Jump to content

Gigaset S680 vs Gigaset SL560

Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχει καποιος φιλος αποψη για τα δυο ασυρματα μοντελα? με ενδιαφερει να αγορασω ενα απο τα δυο λογω bluetooth. εαν γνωριζετε και καποιο ακομα αξιοπιστο με bluetooth θα με ενδιεφερε
αν δεν υπηρχε το τελευταιο λεπτο, πολλα πραγματα δεν θα ειχαν γινει...:hypno:

• 1 month later...
εχει καποιος φιλος αποψη για τα δυο ασυρματα μοντελα? με ενδιαφερει να αγορασω ενα απο τα δυο λογω bluetooth. εαν γνωριζετε και καποιο ακομα αξιοπιστο με bluetooth θα με ενδιεφερε

αγορασα προσφατα το SL560, ειναι πολυ καλο για ασυρματο. προσπαθησα να το συνδεσω με το blt ακουστικο μου(Plantronics 925) αλλα δεν το υποστηριζει... κατα τα αλλα ειναι καλο και με δυνατο σημα.

αν δεν υπηρχε το τελευταιο λεπτο, πολλα πραγματα δεν θα ειχαν γινει...:hypno:

• 1 month later...

pass , θελω να το παρω κι εγω , και γενικα ψαχνομαι για το τελειο ασυρματο...

Να σε ρωτησω μερικα πραματακια ???

1) Θελω αντιστιχοιση ηχου σε ορισμενες επαφες μου ,, το εχει νομιζω , αλλα για ποσες επαφες??? Εχει καποιες ξεχωριστες επαφες (VIP) για ξεχωριστο ηχο????? Αυτο εχω καταλαβει απο τις οδηγιες του που κατεβασα...:cool: Διαπιστωσα οτι αναφερει το ονομα της κλησης , ισχυει ???????????

2) Μπορεις να του βαλεις ηχους .mp3 απο το p.c ???? Γενικα η συνδεση του με το p.c ειναι καλη??????????? Εχει χωρο για αρκετους ηχους...?????????? Εικονες χωραει??

3) Στην κινηση στο menu του ειναι γρηγορο ????? Εχω το παλιο Ε450 και πασχει λιγο...:O

4) ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΟΜΟΡΦΟ ????????????

www.roloi-kosmima.com -Τα παντα εξελισσονται!-