Olga Δημοσιεύτηκε March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 23, 2009 Καλημέρα! Έχω το Acer Aspire 5920 με windows vista home. Ξαφνικά χθες βράδυ, και ενώ στη προηγούμενη χρήση του laptop δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, μετά από 2 λεπτά από την εκκίνηση των windows οι εφαρμογές πάγωναν και ενίοτε όλο το σύστημα κολλούσε. Η cpu έμοιαζε να υπολειτουργεί κάνοντας χρήση μόνο 3% της. Έκανα επανεκκίνηση πολλές φορές, έκανα και επαναφορά συστήματος, απενεργοποίησα και το antivirus και τίποτα. Ενώ η εκκίνηση γίνεται σωστά, μετά από 2 λεπτά στην εφαρμογή μου βγαίνει το "δεν ανταποκρίνεται", η cpu πέφτει και όλα μένουν εκεί. Είναι πρόβλημα του hardware ή κόλλησα ιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 λογικά virus. κάνε ένα scanning. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olga Δημ. March 23, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Αν είναι virus έχει καλώς... μού έκανε εντύπωση όμως που το πρόβλημα δεν λύθηκε με επαναφορά συστήματος σε προηγούμενο σημείο. Scanning μάλλον δεν θα μπορέσει να κάνει αφού το antivirus θα κολλήσει standart! Ευχαριστώ για την απάντηση. Αν κάποιος άλλος καταλαβαίνει κάτι άλλο ας ανημερώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Ελεξγε και τις θερμοκρασιες το συστηματος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Αν είναι virus έχει καλώς... μού έκανε εντύπωση όμως που το πρόβλημα δεν λύθηκε με επαναφορά συστήματος σε προηγούμενο σημείο. Scanning μάλλον δεν θα μπορέσει να κάνει αφού το antivirus θα κολλήσει standart! Ευχαριστώ για την απάντηση. Αν κάποιος άλλος καταλαβαίνει κάτι άλλο ας ανημερώσει ο ιός μένει και μετά την επαναφορά. είναι καινούριο μηχάνιμα δεν πρέπει να έχει θέμα με το υλικό... Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts