Jump to content

WAP Site: Βελτιώσεις και Προτάσεις


MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[imgalign=right]http://www.myphone.gr/news/image1.gif[/imgalign]Κατά τακτά χρονικά διαστήματα γίνονται αρκετές βελτιώσεις στο WAP Site του myPhone.gr οι περισσότερες εκ των οποίων περνάνε απαρατήρητες. Παράλληλα, αναφέρονται διάσπαρτα στο forum προβλήματα, τα οποία αφορούν τις σελίδες του WAP Site, καθώς και του WAP Forum. Έτσι, έκρινα απαραίτητη τη δημιουργία και την επισήμανση του συγκεκριμένου θέματος ώστε να απαντηθούν όλες οι απορίες και παράλληλα για να προσθέτονται οποιεσδήποτε ανανεώσεις γίνονται στις ασύρματες εκδόσεις του site και του forum.

 

  • Καταρχήν, αν δεν το γνωρίζετε ήδη, οι ασύρματες ιστοσελίδες μας, που μπορείτε να τις απολαύσετε με το WAP Browser του κινητού σας βρίσκονται στη διεύθυνση wap.myphone.gr.
     
  • Εκτός από την κανονική έκδοση, διατίθεται και η iMage έκδοση που περιέχει μενού με εικόνες, που καθιστούν ακόμη πιο εύκολη την πλοήγηση. Για την ώρα το iMage υποστηρίζεται σε συσκευές Nokia Series 60 (7650, 3650, 3660, 6600, SX1) καθώς και UIQ (Sony Ericsson P800, P900). Υπάρχουν σκέψεις για την υποστήριξη του iMage και από άλλες συσκευές.
     
  • Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο wap.myphone.gr από οποιοδήποτε κινητό διαθέτει WAP Browser έκδοσης 1.2 ή νεότερης. Αρκεί να μπορείτε να surfάρετε στις ασύρματες ιστοσελίδες του δίκτυου κινητής τηλεφωνίας στο οποίο είστε συνδρομητές για να έχετε πρόσβαση και στο WAP site του myPhone.gr. Δεν απαιτείται συνδρομή. Για να εισέλθετε ωστόσο στο WAP Forum (Wi-Forum) θα πρέπει να είστε ήδη μέλος του site - για να βλέπετε αυτές τις σελίδες προφανώς είστε.
     

 

Στο WAP Site εκτός από τα τελευταία νέα/ειδήσεις και διάφορα χρήσιμα στατιστικά, θα βρείτε wallpapers για κινητά Series 60 και Series 40 - όσα υπάρχουν και στην ενότητα My Gallery του web site -, θα διαβάσετε όλα τα ενδιαφέροντα hints + tips, θα ενημερωθείτε για τις τιμές των κινητών, ενώ φυσικά θα έχετε ολοκληρωτική πρόσβαση και στο forum.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 393
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Update Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2004

 

Θέμα: WAP Forum (v2.0)

Περιγραφή: Αναβάθμιση του WAP Forum. Προσθήκη νέων δυνατοτήτων, λύση ορισμένων (όχι όλων των προβλημάτων).

Beta Testing: Απαραίτητο!

 

Μετά από περίπου 14 ώρες τροποποιήσεων ανανεώθηκε ριζικά η WAP έκδοση του forum, ώστε να είναι ακόμη πιο εύκολη και πρακτική η πλοήγηση σε αυτό. Ωστόσο, λόγο της μεγάλης ποσότητας των αλλαγών - τις περισσότερες από τις οποίες πλέον ούτε εγώ θυμάμαι - καλό θα ήταν οι φίλοι του wireless myphone, να πραγματοποιήσουν το συντομότερο δυνατό όσες δοκιμές θέλουν αναφέροντας εδώ τα πιθανά προβλήματα που αντιμετώπισαν. ΟΧΙ, σε αυτό το στάδιο δεν επιχειρώ να προσθέσω και τα ελληνικά... αν και αυτό είναι κάτι που θα γίνει στο εγγύς μέλλον.

 

Μεταξύ άλλων λοιπόν θα βρείτε:

 

  • PageJump: Δυνατότητα άμεσης μετάβασης σε οποιαδήποτε σελίδας με μηνύματα, που περιέχονται σε οποιοδήποτε θέμα. Απλά επιλέγετε PageJump και γράφετε τον αριθμό της σελίδας που θέλετε να δείτε. Μην ξεχνάτε, μπορείτε να αλλάξετε on the fly τον τρόπο εμφάνισης των μηνυμάτων.
     
  • Φόρμες: Βελτίωση στις φόρμες εισαγωγής κειμένου για τα απλά κινητά, ώστε να λιγοστέψουν τα περιττά κλικ και να βελτιωθεί ο χρόνος απόκρισης.
     
  • Έλεγχος για διπλά μηνύματα: Στοιχειώδης έλεγχος για διπλά μηνύματα, που συνήθως οφείλονται σε καθυστερήσεις των Gateways. Λογικά, δεν θα ξαπαναρατηρηθεί το φαινόμενο των διπλών ή και τριπλών μηνυμάτων από Wi-Μέλη.
     
  • Εμφάνιση έντονου, και υπογραμμισμένου κειμένου στα μηνύματα. Το πλάγιο το ξεχνάμε για την ώρα... θα γεμίσουμε λάθη :)
     
  • Τα URL πλέον... κάνουν κλικ! Ωστόσο, δεν σας συνιστούμε να τα κάνετε κλικ από το κινητό σας γιατί μάλλον θα λάβετε ως απάντηση ένα "ΛΑΘΟΣ" στην οθόνη του κινητού σας. Η δυνατότητα προστέθηκε για όσους χρησιμοποιούν Opera ή άλλους advanced browsers σε smartphones.
     
  • Προφίλ των μελών: Μπορείτε πλέον να δείτε τις βασικές πληροφορίες από το προφίλ του εκάστοτε μέλους, κάνοντας κλικ στην ένδειξη προφίλ, που υπάρχει πλάι σε κάθε nickname.
     
  • Περικοπές... χαρακτήρων; Ναι. Ωστόσο, αν το κείμενο είναι μεγαλύτερο από το επιτρεπτό όριο μπορείτε πλέον να το διαβάσετε ολόκληρο (κάνοντας κλικ στην επιλογή διαβάστε περισσότερα...)
     
  • Οι χρήστες του iMage βλέπουν πλέον έως και 5 (από 2) επισημασμένα θέματα.
     
  • Βελτιωμένη ασφάλεια (αυτό όμως αφορά μόνο εμάς, χι χι )
     
  • Παρακολούθηση Θέματος : Όπως πολύ καλά είπε πρόσφατα ένας φίλος... γιατί να μην δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης ενός θέματος μέσω WAP ; Έτσι και έγινε. Δυνατότητα "Παρακολούθηση Θέματος" και "Διακοπής Παρακολύθησης" προστέθηκε σε κάθε σελίδα στην οποία εμφανίζονται τα μηνύματα ενός θέματος.
     
  • My Threads : Δείτε τα θέματα που παρακολουθείτε... όλα μαζί σε μια λίστα από την αρχική σελίδα του wireless forum.
     
  • SMS: ΟΚ, όχι ακριβώς SMS. Είναι μια δυνατότητα που ήθελαν αρκετοί, αφού έτσι μπορούν εύκολα να δέχονται κάποιες ειδοποιήσεις και σε μια ξεχωριστή e-mail address που προωθεί τα μηνύμταα στο κινητό τους. Σαν ιδέα καλή ακούγεται... πρακτικά δεν ξέρω τι συμβαίνει.
     
  • Διορθώθηκαν ορισμένα bugs στα PMs.
     
  • Διορθώθηκαν πολλά bugs στο Who's Online.
     
  • Διορθώθηκαν αρκετά ακόμη bugs...
     

 

Τώρα, αν δημιουργήθηκαν κάποια άλλα θα το ξέρουμε τις επόμενες ημέρες. Αν λοιπόν θέλετε να γράψετε τις εντυπώσεις σας γι αυτό το θέμα ή οποιαδήπτοε άλλη πρόταση για το WAP site... βρήκατε το κατάλληλο θέμα! :) Happy Wireless Surfing!

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

 

Teleio... ilikrina apo ta kalutera wap sites pou exw dei! Me autes tis veltiwseis egeine teleio. Ama valete kai ellinika tha anapso kai mia lampada isa me to boi sou :p.Sunexise thn Kali kai Epitiximenh sou poreia!

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

 

Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλύτερο το site τώρα πολύ εμφανίσημο και οργανωμένο!

απομένουν μόνο τα ελληνικά..

πάμε μπροστά.. :)

Link to comment
Share on other sites

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

 

MsK poly kalh douleia,alla molis entopisa ena bug:( Sygkekrimena,stin kentrikh selida tou myphone (myphone home) otan pataw "anazitish sto forum" mou vgazei "Kamia apokrish pulhs" As to epivevaiwsei kapoios plz;)

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mitsos ( 2 Φεβ. 2004 , 14:53)

 

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

 

MsK poly kalh douleia,alla molis entopisa ena bug:( Sygkekrimena,stin kentrikh selida tou myphone (myphone home) otan pataw "anazitish sto forum" mou vgazei "Kamia apokrish pulhs" As to epivevaiwsei kapoios plz;)

 

πρόβλημα στην αναζήτηση αναφέρθηκε και εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=17787

 

Επίσης αναφέρθηκε και αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=17822

 

και δυστυχώς συνεχίζω να βλέπω διπλά ποστς.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Link to comment
Share on other sites

onts opws eipothike kai apo allous den leitourgei twra h apanthsh sto wap site...oute kanonikh oute me parathesh...malista esteila kai pm sto mano to meshmeri pou to parathrhsa auto mias kai den mporousa na to postarw edw apo to kinhto kai h aderfh mou eixe katsei sto pc kai den me afhne na katsw :p :p

elpizw na lythei syntoma...

pantws kata ta alla einai poly kalh h nea ekdosh...

epishs na proteinw an ginetai na blepoume kai hlikia kai fylo tou kathe xrhsth...

Link to comment
Share on other sites

a nai kai kati allo...

an ginetai na blepoume apo to wap ta nea themata pou dhmiourghthikan meta thn teleytaia mas eisodo...

an kataferei na ta balei auta sto neo site o manos tote tha einai o kalyteros... :D :D

oxi oti twra den einai alla meta tha einai akoma kalyteros...

entaksei arketa glypsame :p :p :p :p :p gia shmera...

aurio pali... :lol: :lol: :D

Link to comment
Share on other sites

Κάθε βελτίωση είναι πάντα ευπρόσδεκτη. :)

Ας μαζέψω όμως εδώ τα bug-άκια (νέα και παλιότερα-σημαντικά και μη) καθώς και κάποιες προτάσεις μου.

Καταρχάς να ρωτήσω γιατί εμείς οι χρήστες των "απλών" κινητών δεν μπορούμε να δούμε σε μια κατηγορία παραπάνω απο 2 επισημασμένα θέματα; *

bugs:

Σε όποια σελίδα και αν είμαι σε κάποιο θέμα ποτέ δεν μου εμφανίζει ποια είναι αυτή. Δηλαδή πάντα φαίνεται οτι βρίσκομαι στην πρώτη σελίδα. (ακόμα και όταν μεταβώ σε κάποια σελίδα απο το jump page) π.χ. Σελίδα 1 από 174.

'Ασχετα από τον τίτλο που μπορεί να έχει κάποιο μέλος, στο προφίλ του δεν εμφανίζεται παρά μόνο ο χαρακτηρισμός του σύμφωνα με τον αριθμό των μηνυμάτων του. Για παράδειγμα εσύ (MsK) εμφανίζεσαι σαν 3g member και όχι σαν admin. (yes! :p )

Όταν βρίσκομαι σε κάποιο θέμα από τα "hot" (βασικά προτιμώ το "νεα" γιατί το "hot" φαίνεται να σαν να εννοεί τα πιο συζητημένα θέματα) υπάρχει μια επιλογή για να μεταβώ στην κατηγορία που το φιλοξενεί.Έλα όμως που η επιλογή αυτή είναι πάντα μια κατηγορία πίσω. π.χ. βλέπω το θέμα απο τα 10 τελευταία "Mp3 προτάσεις και αναζητήσεις!" και ύστερα επιλέγω το "6600 firmware updates" . Αν μέσα απο το θέμα του 6600 πάω στην σχετική επιλογή θα με "βγαλει" στην κατηγορια MyMusic. Αν μπω μετα σε ενα θεμα του sx1 η επιλογή αυτή θα με πάει στην κατηγορία Nokia series 60 και πάει λέγοντας...

Δεν εμφανίζονται τα θεματα που εχουν μεταφερθεί. Αν μπω σε κάποιο θέμα που έχει μεταφερθεί θα εμφανιστεί κενό. Πρέπει να βρω και να ανοίξω το θέμα στην κατηγορία που μεταφέρθηκε.

Προτασεις:

Θα ήταν πολύ πρακτικό αν υπήρχε η δυνατότητα για κάποια στοιχειώδες διαχείριση των pm's. (διαγραφή αυτών ή ακόμα και προώθηση τους σε κάποιον άλλο χρήστη) Αν μπορούσαμε να δούμε και τα εξερχόμενα...

* :whistle:

Ρύθμιση για τον αριθμό των τελευταίων θεματων. Μέχρι 30 θα ήταν καλά...

Στην εμφάνιση των MyThreads εμφανιζονται "μονο" τα τελευταία 15. "Επόμενη σελίδα" ή κάποια ρυθμιση για επιλογή προβολής περισσοτέρων θεμάτων θα ήταν μια λύση...

Τροποποίηση υπογραφής;

Οι ανακοινώσεις είναι αδύνατον να εμφανισούν ε;

Μήπως ζητάω πολλά;

 

Η νέα δυνατότητα της SMS θυρίδας δουλεύει μια χαρά αν και τα email έρχονται στα αγγλικά.

Επίσης, πλέον έρχονται ειδοποιήσεις για τα pm's που αποστέλλονται μέσω wap αν και ειναι και αυτες στα αγγλικα.

Η λειτουργία παρακολούθησης ενός θέματος δουλεύει μια χαρά ενώ βλέπω οτι πλέον δεν εμφανίζονται τα invisible μελη στην who is online list. :)

 

:!:καλά όλα αυτά αλλά πλέον στην απάντηση (απλή και με παράθεση) καθώς και στην αναζήτηση μου βγάζει το ERROR 502 bad getaway:!:

Με λίγα λόγια δεν μπορώ να απαντήσω μεσω wap!

 

Τέλος, αν και ελαφρώς πιο "βαρύ" το forum είναι σαφώς πιο λειτουργικό.

Well done! :)

Συγγνώμη αν σε/σας έπρηξα.

http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/ban.gif
Link to comment
Share on other sites

opws exw epishmanei kai sto bugreports,h apanthsh sta mhnymata mesw wap einai pleon adynath.Ektos autou yparxoun kai kapoies selides pou den mporw na mpw,p.x se kapoio mhnyma tou thread ''anekdota kai asteia'',sygekrimena vgainei ena mhnyma ''bad syntax error before or after line 49''.extes efage tetoio kollhma to kinhto pou anagasthka na vgalw thn bataria gia na to kleisw!! :mad: den douleye tipota,prwth fora mou synevh kati tetoio. :(

the whore of babylon is here

http://briefcase.pathfinder.gr/download/anoim/18932/271109/0/size.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ANOIM ( 3 Φεβ. 2004 , 15:57)

 

opws exw epishmanei kai sto bugreports,h apanthsh sta mhnymata mesw wap einai pleon adynath.Ektos autou yparxoun kai kapoies selides pou den mporw na mpw,p.x se kapoio mhnyma tou thread ''anekdota kai asteia'',sygekrimena vgainei ena mhnyma ''bad syntax error before or after line 49''.extes efage tetoio kollhma to kinhto pou anagasthka na vgalw thn bataria gia na to kleisw!! :mad: den douleye tipota,prwth fora mou synevh kati tetoio. :(

 

exw mia ypopsia oti to site anew8hke gia na douleuei kalytera mono se syskeues Nokia :lol: Oi xrhstes twn SE,Samsung,Siemens antimetopizoun provlhmata.Exete kati me tis etairies poy ksekinane apo "S" :p :whistle:

the whore of babylon is here

http://briefcase.pathfinder.gr/download/anoim/18932/271109/0/size.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ANOIM ( 3 Φεβ. 2004 , 16:03)

 

exw mia ypopsia oti to site anew8hke gia na douleuei kalytera mono se syskeues Nokia :lol: Oi xrhstes twn SE,Samsung,Siemens antimetopizoun provlhmata.Exete kati me tis etairies poy ksekinane apo "S" :p :whistle:

 

 

lypamai pou to lew alla mallon etsi tha einai,afou mou apanthse o manos sto pm pou tou eixa steilei xtes kai mou eipe oti me osa nokia to dokimase (kai htan 5-6) douleue kanonika..alla akomh den exei brei ena siemens gia na to tsekarei...

Link to comment
Share on other sites

Σε καμία περίπτωση το WAP site δεν αντικαθιστά το Web Site. Απλούστατα γιατί θα ήταν αδύνατον να μεταφερθούν όλες αυτές οι λειτουργίες εκεί. Τότε θα μιλούσαμε για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα και όχι για ένα απλοποιημένο interface. Μην ξεχνάμε ότι όλο αυτό έγινε για να μπορούμε να βλέπουμε και το site από το κινητό μας όπως θα έπρεπε. Ωστόσο, ήδη είναι στα σκαριά η δυνατότητα βασικής διαχείρισης των PMs, ώστε τουλάχιστον να επιτρέπεται η διαγραφή τους εφόσον αυτή είναι επιθυμητή.

 

Πάμε τώρα στα bugs. Έγιναν κάποιες άλλαγες (πολλές μάλλον) και σήμερα οι οποίες έχουν να κάνουν με τον κώδικα και όχι τόσο με την εμφάνιση.

 


  •  
  • Καταρχήν, το γνωστό WiChat είναι προσβάσιμο πλέον μόνο από την κεντρική σελίδα... και δεν υπάρχουν ξεχωριστά κανάλια αλλά ένα για όλο το forum. Τώρα, δεν γνωρίζω ποιοι κάνουν chat μέσω WAP, αλλά είναι και αυτό μια εύκολη και οικονομική λύση για άμεσο messaging.
     
  • Φιλτράρονται ακόμη περισσότεροι ειδικοί χαρακτήρες για λιγότερα προβλήματα κατά την ανάγνωση των threads. Ωστόσο αυτό θέλει πολύ ακόμη δουλειά και τη συνεργασία σας. Βρήκατε κάποιο post που σε αυτό σας έβγαλε error ο browser; Πείτε μου που βρίσκεται, αν όχι με link, σίγουρα σε ποιο forum και το θέμα του.
     
  • Λύθηκε ένα πρόβλημα στη αναζήτηση. Δεν ξέρω όμως αν αυτό λύσει τα προβλήματά σας. Παρακαλώ ενημερώστε με!
     
  • Κατά την ανάγνωση ενός thread, πλέον εμφανίζεται σωστά ο αριθμός των σελίδων. Έτσι θα ξέρετε πλέον που βρίσκεστε και που θέλετε να πάτε :)
     

 

Προβλήματα κατά το posting αναφέρθηκαν από Cosmote με Siemens. Θα γίνει κάποιο test με ένα τέτοιο setup προς το τέλος της εβδομάδας. Ωστόσο σε αυτό πρέπει να γίνετε πιο περιγραφικοί... δηλαδή, εμφανίζεται η επιλογή "παράθεση" κάνετε κλικ σε αυτήν και μετά βγαίνει το λάθος; Πριν βγαίνει το λάθος; Όταν κάνετε υποβολή βγαίνει το λάθος; Ουσιαστικά είναι 3 διαφορετικά scripts και όχι ένα και από τη στιγμή που δεν μπορώ να αναπαράγω το πρόβλημα...

 

Το σίγουρο είναι ότι δεν προστίθενται άλλα features, έως ότου να λυθούν τα υπάρχοντα bugs... οπότε υπομονή :)

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

 

Αρχικό Μήνυμα από MsK

Σε καμία περίπτωση το WAP site δεν αντικαθιστά το Web Site. Απλούστατα γιατί θα ήταν αδύνατον να μεταφερθούν όλες αυτές οι λειτουργίες εκεί. Τότε θα μιλούσαμε για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα και όχι για ένα απλοποιημένο interface. Μην ξεχνάμε ότι όλο αυτό έγινε για να μπορούμε να βλέπουμε και το site από το κινητό μας όπως θα έπρεπε. Ωστόσο, ήδη είναι στα σκαριά η δυνατότητα βασικής διαχείρισης των PMs, ώστε τουλάχιστον να επιτρέπεται η διαγραφή τους εφόσον αυτή είναι επιθυμητή.

 

Πάμε τώρα στα bugs. Έγιναν κάποιες άλλαγες (πολλές μάλλον) και σήμερα οι οποίες έχουν να κάνουν με τον κώδικα και όχι τόσο με την εμφάνιση.

 


  •  
  • Καταρχήν, το γνωστό WiChat είναι προσβάσιμο πλέον μόνο από την κεντρική σελίδα... και δεν υπάρχουν ξεχωριστά κανάλια αλλά ένα για όλο το forum. Τώρα, δεν γνωρίζω ποιοι κάνουν chat μέσω WAP, αλλά είναι και αυτό μια εύκολη και οικονομική λύση για άμεσο messaging.
     
  • Φιλτράρονται ακόμη περισσότεροι ειδικοί χαρακτήρες για λιγότερα προβλήματα κατά την ανάγνωση των threads. Ωστόσο αυτό θέλει πολύ ακόμη δουλειά και τη συνεργασία σας. Βρήκατε κάποιο post που σε αυτό σας έβγαλε error ο browser; Πείτε μου που βρίσκεται, αν όχι με link, σίγουρα σε ποιο forum και το θέμα του.
     
  • Λύθηκε ένα πρόβλημα στη αναζήτηση. Δεν ξέρω όμως αν αυτό λύσει τα προβλήματά σας. Παρακαλώ ενημερώστε με!
     
  • Κατά την ανάγνωση ενός thread, πλέον εμφανίζεται σωστά ο αριθμός των σελίδων. Έτσι θα ξέρετε πλέον που βρίσκεστε και που θέλετε να πάτε :)
     

 

Προβλήματα κατά το posting αναφέρθηκαν από Cosmote με Siemens. Θα γίνει κάποιο test με ένα τέτοιο setup προς το τέλος της εβδομάδας. Ωστόσο σε αυτό πρέπει να γίνετε πιο περιγραφικοί... δηλαδή, εμφανίζεται η επιλογή "παράθεση" κάνετε κλικ σε αυτήν και μετά βγαίνει το λάθος; Πριν βγαίνει το λάθος; Όταν κάνετε υποβολή βγαίνει το λάθος; Ουσιαστικά είναι 3 διαφορετικά scripts και όχι ένα και από τη στιγμή που δεν μπορώ να αναπαράγω το πρόβλημα...

 

Το σίγουρο είναι ότι δεν προστίθενται άλλα features, έως ότου να λυθούν τα υπάρχοντα bugs... οπότε υπομονή :)

 

Edw kai dyo meres,ws dia mageias poy mphka sto myphone apo wap,eida foberes beltiwseis,kai polles epiprosthetes dhnatothtes.Omws edw kai dyo meres de doyleyei h anazhthsh.Mou bgazei agnwsth apokrish.

technoholic maniac reviewer
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MsK ( 4 Φεβ. 2004 , 04:46)

 

Σε καμία περίπτωση το WAP site δεν αντικαθιστά το Web Site.

 

Πάμε τώρα στα bugs. Έγιναν κάποιες άλλαγες (πολλές μάλλον) και σήμερα οι οποίες έχουν να κάνουν με τον κώδικα και όχι τόσο με την εμφάνιση.

 


  •  
  • Φιλτράρονται ακόμη περισσότεροι ειδικοί χαρακτήρες για λιγότερα προβλήματα κατά την ανάγνωση των threads. Ωστόσο αυτό θέλει πολύ ακόμη δουλειά και τη συνεργασία σας. Βρήκατε κάποιο post που σε αυτό σας έβγαλε error ο browser; Πείτε μου που βρίσκεται, αν όχι με link, σίγουρα σε ποιο forum και το θέμα του.
     
  • Κατά την ανάγνωση ενός thread, πλέον εμφανίζεται σωστά ο αριθμός των σελίδων. Έτσι θα ξέρετε πλέον που βρίσκεστε και που θέλετε να πάτε :)
     

 

Προβλήματα κατά το posting αναφέρθηκαν από Cosmote με Siemens. Θα γίνει κάποιο test με ένα τέτοιο setup προς το τέλος της εβδομάδας. Ωστόσο σε αυτό πρέπει να γίνετε πιο περιγραφικοί... δηλαδή, εμφανίζεται η επιλογή "παράθεση" κάνετε κλικ σε αυτήν και μετά βγαίνει το λάθος; Πριν βγαίνει το λάθος; Όταν κάνετε υποβολή βγαίνει το λάθος; Ουσιαστικά είναι 3 διαφορετικά scripts και όχι ένα και από τη στιγμή που δεν μπορώ να αναπαράγω το πρόβλημα...

 

 

 

Symfwnw oti to wap site den antika8ista to web site,alla h kyria vash toy site einai to foroum kai einai krima na mh mporoume na symetexoume.Akoma den emfanizetai o swstos ari8mos twn selidwn alla entaksei ayto einai mikro provlhma,to spastiko einai na mhn mporeis na apanthseis.eite patwntas para8esh eite apla apanthsh sto mhnyma emfanizetai ena mhnyma''unexpected character before or after line 49''.Den kserw an elenxetai ta bug reports alla provlhmata exoun anafer8ei oxi mono me siemens,provlhmata exoun kai ta samsung kai ta SonyEricsson,den kserw gia allous.Eimai sigouros oti ta provlhmata 8a dior8w8oyn,elpizw grhgora.Yparxei periptwsh kai alla kinhta ektos apo ta smartphones na exoume prosvash sto i-mage site? :o

the whore of babylon is here

http://briefcase.pathfinder.gr/download/anoim/18932/271109/0/size.jpg

Link to comment
Share on other sites

Καταπληκτική δουλειά παιδιά!

Θα ήθελα να προτείνω κάτι...

Στην ενότητα με τις φωτογραφίες θα ήταν ωραίο να υπήρχε και η δυνατότητα download για ringtones (ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά θα ήταν καταπληκτικό).

Ακόμα θα ήταν πολύ χρήσιμο ένα link με κάποιο site αναζήτησης wap sites, σαν αυτό που υπάρχει στο Vodafone Live.

Συνεχίστε την φοβερή δουλειά :)

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MsK ( 4 Φεβ. 2004 , 04:46)

 

Προβλήματα κατά το posting αναφέρθηκαν από Cosmote με Siemens. Θα γίνει κάποιο test με ένα τέτοιο setup προς το τέλος της εβδομάδας. Ωστόσο σε αυτό πρέπει να γίνετε πιο περιγραφικοί... δηλαδή, εμφανίζεται η επιλογή "παράθεση" κάνετε κλικ σε αυτήν και μετά βγαίνει το λάθος; Πριν βγαίνει το λάθος; Όταν κάνετε υποβολή βγαίνει το λάθος; Ουσιαστικά είναι 3 διαφορετικά scripts και όχι ένα και από τη στιγμή που δεν μπορώ να αναπαράγω το πρόβλημα...

 

 

blepoume kanonika ena thema...kai molis pathsoume to koumpi gia apanthsh eite aplh eite me parathesh fortwnei gia ligo kai meta petaei ena "sfalma 502 lathos gateway"..elpizw na se katatopisa..

Link to comment
Share on other sites

Τα προβλήματα παρουσιάζονταν μόνο με Openwave Browser και μόνο στο δίκτυο της Cosmote... Ωστόσο, μετά από εντατικές δοκιμές με ένα Siemens MC60 και το gateway της Cosmote είναι πλέον εφικτή η απάντηση, η παράθεση και η αναζήτηση...

 

Τι έμεινε ;

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MsK ( 5 Φεβ. 2004 , 05:15)

 

Τι έμεινε ;

 

 

Το iMage για το Τ610 :whistle: :p

Link to comment
Share on other sites

Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0)

 

Αρχικό Μήνυμα από MsK

Τα προβλήματα παρουσιάζονταν μόνο με Openwave Browser και μόνο στο δίκτυο της Cosmote... Ωστόσο, μετά από εντατικές δοκιμές με ένα Siemens MC60 και το gateway της Cosmote είναι πλέον εφικτή η απάντηση, η παράθεση και η αναζήτηση...

 

Τι έμεινε ;

 

an teleiwses me thn douleia tou "exolothreuth" kai skotwses ola ta "zwhfia" yparxoun arketes protaseis pio pisw..:D

Link to comment
Share on other sites

Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

 

Egw exw cosmote kai olla leitoyrgoun ok.Sta pm tha baleis kamia fora th dhnatothta diagrafhs apo xrhsth? Mexri twra mono apo pc ginete.Kai epishs,kamia endeiksh poy na leei poso epi tois ekato xwros emeine opws pali sto pc! Auta ta dyo kai einai comple pisteyw.(h toylaxiston for me)

technoholic maniac reviewer
Link to comment
Share on other sites

Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

 

Egw exw cosmote kai olla leitoyrgoun ok.Sta pm tha baleis kamia fora th dhnatothta diagrafhs apo xrhsth? Mexri twra mono apo pc ginete.Kai epishs,kamia endeiksh poy na leei poso epi tois ekato xwros emeine opws pali sto pc! Auta ta dyo kai einai comple pisteyw.(h toylaxiston for me)

technoholic maniac reviewer
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hackfree ( 5 Φεβ. 2004 , 13:23)

 

Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

 

Egw exw cosmote kai olla leitoyrgoun ok.Sta pm tha baleis kamia fora th dhnatothta diagrafhs apo xrhsth? Mexri twra mono apo pc ginete.Kai epishs,kamia endeiksh poy na leei poso epi tois ekato xwros emeine opws pali sto pc! Auta ta dyo kai einai comple pisteyw.(h toylaxiston for me)

 

 

Τουλάχιστον δε παρουσιαζονται φαινόμενα 2ων posts :lol: :p

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

 

Link to comment
Share on other sites

Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0)

 

Αρχικό Μήνυμα από killing_you2

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hackfree ( 5 Φεβ. 2004 , 13:23)

 

Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

 

Egw exw cosmote kai olla leitoyrgoun ok.Sta pm tha baleis kamia fora th dhnatothta diagrafhs apo xrhsth? Mexri twra mono apo pc ginete.Kai epishs,kamia endeiksh poy na leei poso epi tois ekato xwros emeine opws pali sto pc! Auta ta dyo kai einai comple pisteyw.(h toylaxiston for me)

 

 

Τουλάχιστον δε παρουσιαζονται φαινόμενα 2ων posts :lol: :p

 

lol :D :lol:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...