one_tree_hill Δημοσιεύτηκε April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 13, 2009 Έχω ενα pdf.Είναι γραμμένο κανονικά, όμως δε λειτουργεί το search.Πατώ δηλαδή μια λέξη που ξέρω κ βλέπω πως έχει μέσα αλλά λέει δε βρέθηκε. Κ αν κάνω κάτι από αυτά αντιγραφή επικόλληση,βγαίνουν σύμβολα...Τι να κάνω???Παρακαλώ ας βοηθήσει κάποιος,γιατί θέλω αυτό το feature ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ,αλλιώς θα πρέπει να διαβάσω 7 αρχεία x 15 σελίδες, που στη συνέχεια θα γίνουν 15 αρχεία x 15 σελίδες Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 με το abby finereader 8.0 πιστευω να μπορεσεις να το μετατρεψεις μερος του κειμενου ή ακομη και ολοκληρο με καποια μικρο προβληματακια σε document μορφη. Το εχω δουλεψει 1-2 φορες δεν ειχα 100% επιτυχια ομως καταφερα και πηρα το κειμενο απο το Pdf το περισσοτερο μερος του ενα 80%. Αν ειναι μονο αγγλικα ή μονο ελληνικα τοτε θα ναι πιο ευκολο απο οτι αν το κειμενο σου ειναι ελληνικα και αγγλικα μαζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts