cozy78 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Επιτέλους ήρθε το τηλ.πολυ καλο. το μονο θεμα που εχω είναι η γλώσσα, εχει μόνο Αγγλικα, ενω διαβάζει κανονικα ελληνικα, δεν με πειράζει τοσο η συσκευη αλλα στο πληκτρολογιο θελω ελληνικα αν μπορει κανεις help:) αν καταλαβα καλα καποιος απο τους παρακάτο αριθμους είναι η έκοδοση του λειτουργικού v 5.0.0.624 Platform 4.2.0.285 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Ψάξε και κατέβασε την 9630jAllLang_PBr5.0.0_rel1675_PL4.2.0.451_A5.0.0.1030_Sprint_L.P Έχει Full Ελληνικά μέσα (μενού, πληκτρολογίο κτλ) Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 όσο και να ψάξω μου βγαζει μόνο 9630AMEA_PBr5.0.0_rel1675_PL4.2.0.451_A5.0.0.1030_Sprint_L.P είναι ίδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Όχι δεν είναι ίδια. Αυτή είναι All Language? Αυτό να κοιτάξεις Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 θα το ξανακοιτάξω, αλλα σε όσες αναζητήσεις εχω κάνει στο google μονο αυτήν μου βγάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Μπορείς να κατεβάσεις την έκδοση αυτή από εδώ. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Λοιπον ευαριστώ για την βοηθεια σας απλα εχω ακομη μία ερώτηση οταν στελνώ μην το πρώτο γραμμα κεφαλαιο παέικανονικά καιολα τα υπόλοιπα με ερωτηματικά ????????????????? έχουμε καποια λύση για αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 OPTIONS>SMS>DATA CODING ASCII Αν είναι ήδη έτσι τότε πας OPTIONS>MOBILE NETWORK>NETWORK MODE 2G έξοδος στην αρχική και μετά από λίγο προσπάθησε να στείλεις sms... Φυσικά μετά το γυρνάς πάλι στο 2G/3G Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Εισαι θεός ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Καλημέρα Υπ'αρχει καποιος τρόπος για να βλέπω πόσο ΜΒ καταναλώνω ωστε να μήν ξεφύγω? τουλάχιστον για τους πρωτους μήνες ωσπου να δώ ποσο μπορώ να συνδέωμαι ή αν χρειαστεί να μπψ σε μεγαλύτερο πρόγραμμα εχω τα 100 ΜΒ της cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Έχει ένα νούμερο η cosmote που σου λέει. Είναι ο ποιο σίγουρος τρόπος. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 υπάρχει κάποιος τρόπος όταν στέλνω μαιλ απο το κινητό να μην βγάζει στον παραλυπτη το μην. Εσταλη απο το blackberry κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Θα μπεις στην σελίδα που ρυθμίζεις τα email και θα το βγάλεις ή μπορείς να μπεις από την συσκευή email setup και θα πας να το σβήσεις Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Ευχαριστω πολύ φιλε μου εισαι δασκαλος:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Έχει ένα νούμερο η cosmote που σου λέει. Είναι ο ποιο σίγουρος τρόπος. πήρα τηλ στην cosmote και μου είπαν οτι δεν υπαρχει καποιο νουμερο για ενημέρωση μονο αν βρω κάποιο πρόγραμμα της συσκεύης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Από πότε? Τέλος πάντων δεν θα βγάλεις άκρη... Κατέβασε αυτό http://mda.e-office.com/ Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Από πότε? Τέλος πάντων δεν θα βγάλεις άκρη... Κατέβασε αυτό http://mda.e-office.com/ τι να σου πω αυτο μου είπαν, ασε που περιμενα πανο απο 5 λεπτα στην αναμονή για να δουν αν υπάρχει τέτια υπηρεσία ευχαριστώ παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 κατω απο το σήμα 3G εχει ενα <<εικονιδιο>> καπως ετσι Ο)))) γνωρίζει κάποιος τι είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Είναι το GPS. Το έχεις ενεργοποιημένο γιαυτό στο βγάζει Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 παιζει να μπει OS6 στο 9630? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Όχι δεν παίζει Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Γεια σας αγόρασα μια memory card αλλα δεν μου την εμφανίζει, εχει ξανατύχει σε κανέναν? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Προσωπικά με 5-6 κάρτες που έχω χρησιμοποιήσει στα blackberry μου δεν είχα κάποιο πρόβλημα και γενικά είναι από τα "εύκολα" τηλέφωνα σε θέματα συμβατότητας με κάρτες μνήμης. Τι κάρτα είναι; Σε υπολογιστή ή άλλη συσκευή παίζει κανονικά; Στο τηλέφωνο τη βλέπει και δεν την ανοίγει ή δεν την εντοπίζει καν; Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Προσωπικά με 5-6 κάρτες που έχω χρησιμοποιήσει στα blackberry μου δεν είχα κάποιο πρόβλημα και γενικά είναι από τα "εύκολα" τηλέφωνα σε θέματα συμβατότητας με κάρτες μνήμης. Τι κάρτα είναι; Σε υπολογιστή ή άλλη συσκευή παίζει κανονικά; Στο τηλέφωνο τη βλέπει και δεν την ανοίγει ή δεν την εντοπίζει καν; Δεν την ενοπίζει καν, την έβαλα σε άλλο τηλ και την διαβάζει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Το τηλέφωνό σου αναγνωρίζει άλλες κάρτες, έτσι; Αν ναι, έπεσες σε ασυμβατότητα... Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts