pass2002 Δημοσιεύτηκε February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 11, 2009 εχει καποιος φιλος αποψη για τα δυο ασυρματα μοντελα? με ενδιαφερει να αγορασω ενα απο τα δυο λογω bluetooth. εαν γνωριζετε και καποιο ακομα αξιοπιστο με bluetooth θα με ενδιεφερε Παράθεση αν δεν υπηρχε το τελευταιο λεπτο, πολλα πραγματα δεν θα ειχαν γινει...:hypno: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pass2002 Δημ. March 22, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 εχει καποιος φιλος αποψη για τα δυο ασυρματα μοντελα? με ενδιαφερει να αγορασω ενα απο τα δυο λογω bluetooth. εαν γνωριζετε και καποιο ακομα αξιοπιστο με bluetooth θα με ενδιεφερε αγορασα προσφατα το SL560, ειναι πολυ καλο για ασυρματο. προσπαθησα να το συνδεσω με το blt ακουστικο μου(Plantronics 925) αλλα δεν το υποστηριζει... κατα τα αλλα ειναι καλο και με δυνατο σημα. Παράθεση αν δεν υπηρχε το τελευταιο λεπτο, πολλα πραγματα δεν θα ειχαν γινει...:hypno: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikaios_ Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 pass , θελω να το παρω κι εγω , και γενικα ψαχνομαι για το τελειο ασυρματο... Να σε ρωτησω μερικα πραματακια ??? 1) Θελω αντιστιχοιση ηχου σε ορισμενες επαφες μου ,, το εχει νομιζω , αλλα για ποσες επαφες??? Εχει καποιες ξεχωριστες επαφες (VIP) για ξεχωριστο ηχο????? Αυτο εχω καταλαβει απο τις οδηγιες του που κατεβασα...:cool: Διαπιστωσα οτι αναφερει το ονομα της κλησης , ισχυει ??????????? 2) Μπορεις να του βαλεις ηχους .mp3 απο το p.c ???? Γενικα η συνδεση του με το p.c ειναι καλη??????????? Εχει χωρο για αρκετους ηχους...?????????? Εικονες χωραει?? 3) Στην κινηση στο menu του ειναι γρηγορο ????? Εχω το παλιο Ε450 και πασχει λιγο...:O 4) ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΟΜΟΡΦΟ ???????????? Παράθεση www.roloi-kosmima.com -Τα παντα εξελισσονται!- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts