντάς τους οτι δεν είναι δυνατόν εν έτει 2009 να υπάρχουν ακόμα αυτές οι προπολεμικές γραμμές και οτι θα ήθελα μια λύση ή μια απάντηση... Έχει κανένας να προτείνει κάτι;:worry: Παράθεση Siemens M55, Siemens CX75, Mitsubishi M342i,Sony Ericsson P910i, Sony Ericsson W950i, Sony Ericsson P1i, Sony Ericsson W960i, Samsung Omnia i900 16gb, Samsung innov8, Motorola Milestone, Motorola Atrix, Motorola RAZR MAXX, Samsung Note II, Samsung Note III, Samsung Note IV, Samsung A8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Ωχ, αν δεν μπορούν να βγάλουν το pcm από σένα μάλλον η μόνη λύση είναι ασύρματο μέσω κινητής. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 :worry:Εδώ και αρκετό καιρό προσπαθώ να βάλω ιντερνετ στο σπίτι. Όχι μόνο με ΟΤΕ αλλά και με άλλα δίκτυα. Το θέμα όμως είναι, οτι η γραμμή μου δεν είναι καν pstn, είναι pcm, λειτουργεί δηλαδή με φερέσυχνο!!! Έχω κάνει αίτηση αναβάθμισης στον οτε εδώ και 2 ή 3 χρόνια, δεν θυμάμαι ακριβώς. Επίσης έχω πάρει πόσα τηλέφωνα στους τεχνικούς, λέγοντάς τους οτι δεν είναι δυνατόν εν έτει 2009 να υπάρχουν ακόμα αυτές οι προπολεμικές γραμμές και οτι θα ήθελα μια λύση ή μια απάντηση... Έχει κανένας να προτείνει κάτι;:worry: Ζητα απο τον ΟΤΕ να σου βαλουν ISDN και τοτε θα παψεις πια να εχεις φερεσυχνο. Αν σου πουν μα μου,επεμεινε,πες ΘΕΛΩ isdn. Απλα μετα θα εχεις τα κλασσικα του isdn γραμμες απο το μοντεμ και τετοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jesus Δημ. May 4, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Παιδιά έχω δοκιμάσει τα πάντα, τους είχα πρήξει όλους και δεν έκανα τίποτα... Εννοείται φυσικά πως τους είπα να μου βάλουν isdn αλλά ούτε αυτό δεν γίνεται... Επειδή λέει δεν υπάρχουν διαθέσιμα ports αν το λέω καλά... Δηλαδή πρέπει να αναβαθμιστεί όλη η συγκεκριμένη γραμμή... Το θέμα είναι πως ένας φίλος μου που μένει σχεδόν απέναντί μου, έχει άλλη γραμμή και έχει ότι ιντερνετ θέλει... Παράθεση Siemens M55, Siemens CX75, Mitsubishi M342i,Sony Ericsson P910i, Sony Ericsson W950i, Sony Ericsson P1i, Sony Ericsson W960i, Samsung Omnia i900 16gb, Samsung innov8, Motorola Milestone, Motorola Atrix, Motorola RAZR MAXX, Samsung Note II, Samsung Note III, Samsung Note IV, Samsung A8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 καταρχήν για ποια περιοχή μιλάς? Μήπως θα έπρεπε να προβείς σε καταγγελία στην ΕΕΤΤ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jesus Δημ. May 5, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 καταρχήν για ποια περιοχή μιλάς? Μήπως θα έπρεπε να προβείς σε καταγγελία στην ΕΕΤΤ? Μιλάω για Κερατσίνι. Για όσους δεν ξέρουν είναι δίπλα σε Πειραιά, Νίκαια. Αν μπορείς, εξήγησε μου αυτό με την καταγγελία... Παράθεση Siemens M55, Siemens CX75, Mitsubishi M342i,Sony Ericsson P910i, Sony Ericsson W950i, Sony Ericsson P1i, Sony Ericsson W960i, Samsung Omnia i900 16gb, Samsung innov8, Motorola Milestone, Motorola Atrix, Motorola RAZR MAXX, Samsung Note II, Samsung Note III, Samsung Note IV, Samsung A8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Μιλάω για Κερατσίνι. Για όσους δεν ξέρουν είναι δίπλα σε Πειραιά, Νίκαια. Αν μπορείς, εξήγησε μου αυτό με την καταγγελία... Ριξε μια ματια, γιατι αυτα που γινονται ειναι ανειπωτα. Τα ιδια ειχαμε κι εμεις στην αρχη γιατι ηταν νεα η πολυκατοικια και βαριοταν οι ΟΤΕτζηδες να φερουν γραμμες... :mad: Κανε γραπτως καταγγελια στον ΟΤΕ και αφου σου απαντησει, προσφευγεις και στην ΕΕΤΤ. Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jesus Δημ. May 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Ριξε μια ματια, γιατι αυτα που γινονται ειναι ανειπωτα. Τα ιδια ειχαμε κι εμεις στην αρχη γιατι ηταν νεα η πολυκατοικια και βαριοταν οι ΟΤΕτζηδες να φερουν γραμμες... :mad: Κανε γραπτως καταγγελια στον ΟΤΕ και αφου σου απαντησει, προσφευγεις και στην ΕΕΤΤ. θα το προσπαθήσω και αυτό να δω τι θα γίνει... Ευχαριστώ πάντως... εσύ τουλάχιστον βρήκες άκρη; ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Siemens M55, Siemens CX75, Mitsubishi M342i,Sony Ericsson P910i, Sony Ericsson W950i, Sony Ericsson P1i, Sony Ericsson W960i, Samsung Omnia i900 16gb, Samsung innov8, Motorola Milestone, Motorola Atrix, Motorola RAZR MAXX, Samsung Note II, Samsung Note III, Samsung Note IV, Samsung A8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 θα το προσπαθήσω και αυτό να δω τι θα γίνει... Ευχαριστώ πάντως... εσύ τουλάχιστον βρήκες άκρη; ευχαριστώ και πάλι. Παρακαλω! Βρηκα. Ειχα ζητησει και μου εβαλαν ISDN αλλα τελικα αξιωθηκαν και ηρθαν και περασαν κανονικα τα καλωδια. :) Αλλα σε σενα ουτε αυτο πιανει :X Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jesus Δημ. May 17, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Παρακαλω! Βρηκα. Ειχα ζητησει και μου εβαλαν ISDN αλλα τελικα αξιωθηκαν και ηρθαν και περασαν κανονικα τα καλωδια. :) Αλλα σε σενα ουτε αυτο πιανει :X ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ!!!!!:cry: Παράθεση Siemens M55, Siemens CX75, Mitsubishi M342i,Sony Ericsson P910i, Sony Ericsson W950i, Sony Ericsson P1i, Sony Ericsson W960i, Samsung Omnia i900 16gb, Samsung innov8, Motorola Milestone, Motorola Atrix, Motorola RAZR MAXX, Samsung Note II, Samsung Note III, Samsung Note IV, Samsung A8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ!!!!!:cry: Δοκιμασε οπως ειπαμε, δεν εχεις να χασεις κατι εκτος απο λιγο χρονο. :) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts