evripidis Δημοσιεύτηκε January 21, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 21, 2004 den mporw na mpw me tipota @_*&^%$#@)!!! thelw na mpw oposdhpote ((((TWRA)))) help(!) SE SAS ANOIGEI H SELIDA??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpetka2001 Δημ. January 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 ουτε και σε μενα ανοιγει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. January 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 exei meres pou moukanei kolpa alla simera me kremase kiriolektika th trella moy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. January 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 aytes tis meres einai olo down...kai twra down einai.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkatsogr Δημ. January 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 Οντως εχει καποιο προβλημα το site! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/myphone7.gif P900/P910i/V3i/K800i/iPhone 2G/C510/Galaxy 3/Galaxy Ace/Galaxy S2/Galaxy S3/LG G2/OpO/Galaxy Alpha/S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος evripidis (22 Ιαν. 2004 , 01:26) thelw na mpw oposdhpote ((((TWRA)))) help(!) Μην στεναχωριέσαι αν θέλεις ν'αγοράσεις κάτι θα είναι και για τους άλλους down! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatsim Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 http://www.fleamarket.gr/ Very soon!!! Καλα, αυτοι κανουν εδω και 2 σχεδον ημερες συντηρηση!!! Τι εχουν πια, mainframe? Πετρελαιο καιει ο server? Θα μου πειτε και οταν δεν κανουν συντηρηση καθε 3 και λιγο κατω ειναι. Τι τα σηκωνουν ρε παιδι μου τα site αμα ειναι να θαλασσοδερνονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 Γιατί όταν δεν γίνεται "συντήρηση" δηλαδη το site δουλεύει; :rolleyes: Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. January 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2004 Παλιά ειχαν πει πως οταν μεταφερθουν στην HOL δεν θα εχουν προβλημα. Αλλα και παλι ειχαν εν τελει αλλα οχι τοσο συχνα πλην εξαιρεσεων. Τωρα βλεπω τους namservers να χτυπανε στην internetQ. Μαλλον η πλατφορμα τους φταιει... Δεν εξηγουνται τοσα χρονια προβληματα... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatsim Δημ. February 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2004 Pali ta eftyse. Einai pia teleios keno. Exoun leei backup 1 minos. Den pame kala. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. February 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2004 exei kaneis na proteinei kati allo antistixo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paris Δημ. February 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2004 To http://www.fleamarket.gr einai pali "up and runing" metafermeno se neo server sto ekswteriko. Elpizw na lythoun kai ta provlhmata pou eixe kathe treis kai ligo.. Παράθεση My soul is painted like the wings of butterflies, Fairy tales of yesterday, will grow but never die, I can fly, my friends! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2004 Οι άνθρωποι είναι ΓΕΛΟΙΟΙ. Μιλάμε έχω εξαφανιστεί ως χρήστης, φυσικά οι δημοπρασίες μου έχουν εξαφανιστεί, όπως και οι προσφορές μου. Δεν μπορώ να βρώ που έχου πουλήσει τι και σε ποιά τιμή. Καλά ρε άσχετε, έχεις site με δημοπρασίες και δεν κρατάς backup τουλάχιστον κάθε μέρα; Αν είναι ποτέ δυνατόν, μπορούν να γράψουν άνετα βιβλίο με τίτλο "Πόσο βλάκας και τσιγκούνης μπορώ να είμαι". Τι να πουν και αυτοί που πληρώνουν διαφημίσεις σε αυτούς τους καραγκιόζηδες... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. February 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2004 Εμένα μου ήρθε μέιλ οτι εληξε η δημοπρασία μου που είχε λήξει πρίν 10 μέρες και μια δήμοπρασία που είχα ανοιχτή τώρα εχει εξαφανιστεί τελείως.. Και σας ξαναρωτώ υπάρχει εναλακτική να δημιουργηθεί ανταγωνισμός ή ειναι μονοπώλειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. February 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2004 καλο, χρυσο και αγιο το φλι μαρκετ... αλλα αν το μεταφερουν σε καποιον αλλο σερβερ... δεν ειναι πραγματα!ελεος δηλαδη!καθε λιγο κατω ειναι... :confused: Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatsim Δημ. February 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2004 Παραμυθι μετεγκατασταση. Υποτιθεται εγινε στις 31/1 και καλα στις ΗΠΑ. Μα καλα ποια εταιρεια ειναι που κανει το hosting στις ΗΠΑ και δεν παιρνει καθε μερα backup? Αυτα δεν γινονται ουτε στη Ζιμπαμπουε. Αμα δεν μπορεις, αστο το πραμα, μην το παιδευεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. February 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2004 Κι όμως, το site έχει μεταφερθεί στις ΗΠΑ. Κάντε ένα traceroute και θα δείτε. Θυμάμαι πριν λίγο καιρό (πρέπει να είναι 8-9 μήνες τώρα) ότι είχαν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα κι ότι και τότε είχαν "γυρίσει" πίσω δύο εβδομάδες.. Απορώ γιατί δεν έβαλαν μυαλό τότε. Τόσο δύσκολο είναι στο τέλος κάθε ημέρας να κάνουν ένα backup ; Εδώ εγώ που σιγά τ'αρχεία που έχω και κρατάω backup καθημερινά σε DVD κι αυτοί που έχουν τέτοια κίνηση ούτε που το έχουν σκεφτεί! Πραγματικά αξιοπερίεργο! Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2004 Άμα πας να στίψεις την πέτρα, θα σε πονέσει το χέρι σου δεν μπορεί! Εννοώ ότι αν δεν πληρώνεις και προσπαθείς πάντα τα έξοδά σου να είναι ελάχιστα (θεμιτό) αλλά χωρίς να έχεις μυαλό (μη θεμιτό), θα την πατήσεις, δεν μπορεί. Και αν ισχύει αυτό που είπε ο φίλτατος Μιχάλης, ότι έχει ξανασυμβεί, τότε πραγματικά δεν έχω λόγια να περιγράψω την ηλιθιότητά τους... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. February 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2004 Το site είναι ένα κακόγουστο αστείο. Το χειρότερο απο όλα είναι ο webmaster ο οποιος και έχει επιβάλει ένα καθεστώς μοναρχίας στους χρήστες. Μην τυχών και κάποιος χρήστης αναφέρει στο forum κάτι αρνητικό οσο αφορά τη λειτουργία του (παραπληγικού) fleamarket...το posting εχει σβηστει και φυσικά ο χρήστης κινδυνεύει να φάει "ban". Όσο αφορά για τα προβλήματα...κατα τον webmaster δεν υπάρχει κανένα προβλημα και το fleamarket δουλεύει κανονικά. Ορίστε και μια χαριτωμένη ανακοίνωση του webmaster που είχε βάλει πριν καιρό: Στο εξής θα διαγράφονται όλα τα μηνύματα που, σχετίζονται με: Παρατηρήσεις για το site, την διοίκηση ή τον τρόπο διαχείρισης. Κριτική άλλων χρηστών και σχολιασμός ενεργών καταχωρήσεων. Τα μηνύματα που δημοσιεύετε στο Forum του Fleamarket, δεν πρέπει να είναι ασαφή, άσκοπα ή προκλητικά διότι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνονται αιτία συγκρούσεων. Τυχόν διαμάχες ή αντιδικίες με έναν ή περισσότερους χρήστες θα πρέπει να επιλύονται εκτός του χώρου του Fleamarket. To Forum του Fleamarket προσφέρεται για την επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων των χρηστών σε θέματα που αφορούν τις συναλλαγές τους στο Fleamarket. Επίσης, θα απαγορεύετε η χρήση των υπηρεσιών μας για 10 ημέρες σε χρήστες που δεν θα σεβαστούν την απόφαση μας αυτή. Eπιθυμούμε ένα ηπιότερο κλίμα από αυτό που κυριαρχεί τις τελευταίες εβδομάδες στο Forum και ελπίζουμε να σταθείτε αρωγός στην προσπάθεια Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 Τίνος είναι το fleamarket; Δεν υπαρχει ένα "about us" στη σελίδα, τπτ! Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 Εμένα πάλι δε μου ανοίγει καν... Κρίμα κι όλας γιατί όταν άνοιξε ήταν ό,τι πιο αξιόλογο... Έχω κάνει αρκετές αγορές από εκεί... Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 Είχα γράψει παλαιότερα ότι ίσως κατάφερναν να "επιζήσουν" κι ίσως να βγάλουν και κάποιο κέρδος, αν προσέφεραν υπηρεσίες τύπου Ebay με κάποιο ελάχιστο κόστος για όσους θα ήθελαν να τις χρησιμοποιήσουν. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια, βασιζόμενοι και στ'ότι είναι το μοναδικό site δημοπρασιών στην Ελλάδα, έχουν επαναπαυτεί σ'αυτό που έχουν (το οποίο με ευκολία θα πω ότι δεν είναι απολύτως τίποτα) και δεν έχουν κάνει κάποια ανανέωση. Μάλλον δεν υπάρχει η απαραίτητη λογική ή γνώση για να γίνει κάτι τέτοιο κι αυτό το κρίνω από το ότι δεν έχουν καν σκεφτεί να παίρνουν backup καθημερινά (το οποίο δεν στοιχίζει τίποτα). Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 Σήμερα Δευτέρα (καλό μήνα κιόλας) και το site είναι φυσικά ακόμα πεσμένο... Φέρτε μου κεφάλαιο να ανοίξω αντίστοιχο site!!! Δεν μπορεί, όσο άσχετος και να είμαι, χειρότερα από το fleamarket δεν γίνεται... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatsim Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 Aporo giati den to kanoun ta paidia edo, pou exoun kai to know-how. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. March 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 http://www.ibid.gr η απάντηση στη θαλασσοταραχή την ανωριμότητα και την αλαζονεία? ίσως. Οι τύποι έχουν πραγματικά όρεξη για δουλειά.. η τεχνογνωσία που αποκτήθηκε μας δίνει τη δυνατότητα για οποιαδήποτε προσθήκη νέων χαρακτηριστικών, όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο και συχνά μετά από προτάσεις των μελών μας . Πήγα και απο το φορουμ και είδα ενα webmaster open mind και δραστήριο να τρεχει κυριολεκτικά να διορθώσει ατέλειες που του επισημαιναν απλοι χρήστες. Ολή η καλή προσπαθεια βεβαια με το αζημείωτο αφού για τον πωλητή υπαρχει κάποια χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts