alkis_7 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 παιδια παιζει να υπαρχει ραδιοφωνο χωρις συνδεση στο ιντερνετ??? Xωρις συνδεση στο ιντερνετ δε γινεται να εχεις ραδιοφωνο. Wunder ειναι το καλυτερο απ ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 TuneIn Radio δεν υπάρχει κάτι καλύτερο... Έχει και επιλογή να μην μπαίνει από cellular data αλλά μόνο wifi +1 κι από εμένα. Επιπλέον, αν χρησιμποεις το αντοίστοιχο account από τον υπολογιστή σου μπορείς να συγχρονήσεις τα preset των αγαπημένων σου ραδιοφωνικών σταθμών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Φίλοι, έχω αναπτύξει μια εφαρμογή για streaming ραδιοσταθμού που έχουμε μέσω του εργαλείου της Conduit το οποίο είναι δωρεάν. Παρότι το streaming του ραδιοφώνου λειτουργεί κανονικά σε κινητά με android, symbian το stream δεν μπορεί να αναπαραχθεί μέσω της εφαρμογής. Παρότι ο σέρβερ είναι shoutcast δεν διαβάζει την λίστα αναπαραγωγής που βρίσκεται εκεί. Έτσι το domain της εφαρμογής που είναι onweb.gr με το port και στο τέλος /listen.pls δεν το διαβάζει. Τι πρέπει να κάνω για να μπορεί να αναπαραχθεί καθώς τα iphone χρησιμοποιούν διαφορετική κωδικοποίηση μάλλον. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smurf1gr Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 κοιταξε για το Griffin iFM Radio Receiver for iPhone and iPod Αυτό έχω πάρει κι εγώ, για να λύσω το θέμα του ραδιοφώνου στο iPhone. Σαν λήψη είναι μια χαρά η συσκευή, αλλά η εφαρμογή που έχει αναπτυχθεί για να τη χειρίζεσαι, είναι επιεικώς απαράδεκτη. Δεν υποστηρίζει καν multitasking, με αποτέλεσμα, εάν θες να ακούς ραδιόφωνο στο iPhone με το συγκεκριμένο εξάρτημα, να μη μπορείς να κάνεις κάτι άλλο παράλληλα. Το τραγικό δε είναι ότι, κατά τη λειτουργία της εφαρμογής, αν σε πάρουν τηλέφωνο ή σου στείλουν μήνυμα, το "αγνοεί" και δε σε ειδοποιεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdasda Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Σας ευχαριστούμε για το άρθρο σας, και ανυπομονούμε να σας ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xepo13 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Αυτό έχω πάρει κι εγώ, για να λύσω το θέμα του ραδιοφώνου στο iPhone. Σαν λήψη είναι μια χαρά η συσκευή, αλλά η εφαρμογή που έχει αναπτυχθεί για να τη χειρίζεσαι, είναι επιεικώς απαράδεκτη. Δεν υποστηρίζει καν multitasking, με αποτέλεσμα, εάν θες να ακούς ραδιόφωνο στο iPhone με το συγκεκριμένο εξάρτημα, να μη μπορείς να κάνεις κάτι άλλο παράλληλα. Το τραγικό δε είναι ότι, κατά τη λειτουργία της εφαρμογής, αν σε πάρουν τηλέφωνο ή σου στείλουν μήνυμα, το "αγνοεί" και δε σε ειδοποιεί. ευτυχως που ειδα την ειμπειρια σου γιατι ημουν ετοιμος να το αγορασω . καλα γιατι δν βγαζουν ενα νορμαλ εξωτερικο δεκτη και βγαζουν αυτες τις μ@@ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts