Γιάννης Δημ. February 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Λοιπον...Οπως το περιμενα με πηρε τηλ σημερα ο Διοικητης τηλεφωνο. Οχι οι εξηγησεις που μου εδωσε για λογαριασμο της τροχονομισσας δεν ηταν αληθοφανεις...Το οτι "εκ παραδρομης" επειδη υπηρχε ταχα γερανος και για αλλο οχημα διπλα μου που ειχε τα σημαδια που ελεγε το σημειωμα και γραφτηκαν και για το δικο μου ειναι εμφανεστατα κακη δικαιολογια. Του το ειπα και εμμεσως πλην σαφως το παραδεχτηκε και μου ειπε οτι συνεχεια δινουν οδηγιες στα νεα παιδια αλλα καποιες φορες παρατηρουνται τετοια φαινομενα...Δεν ξερω αν ειναι αληθεια αλλα και ετσι να ειναι υπαρχουν υπευθυνοι. Βρεθηκα σε δυσκολη πραγματικα θεση... Μπορω να το "τραβηξω" αλλα δεν εχω ξεπερασει φαινεται ακομα τα ταμπου οτι καποιος θα τιμωρηθει εστω και δικαια εξ ατιας μου εστω και αν πρεπει....Που θα παει...Θα το ξεπερασουμε κι αυτο !!! Και μονο οτι με πηρε ο Διοικητης τηλεφωνο ειναι μια μικρη εστω παρηγορια...Ισως ειναι μια αρχη για κατι καλυτερο !!! Αυτα !!!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts