Jump to content

περιεργο προβλημα με σκληρο και rar αρχεια

nikolis2000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια εχω ενα προβλημα και θελω τα φωτα σας πριν ξεκινησω να κανω ολες τις γνωστεσ λυσεισ μαζι.κατεβαζω αρχεια απο rapidshare μεσw flashget (ειμαι premium member) κ εχει κανα 2 μερες τωρα οτι κατεβαζω κ το παω για extract ειναι corrupted....αλλα...αν κατεβασω πχ ενα αρχειο με 10 parts κ ξεκιναει το extract μου λεει οτι τα αρχεια 4,5,8 ειναι corrupted.τα σβηνω και τα ξανακατεβαζω.μετα μου λεει οτι ειναι τα 2,5,10 corrupted.δοκιμασα να τα κατεβασω με cryptload παλι τα ιδια μου κανει επισης αν τα κανω και extract με το 7z παλι τα ιδια.εβαλα και το πιο καινουργιο winrar αλλα τπτ.τωρα κατεβαζω το καινουργιο fear σε αλλο σκληρο και να δω μηπως φταιει ο σκληρος.τοσες μερες τον κανω diskcheck,defrag κτλ με 1002 προγραμματα και τον βγαζουν οκ τον σκληρο.τι να φταιει?ο σκληρος τα εχει παιξει?τον εχω λιγους μηνες και τα αρχεια που εχει μεσα ειναι μια χαρα.το winrar?το εχω αλλαξει και δοκιμασα και με 7z.το flashget?τα ιδια κανει και με το cryptoload.να τον κανω κανα φορματ μηπως στρωσει η εχει κανα ιο που δεν τον βρισκω η να παρω εναν εξωτερικο(ακριβη λυση εχω κοντα 1Tb να κανω backup) να κανω οτι μπορω backup και μετα αυτον στησιμο απο την αρχη?βασικα δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει.ειναι που δεν μου βγαζει καθε φορα τα ιδια αρχεια corrupted και εχω ψιλοζαλιστει

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Καλημερα.

Αφου εχεις μπει στον "χορό των δοκιμων" δοκιμασε να κατεβασεις τα αρχεια με αλλο τροπο και οχι με cryptload/flashget κλπ ακομη και απο τη σελιδα 1-1 ή με rapget είτε με IDM.

Τα μονο σιγουρα ειναι οτι τα αρχεια ειναι σιγουρα corrupted για αυτο και δεν ολοκληρωνεται η διαδικασια του extract απο το winrar/7z.

Το rapid εχει κατι προβληματακια με την ταχυτητα που τα διαπιστωσα και εγω χτες. Αναφερομαι παντοτε για premium χρηστες αλλα τα αρχεια κατεβαινουν κανονικα εν τελη.

Μπορει να φταιει και ο σκληρος αλλα κανε 4-5 δοκιμες ακομη με εναλλακτικους τροπους κατεβασματος για να βεβαιωθεις.