druides Δημοσιεύτηκε January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 17, 2009 Ψάχνω άτομα από Νότια Εύβοια για να δοκιμάσω την εμβέλεια των PMR μου (midland g8). Πάνω κάτω καλύπτω όπως φαίνεται στον χάρτη :) (Τώρα που το ξαναβλέπω, ο χάρτης έχει κάποια ηλίθια λάθη, δλδ σημεία που δεν γίνεται να καλύπτω, αλλά στο περίπου είναι σωστός. Όπωςκαι να έχει, επικοινωνήστε και βλέπουμε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_20 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 loipon cb? exeis? an oxi toylaxiston metaxy mas den boroume na milhsoyme poia pmr exeis? Παράθεση BV 2001 4 X EL 509 1200 WATT SSB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. January 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Midland G8 στα 3w. Σε ποιά περιοχή είσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_20 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 ΕΓΩ ΑΠΟ ΛΑΜΙΑ ΕΙΜΑΙ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΕΧΕΙS CB... NA MILAGAME ME KANENA "SKIP" (IONOSFAIRIKO PERASMA) Παράθεση BV 2001 4 X EL 509 1200 WATT SSB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts