Jump to content

Ξεκλείδωμα Navigon Transonic PNA-4000

exelix
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ένας φίλος με παρακάλεσε να του ξεκλειδώσω το μηχανάκι του για να περάσει και άλλα προγάμματα πλοήγησης, αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι για αυτό το μοντέλο. Ξέρετε αν ξεκλειδώνει και αν υπάρχει κάποιου είδους μενού που μπορούμε να του περάσουμε; Ευχαριστώ.

Γράψε λίγα πράγματα για τη συσκευή.

Συνδέεται με το pc,μέσω activesync ή ως αποθηκευτικός χώρος;Το πρόγραμμα πλοήγησης που βρίσκεται;Στα αρχεία που έχεις πρόσβαση,βλέπεις κάποιο αρχείο .ini ή .txt, που να περιέχει κάποια διαδρομή για το πρόγραμμα πλοήγησης?

Επίσης μπορεί να ξεκλειδώνει με κάποιο συνδυασμό πλήκτρων.

Όταν το συνέδεσα απλά στη usb δεν μπόρεσα να δω κάτι, ενώ αφότου εγκατέστησα το activesync μπορώ να κάνω εξερεύνηση των αρχείων του. Με τα λίγα που κατάλαβα πρέπει να έχει το πρόγραμμα στη συσκευή και τους χάρτες στη storage card. Δε βρήκα κάποιο αρχείο για να του αλλάξω απλά τη διεύθυνση. Όντως μπορεί να ξεκλειδώνει με συνδυασμό κουμπιών, όπως ένα άλλο μοντέλο της σειράς που πέτυχα κάπου, αλλά δε βρήκα ακόμα κάτι για αυτό το συγκεκριμένο.

edit:

Μόλις βρήκα ότι είναι κλώνος του MDPNA 220T, αν αυτό βοηθάει κάπως. Ψάχνοντας πήρε το μάτι μου ότι χρησιμοποιούν κάποια τροποποιημένα αρχεία autorunce.exe και MNAVDCE.CAB, αλλά ακόμα δε βρήκα τα κατάλληλα που μου χρειάζονται. Ελπίζω να ψάχνω και το σωστό πράγμα.

http://rapidshare.com/files/212678890/medion.rar

κατέβασε αυτό και βάλε χύμα στην κάρτα τα 2 αρχεία.Κλείσε τελείως τη συσκευή και ξανάνοιξέ την.

Τόσες μέρες δεν έχω πει αν ξεκλειδώνει με αυτά τα αρχειάκια γιατί αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Με το που το ανοίγω ξεκινάει να κάνει εγκατάσταση του Navigon και δεν τρέχει τίποτα άλλο, τουλάχιστον στο προσκήνιο. Είναι και στα γερμανικά κιόλας και ζητάει κάποια στιγμή τον κωδικό για την ενεργοποίηση και αφού δεν τον έχω (ανήκει σε φίλο φίλου, οπότε η συνεννόηση είναι μπουζούκι αν τον έχει ή όχι) δεν ολοκληρώνεται ποτέ για να δω αν αυτό είναι το πρόβλημα που δεν ανοίγουν τα Windows. Έχεις κάποια ιδέα τι να κάνω ή ξέρεις που μπορώ να κοιτάξω μόνος για να μη σε κουράζω;

• 2 weeks later...
Για όποιον ίσως το χρειαστεί κάποια στιγμή τελικά κατάφερα να το ξεκλειδώσω. Το αρχείο που πρέπει να βρει κάποιος είναι το AUTO_UNLOCK_MEDION_240_T_WIN4.2CE.RAR. Τουλάχιστον σε μένα, με λίγη ταχύτητα στις κινήσεις για να προλάβω να πατήσω ένα καταραμένο Yes to All, δούλεψε!

• 1 year later...