Katie21 Δημοσιεύτηκε February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 15, 2009 Καλησπερα σε ολους!Εχω ενα laptop Τurbo-X παλαιοτητας 3 ετων το οποιο τωρα τελευταια εχει παρουσιασει καποια προβληματα στην οθονη. Συγκεκριμενα, μου εμφανιζει καποια μωβ και πρασινα χρωματα για παραδειγμα το κοκκινο μου το εμφανιζει σαν γαλαζιο κλπ. Μολις την κουνησω λιγακι, φτιαχνει και μετα παλι τα ιδια. Αυτο ειναι προβλημα της οθονης η της καρτας γραφικων? Γιατι υποθετω οτι αν εχει χαλασει η οθονη δεν αξιζει να μπω στον κοπο να την φτιαξω..Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 μου μυριζει καρτα γραφικων. συγκεκριμενα καλωδιωση. κατι παρομοιο επαθε ενας φιλος με λαπτοπ hp ή φουτζιτσου siemens και αλλαξε τα καλωδιακια της καρτας γραφικων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katie21 Δημ. February 16, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Οκ, καταλαβα..Ευχαριστω!Αν παω δλδ στο πλαισιο θα μου το φτιαξουν ετσι?Δεν χρειαζεται δηλαδη αλλαγη καρτας γραφικων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 πανε στο πλαισιο να το δουν και θα σου πουνε τι ακριβως θελει. μπορει να θελει και αλλαγη καρτας γραφικων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts