Jump to content

Επειγον!θυρα modem!


spok
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μου λεει οτι η com του modem χρησημοποιειται και ειναι αδυνατη η συνδεση...αυτο μου το βγαζει οταν κανω ερωτημα modem και με το που ξεκιναν τα win.....
http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg
Link to comment
Share on other sites

και κατι αλλο που παρατηρησα τωρα.οταν παω να αλλαξω την θυρα του modem απο την καρτελα,οποια θυρα και να επιλεξω μου βγαζει οτι χρησιμοποιειται ηδη... :wacko: :wacko: :wacko:
http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spok ( 2 Φεβ. 2004 , 14:59)

 

"Opencomm η θυρα που χρησιμοποιειται απο το modem ειναι ανοιχτη αυτη τη στιγμη απο καποια αλλη εφαρμογη.Κλειστε οποιαδηποτε εφαρμογη μπορει να χρησιμοποιει τη θυρα,αυτη τη στιγμη".!!

 

Συγνωμη αλλα απο την στιγμη που ειναι στο ΝΕΤ δεν ειναι σωστο αυτο που λεει ,οτι δηλ χρησιμοποιειται ;

Link to comment
Share on other sites

Παρακολουθώ το topic σχεδόν από την αρχή του και ομολογώ ότι δεν μπορούσα να καταλάβω τι συμβαίνει. Οπότε θα κάνω μερικές υποθέσεις.

 

Χρησιμοποιείς adsl modem το οποίο έχεις συνδέσει στο laptop με ένα καλώδιο (RJ45) που μοιάζει με αυτό του τηλεφώνου (RJ11), αλλά είναι λίγο μεγαλύτερο. Το μήνυμα λάθους που περιγράφεις το βγάζει εφόσον το καλώδιο που περίεγραψα πριν είναι συνδεδεμένο στο adsl modem.

Πολλά laptop έχουν μόνο ένα πριζάκι το οποίο δέχεται και τους δύο τύπους καλωδίων. Δηλαδή και το RJ11 και το RJ45. Σ'αυτή την περίπτωση ανάλογα με το ΤΙ θα συνδέσεις ενεργοποιείται άλλη συσκευή. Δηλαδή αν συνδέσεις το adsl modem με το καλώδιο RJ45 στο laptop θα ενεργοποιηθεί η κάρτα δικτύου. Αν συνδέσεις μια απλή τηλεφωνική γραμμή με το RJ11 θα ενεργοποιηθεί το modem. Επομένως δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσεις την com για να στείλεις fax αν δεν βγάλεις το RJ45 καλώδιο και να βάλεις ένα RJ11 το οποίο θα συνδέσεις σε μια απλή τηλεφωνική γραμμή (PSTN).

 

[Όλα αυτά είναι εντελώς υποθετικά, μπορεί να είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας, αλλά αυτό μπόρεσα να σκεφτώ,]

Link to comment
Share on other sites

Παιδια σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον και τη διαθεση για βοηθεια!Το προβλημα τελικα ηταν συνθετο και εφταιγαν τα παρακατω:Το laptop εχει 2 ξεχωριστες θυρες για rj-11 και rj-45 οπως πολυ σωστα αναφερθηκε.Η rg-45 χρησιμοποιειται ανεξαρτητα για adsl σε vpn δικτυο.Στη θυρα για το rj-11 εκανε εγκατασταση ως προεπιλογη το εσωτερικο modem και την ονομαζε ως λογικη θυρα com3.Την ιδια θυρα χρησιποποιουσε και το pcsuite για το p900 και το bluetooth απο "αμελεια",σε καθε ελεγχο που εκαναν και το ενα και το αλλο για συνδεδεμενες συσκευες, και δεσμευαν ΟΛΕΣ τις λογικες θυρες,διοτι δεν οριστηκαν σαφως!Γι'αυτο και δεν μπορουσε το modem να "απαντησει" στα διαγνωστικα!Επισης με την δεσμευση των θυρων δεν ολοκληρωνοταν σωστα και η εγκατασταση του modem!Τελικα ολα εγκατασταση απο την αρχη με προσοχη στον ορισμο θυρων, και ολα οκ!Ευχαριστω πολυ! :)
http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg
Link to comment
Share on other sites

kane ena skanarisma neon siskeuwn apo to prosthiki neon siskeuon kai tha sou to brei meta perna tous drivers kai mallon tha eisai ok. to idio epatha kai ego prin ligo kairo kai mou to breike.
leeco max2 x820 4/32 Miui8 v.6 7.4.24 by C.B.G.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...