bill_viper Δημοσιεύτηκε January 31, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 31, 2004 Καλημέρα σας,θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο καλό πρόγραμμα με το οποίο μπορώ να φτιάχνω εξώφυλλα για τα cd! Ακόμη αν υπάρχει κάποιο site που μπορείς να κάνεις download τα εξώφυλλα των ήδη υπάρχοντων cd που κυκλοφορούν στην αγορά! Ευχαριστώ πολύ, Βασίλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NV_ORTON Δημ. January 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2004 Για πρόγραμμα το cdrLabel Για σελίδα με εξώφυλλα εδω :) :) Παράθεση + (είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. January 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2004 εγώ βολεύομαι με το cover designer του nero... δεν είναι τίποτα το ίδιαιτερο... τα βασικά κάνει μόνο... δεν θέλω τίποτα παραπάνω! Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 31, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2004 Κάποιο site με εξώφυλλα ελληνικών αλλά και ξένων μουσικών cd υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagiox Δημ. January 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2004 cd covers : http://www.mega-search.net/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. February 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2004 Acoustica CD Label Maker poly kalo interface. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος evripidis ( 1 Φεβ. 2004 , 02:47) Acoustica CD Label Maker poly kalo interface. Πολύ καλό!!!Μήπως υπάρχουν πουθενά για κατέβασμα έτοιμα themes όπως αυτά που είναι προεγκαταστημένα στο πρόγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 exeis pm! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts