billakosss Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Για την παρέλαση θα λες... ΝΑΙ! Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ! ΣΕ 18 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ!!!!! Ενταξει φιλε. θα ειμαι κι εγω εκει! :happy: :happy: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Ενταξει φιλε. θα ειμαι κι εγω εκει! :happy: :happy: Αλήθεια;;;; Θα έρθεις; Αν το αποφασίσεις στα σίγουρα, μπες στον WLM να σου πω και μερικά tips & tricks για να μην ταλαιπωρηθείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Αλήθεια;;;; Θα έρθεις; Αν το αποφασίσεις στα σίγουρα, μπες στον WLM να σου πω και μερικά tips & tricks για να μην ταλαιπωρηθείς! ναι ρε συ! θα ρθω! αφου κανονισα.τι ειναι το wlm? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 ναι ρε συ! θα ρθω! αφου κανονισα.τι ειναι το wlm? Windows Live Messenger (MSN)... :p :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Windows Live Messenger (MSN)... :p :lol: :lol: :lol: οκ οκ :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Να κάνω και μια πρόταση;;; Είστε για ένα meeting -το πρώτο meeting της χρονιάς- στην Ξάνθη; Εννοείται μετά την παρέλαση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 και εγώ Ξάνθη θα είμαι:D ξέρει κανείς αν υπάρχει στολή jimshow(κάπως έτσι) από το saw?Την κούκλα δλδ Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Όλοι στην Ξάνθη θα είστε αλλά δεν σας βλέπω να ψήνεστε και πολύ... Τέλος πάντων... Ούτε εγώ για να πω την αλήθεια! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Όλοι στην Ξάνθη θα είστε αλλά δεν σας βλέπω να ψήνεστε και πολύ... Τέλος πάντων... Ούτε εγώ για να πω την αλήθεια! :p γραψε και τα tips που μου ειπες!!!! θα φανε τα μουτρα τους! :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 γραψε και τα tips που μου ειπες!!!! θα φανε τα μουτρα τους! :p Τα χεις στο ιστορικό της συνομιλίας, δεν τα χεις;; :p Βαριέμαι τώρα! :lol: Πάντως και σένα εδώ που τα λέμε δεν σε επηρέασαν και πολύ! :p Πάλι 11.00 θα ξεκινήσεις και 17.00 θα φύγεις... :p Θα τα φας και συ τα μούτρα σου! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 οχι οχι αυτο που ειπες θα κανω. λοιπον! οσοι θελετε να ειστε στην Ξανθη θα το κανονισετε να ειστε νωρις! νωρις λεγοντας 10 αντε 10:30. επισης δεν θα μπορεσετε ευκολα να παρκαρετε μεσα στο κεντρο λογο πανικου,οποτε θα παρκαρετε πιο εξω και μετα με τα ποδια. Επισης θα πιειτε και τον καφε στην Ξανθη αλλα θα φατε κιολας! χμμμ τι αλλο??? μη τολμησετε και φυγετε Πριν τις 5. την πατησατε φιλοι μου! αν ειναι να φυγετε...ξεκινηστε κατα τις 9 με 10 το βραδυ τοτε ειναι καλυτερα.δεν θα'χει και πολυ κινηση. καλη κουραση παιδια και καλο καρναβαλι! δεν ξερω αν εχει να συμπληρωσει κατι αλλο ο νεαρος χρηστος. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 οχι οχι αυτο που ειπες θα κανω. λοιπον! οσοι θελετε να ειστε στην Ξανθη θα το κανονισετε να ειστε νωρις! νωρις λεγοντας 10 αντε 10:30. επισης δεν θα μπορεσετε ευκολα να παρκαρετε μεσα στο κεντρο λογο πανικου,οποτε θα παρκαρετε πιο εξω και μετα με τα ποδια. Επισης θα πιειτε και τον καφε στην Ξανθη αλλα θα φατε κιολας! χμμμ τι αλλο??? μη τολμησετε και φυγετε Πριν τις 5. την πατησατε φιλοι μου! αν ειναι να φυγετε...ξεκινηστε κατα τις 9 με 10 το βραδυ τοτε ειναι καλυτερα.δεν θα'χει και πολυ κινηση. καλη κουραση παιδια και καλο καρναβαλι! δεν ξερω αν εχει να συμπληρωσει κατι αλλο ο νεαρος χρηστος. meeting stin xanthi? gia thessaloniki ti leei? *** Egw pantws stis apokries tha dithw SOURBAIBOR kai tha vgw sto "metopo sto syntagma" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 meeting stin xanthi? gia thessaloniki ti leei? *** Egw pantws stis apokries tha dithw SOURBAIBOR kai tha vgw sto "metopo sto syntagma" πρεμιερα meeting θα γινει στην Θεσσαλονικη.μην ανησυχεις. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 οχι οχι αυτο που ειπες θα κανω. λοιπον! οσοι θελετε να ειστε στην Ξανθη θα το κανονισετε να ειστε νωρις! νωρις λεγοντας 10 αντε 10:30. επισης δεν θα μπορεσετε ευκολα να παρκαρετε μεσα στο κεντρο λογο πανικου,οποτε θα παρκαρετε πιο εξω και μετα με τα ποδια. Επισης θα πιειτε και τον καφε στην Ξανθη αλλα θα φατε κιολας! χμμμ τι αλλο??? μη τολμησετε και φυγετε Πριν τις 5. την πατησατε φιλοι μου! αν ειναι να φυγετε...ξεκινηστε κατα τις 9 με 10 το βραδυ τοτε ειναι καλυτερα.δεν θα'χει και πολυ κινηση. καλη κουραση παιδια και καλο καρναβαλι! δεν ξερω αν εχει να συμπληρωσει κατι αλλο ο νεαρος χρηστος. ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΕΙΡΩΝΙΑ;;;;;;;;;; Τι νεαρός ήταν αυτό;;;; :mad: Το προσπερνώ και λέω πως δεν έχω να συμπληρώσω κάτι παραπάνω! :p Το meeting στην Ξάνθη, να μην το διαπραγματευτούμε καν ε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΕΙΡΩΝΙΑ;;;;;;;;;; Τι νεαρός ήταν αυτό;;;; :mad: Το προσπερνώ και λέω πως δεν έχω να συμπληρώσω κάτι παραπάνω! :p Το meeting στην Ξάνθη, να μην το διαπραγματευτούμε καν ε;; ειρωνια εγω???? σε παρακαλω! με θηγεις! :p τι meeting να κανουμε εκει ρε συ? εκει θα χασει η μανα το παιδι και το παιδι την μανα! αν θες να κανουμε ενα mini meeting,αφου φαγωθηκες να με δεις το συζηταμε!:lol: :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 ειρωνια εγω???? σε παρακαλω! με θηγεις! :p τι meeting να κανουμε εκει ρε συ? εκει θα χασει η μανα το παιδι και το παιδι την μανα! αν θες να κανουμε ενα mini meeting,αφου φαγωθηκες να με δεις το συζηταμε!:lol: :p Ααααα πολύ κόντρα μου πας εσύ σήμερα! :p Τέτοια να λες και θα κάνουμε big meeting οι Ξανθιώτες και θα σε βγάλουμε εκτός... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Παιδιά....έτσι εντελώς ενημερωτικά.....το topic αναφέρεται στο τι στολές θα φορέσετε ή τι προτείνετε ή τέλοσπάντων κάτι τέτοιο!Το πότε και που θα συναντηθείτε κάποιοι (είτε Ξάνθη,είτε Πάτρα είτε οπουδήποτε) είναι λίγο off topic!!! Καλό θα ήταν να επανέλθουμε στο θέμα μας! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Λοιπόν βρήκα τι θα ντυθώ... Αφού ο billakosss μας έγραψε και δεν μας έστειλε μπλούζα (:vava:) θα ντυθώ Φώτης από το Παρά 5. Έχω και φρεσκοκουρεμένο το μαλλί οπότε θα στρώνει τέλεια! Μόνο θέλω λίγη βοήθεια. Εντάξει το μαλλί το φτιάχνω -που είναι το βασικό- βάζω και ένα καπέλο και είναι οκ. Από ρούχα όμως; Τι λέτε να φορέσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Λοιπόν βρήκα τι θα ντυθώ... Αφού ο billakosss μας έγραψε και δεν μας έστειλε μπλούζα (:vava:) θα ντυθώ Φώτης από το Παρά 5. Έχω και φρεσκοκουρεμένο το μαλλί οπότε θα στρώνει τέλεια! Μόνο θέλω λίγη βοήθεια. Εντάξει το μαλλί το φτιάχνω -που είναι το βασικό- βάζω και ένα καπέλο και είναι οκ. Από ρούχα όμως; Τι λέτε να φορέσω; ειπα εγω κατι τετοιο νεαρε??? θα σου φερω και μπλουζα και κανα 2 αφισες μπρος πισω να βαλεις (κατα προτιμιση platinum) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Πότε; Μετά τις απόκριες; :p Τέλος πάντων τώρα κατέληξα! Πείτε όμως. Τι στυλ έχει ο Φώτης; Δεν μπορώ να συνδυάσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Το στυλ του Μαγκάιβερ.:p Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potis21 Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Εγω εχω ντυθεί "υπάλληλος σε στεγνοκαθαριστήριο". κι οταν με ρωτουν "που ειναι το κουστουμι" Ρωτω.... Φέρατε την απόδειξη?!?!?!:lol::lol: Παράθεση «Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε ακόμα και τους κανονικούς μετασχηματισμούς θα βρείτε έναν ευγνώμονα και ευσυνείδητο ακροατή...» — Επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Καραθεοδωρή, 1916 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Το στυλ του Μαγκάιβερ.:p Κάτι πιο συγκεκριμένο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Κάτι πιο συγκεκριμένο... θα σου λενε εχεις 10 πραγματα και εσυ πρεπει να τους φτιαξεις αεροπλανο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 θα σου λενε εχεις 10 πραγματα και εσυ πρεπει να τους φτιαξεις αεροπλανο Αυτό είναι ρούχο;;; :p :lol: :lol: :lol: :lol: Που το βρίσκω; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts