Jump to content

[Πληροφορίες] Ραδιοφωνο στο iPhone

tkatsinas_21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια παιζει να υπαρχει ραδιοφωνο χωρις συνδεση στο ιντερνετ???

Xωρις συνδεση στο ιντερνετ δε γινεται να εχεις ραδιοφωνο.

Wunder ειναι το καλυτερο απ ολα.

• Απαντήσεις 55
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

TuneIn Radio δεν υπάρχει κάτι καλύτερο...

Έχει και επιλογή να μην μπαίνει από cellular data αλλά μόνο wifi

+1 κι από εμένα.

Επιπλέον, αν χρησιμποεις το αντοίστοιχο account από τον υπολογιστή σου μπορείς να συγχρονήσεις τα preset των αγαπημένων σου ραδιοφωνικών σταθμών.

• 2 months later...
Φίλοι, έχω αναπτύξει μια εφαρμογή για streaming ραδιοσταθμού που έχουμε μέσω του εργαλείου της Conduit το οποίο είναι δωρεάν. Παρότι το streaming του ραδιοφώνου λειτουργεί κανονικά σε κινητά με android, symbian το stream δεν μπορεί να αναπαραχθεί μέσω της εφαρμογής. Παρότι ο σέρβερ είναι shoutcast δεν διαβάζει την λίστα αναπαραγωγής που βρίσκεται εκεί. Έτσι το domain της εφαρμογής που είναι onweb.gr με το port και στο τέλος /listen.pls δεν το διαβάζει. Τι πρέπει να κάνω για να μπορεί να αναπαραχθεί καθώς τα iphone χρησιμοποιούν διαφορετική κωδικοποίηση μάλλον.

• 4 weeks later...
κοιταξε για το Griffin iFM Radio Receiver for iPhone and iPod

Αυτό έχω πάρει κι εγώ, για να λύσω το θέμα του ραδιοφώνου στο iPhone. Σαν λήψη είναι μια χαρά η συσκευή, αλλά η εφαρμογή που έχει αναπτυχθεί για να τη χειρίζεσαι, είναι επιεικώς απαράδεκτη. Δεν υποστηρίζει καν multitasking, με αποτέλεσμα, εάν θες να ακούς ραδιόφωνο στο iPhone με το συγκεκριμένο εξάρτημα, να μη μπορείς να κάνεις κάτι άλλο παράλληλα.

Το τραγικό δε είναι ότι, κατά τη λειτουργία της εφαρμογής, αν σε πάρουν τηλέφωνο ή σου στείλουν μήνυμα, το "αγνοεί" και δε σε ειδοποιεί.

• 4 weeks later...
Αυτό έχω πάρει κι εγώ, για να λύσω το θέμα του ραδιοφώνου στο iPhone. Σαν λήψη είναι μια χαρά η συσκευή, αλλά η εφαρμογή που έχει αναπτυχθεί για να τη χειρίζεσαι, είναι επιεικώς απαράδεκτη. Δεν υποστηρίζει καν multitasking, με αποτέλεσμα, εάν θες να ακούς ραδιόφωνο στο iPhone με το συγκεκριμένο εξάρτημα, να μη μπορείς να κάνεις κάτι άλλο παράλληλα.

Το τραγικό δε είναι ότι, κατά τη λειτουργία της εφαρμογής, αν σε πάρουν τηλέφωνο ή σου στείλουν μήνυμα, το "αγνοεί" και δε σε ειδοποιεί.

ευτυχως που ειδα την ειμπειρια σου γιατι ημουν ετοιμος να το αγορασω .

καλα γιατι δν βγαζουν ενα νορμαλ εξωτερικο δεκτη και βγαζουν αυτες τις μ@@