deriziotis Δημοσιεύτηκε January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 14, 2009 Έχω την EVGA 680i sli.Κατάφερα και έκανα αναβάθμιση bios και έβαλα τον 8600,αλλά τώρα έχω πρόβλημα με τους δίσκους.Έχω επάνω 3 δίσκους 250-360 και 500 WD.Το μηχάνημα τους βλέπει και τους τρεις και όταν ανοίγει και στην διαχείριση συσκευών,αλλά ΔΕΝ βλέπει τον ένα 500wd όταν ανοίγω το εικονίδιο ο (Υπολογιστής μου). Έβαλα άλλον σκληρό τον # Seagate 500GB HDD (32MB Buffer,7200 rpm, Sata, ST3500320AS) τίποτα. Τους έβαλα όλους τίποτα,βλέπει μόνο τους 2 έναν με το λειτουργικό και τον 360.Έβαλα μόνο τον ένα 500άρι,τίποτα.Τον άλλο 500αρι τίποτα.Δηλαδή δεν βλέπει καθόλου τους 500άριδες ούτε το παλιό ούτε τον νέο. Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση το bios? Πήρα καινούριο δίσκο διότι νόμιζα ότι ο παλιός 500άρης κτύπησε τον έβαλα όπως σας είπα τίποτα. ΑΝ μπορεί να βοηθήσει κάποιος ...................... Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thierry_14 Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Όταν έβαλες τον 500 έκανες διαμόρφωση από την διαχειριση σε ntfs? Παράθεση THIERRY HENRY 14 και να πα να γ....... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Δες αν φαίνονται όλοι οι δίσκοι στο disk management και κάνε τις ρυθμίσεις (γράμμα, format κλπ) από εκεί. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deriziotis Δημ. January 15, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Δες αν φαίνονται όλοι οι δίσκοι στο disk management και κάνε τις ρυθμίσεις (γράμμα, format κλπ) από εκεί. Ευχαριστώ,αυτό έκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts