katsifis Δημοσιεύτηκε February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 21, 2009 ανοιγω τον lapptop και μου γραφει non-system disc or disc error παω να κανω format ξεκιναει η εγκατασταση κ σταματαει γραφοντας "το αρχειο usbehci.sys einai κατεστραμενο" κ σταματει η εγκατσταση...τι προβλξμα υπαρχει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Το ταρακουνισες ενω λειτουργουσε η στα καλα καθουμενα το εκανε???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. February 22, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 το εβγαλα το σκληρο κ το ξανα εβαλα αλλα ξανα τα ιδια...οποτε εβαλα εναν εξωτερικο και πηγα να κανω φορματ σε αυτον κ να εγκαταστησω τα xp ολα πανε καλα με το φορματ οπου φτανει στο σημειο π γινεται επανεκινηση και οταν ξεκιναει ξανα περναει τα βιος φτανει στο σημειο που φωτονετε τα χp κ στην συνεχεια ενω πρεπει να ξεκινησει η εγκατασαση των xp μου βγαζει μια μπλε οθονι με κινεζικα(γραμματα ασιναρτιτα που δε βγαζεις νοημα)...γιατι εγινε αυτο?οσο για αυτο π ειπες επεσε απο το γραφειο π το ειχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Από δίσκο που έχει υποστεί πτώση, δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά. Ετοιμάσου να τον αντικαταστήσεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. February 22, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Από δίσκο που έχει υποστεί πτώση, δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά. Ετοιμάσου να τον αντικαταστήσεις.παρατηρησα οτι μ ου εβγαλε μηνυμα controller faillure...o controller ειναι πανω στο σκληρο ξερεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Aπο τη στιγμη που επεσε πιθανοτατα να δημιουργηθηκε το προβλημα,να κουνηθηκε η βελονα δηλαδη..Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να τον βαλεις στην καταψυξη για λιγη ωρα μπας και λυθει το προβλημα προσωρινα,την αντικατασταση δεν θα την γλιτωσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 παρατήρησα οτι μου εβγαλε μηνυμα controller faillure...o controller ειναι πανω στο σκληρο ξερεις? O controller είναι πάνω στην μητρική του laptop σου, να το βρεις είναι κάπως δύσκολο διότι είναι ένα μικρό chip. Αλλαγή μητρικής θέλεις, οι δίσκοι σου είναι μια χαρά :O Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. February 22, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 οποτε εβαλα εναν εξωτερικο και πηγα να κανω φορματ σε αυτον κ να εγκαταστησω τα xp ολα πανε καλα με το φορματ οπου φτανει στο σημειο π γινεται επανεκινηση και οταν ξεκιναει ξανα περναει τα βιος φτανει στο σημειο που φωτονετε τα χp κ στην συνεχεια ενω πρεπει να ξεκινησει η εγκατασαση των xp μου βγαζει μια μπλε οθονι με κινεζικα(γραμματα ασιναρτιτα που δε βγαζεις νοημα)...οταν εβαλα ομως το νεο εξωτερικο το μηνυμα για τον codroller δεν το εμφανιζε αλλα για βοηθηστε με γιατι δεν μπορω να βαλω στο νεο εξωτερικο το λειτουργικο π λεω πιο πανω κ μου εμφαιζει την μπλε οθονη>? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 δεν μπορείς να βάλεις windows σε εξωτερικό usb δίσκο. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Αν μπορεις δανεισου απο καποιον γνωστο ενα εσωτερικο δισκο και δοκιμασε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. February 22, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 δεν μπορείς να βάλεις windows σε εξωτερικό usb δίσκο. αυτο που λες δε το ξερα,βασικα ο δισκος που βαζο ειναι εσωτερικος πουτον εκανα εξωτερικο..σιγουρα δεν μπορω να βαλω λειτουργικο σε εξωτερικο,καπου εχω δει οτι γεινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 βασικα απο usb δεν μπορεις να τρεξεις λογισμικο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 δεν γίνεται. μόνο διανομές Linux. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts