cozy78 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Το τηλέφωνό σου αναγνωρίζει άλλες κάρτες, έτσι; Αν ναι, έπεσες σε ασυμβατότητα... να δοκιμάσω να αγοράσω μια άλλη μάρκα? τι μου προτεινεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Με sandisk και transcend δεν είχα ποτέ πρόβλημα στα blackberry. Αυτή που πήρες τι μάρκα είναι; Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Με sandisk και transcend δεν είχα ποτέ πρόβλημα στα blackberry. Αυτή που πήρες τι μάρκα είναι; sandisk είναι, θα αγοράσω μια transcend να δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Καλό είναι πρώτα να βρεις μια κάρτα από κάναν γνωστό να δοκιμάσεις. Την παλιά τη διαβάζει κανονικά; Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Υπάρχει προγραμμα Skype για τα blackberry? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Για να παίρνεις τηλέφωνα, όχι. Για chat, υπάρχουν διάφορα προγράμματα που το υποστηρίζουν. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Για να παίρνεις τηλέφωνα, όχι. Για chat, υπάρχουν διάφορα προγράμματα που το υποστηρίζουν. όχι δεν με ενδειαφλερει να κάνω κλησεις μονο για το chat, έχεις καπόιο προγραμμα υπόψην σου? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Δοκίμασε skype.com/m για το επίσημο, απλά το έχουν κουράσει πολύ το θέμα με υποστηριζόμενες συσκευές κλπ και δεν ξέρω αν θα σου παίζει. Εμένα μου έπαιζε σωστά και το im+ lite που είναι και δωρεάν για blackberry. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts