Jump to content

Chang jiang A5000 Quad Band Dual SIM Card TV

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους. Είμαι και εγώ κάτοχος του Α5000 και μετά από αρκετή χρήση έχω να πώ τα παρακάτω.

1. Η αγορά έγινε απο ebay και το κόστος ήταν 67,90 ευρώ.

2. Η πληρωμή με paypal έγινε πέμπτη και το κινητό έφτασε στην πόρτα μου στην Ορεστιάδα μετά από 6 μέρες δηλαδή την επόμενη Τετάρτη κάτι το οποίο μου φάνηκε απίστευτο.

3. Ως κάτοχος ενός I9 για οκτώ μήνες περίπου αναγκάστηκα να προβώ σε αγορά νέου κινητού λόγω πτώσης του I9 με αποτέλεσμα να σπάσει η οθόνη και να βγει off.

4. Η αναζήτηση νέου κινητού με απασχόλησε περίπου δύο εβδομάδες και κατέληξα στο Α5000 λόγω τιμής , παρουσίας πλήκτρων και οθόνης αφής και ύπαρξη τηλεόρασης.

5. Το I9 μετά από καιρό είχε αρκετά προβλήματα στο touch screen του και χρειαζόταν να πατήσω αρκετές φορές το εικονίδιο για να ανοίξει.

6. Σε σύγκριση των δύο κινητών το Α5000 είναι πιο καλή κατασκευή , έχει γρηγορότερη απόκριση στις εντολές , άψογος δέκτης τηλεόρασης, και φυσικά 2 μπαταρίες 2800 mAh οι οποίες

είναι απαραίτητες για τις εφαρμογές του τηλεφώνου σε σχέση με του I9 (1200 mAh) όπου χρειζόταν κάθε μέρα φόρτιση και είχε καταντήσει αηδία.

7. Η μικρότερη οθόνη και η απουσία java θεωρώ πως δεν είναι ιδιαίτερα προβλήματα σε σχέση με τη χρήση που του κάνω εγώ.

8 Η κάμερα του είναι 2mp και από ποιότητα δεν έχω παράπονο(και καθόλου να μην είχε δεν θα με ενοχλούσε)

9. Εν κατακλείδι το συγκεκριμένο κινητό αξίζει τα λεφτά του και δίνω μεγάλη σημασία στην ύπαρξη πλήκτρων διότι την πάτησα με το i9.

Ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 59
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Γειά σας φίλοι μου. Είμαι καινούργιος στο θέμα. Το έχω πάρει αυτό το κινητό εδώ και τρεις μέρες και ψάχνω σαν τρελός να βρω κάποια εφαρμογή που να τρέχει. Ξέρει κανείς τίποτα να με βοηθήσει;

Επίσης κάνω αυτό με το ίντερνετ που έχετε ποστάρει πιο πάνω και όταν είναι έτοιμο να φορτώσει μου λέει πως δεν έχει συνδρομή GPRS. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

Επίσης κάνω αυτό με το ίντερνετ που έχετε ποστάρει πιο πάνω και όταν είναι έτοιμο να φορτώσει μου λέει πως δεν έχει συνδρομή GPRS. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

τις ρυθμισεις για το ιντερνετ τις εχει βαλει?

Γειά σας παιδιά, είμαι νέο μέλος στο forum. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν στο κινητό αυτό οι 2 SIM δουλεύουν ταυτόχρονα χωρίς προβλήματα. Δηλαδή είτε το αντίστοιχο επώνυμης εταιρίας με 2 SIM πάρω, είτε αυτό δε θα έχω πρόβλημα ε; Ευχαριστώ πολύ

τις ρυθμισεις για το ιντερνετ τις εχει βαλει?

Ναι φίλε μου τις έχω βάλει. Όπως ακριβώς λένε οι οδηγίες.

Ναι φίλε μου τις έχω βάλει. Όπως ακριβώς λένε οι οδηγίες.

αφου δεν μπορεις να μπεις στο ιντερνετ καθολου,και σου βγαζει αυτο το μηνυμα κατι δεν εχεις κανει σωστα στις ρυθμισεις. για ψαξτο λιγο περισσοτερο

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Έχω πάρει ένα παρόμοιο κινητό (το w001) και έχω αρκετές απορίες. To θέμα που με απασχολεί αυτήν τη στιγμή είναι ότι δεν μπορεί να παίξει αρχεία flv και κατ'επέκταση, όταν πάω να δω ένα video από youtube είναι αδύνατον. Υπάρχει κάποια πρόταση στο πρόβλημα? Δεν έχει OS, μόνο java support.

To w001 παίζει αρχεία flv χωρίς να του κάνεις τίποτα,το εχώ δοκιμάσει αρκετές φορές.Για youtube κτλ όμως θέλει να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις που περιγράφονται στο θέμα που σου λέει ο Μανώλης.

Άσχετο πάντως αλλά καμιά σχέση δεν έχει το w001 με το Α5000

斯塔夫罗斯 :O

Aπό ελληνικά στα μηνύματα τι λέει;; γράφει φουλ 160 χαρακτηρες με ελληνικά;; γενικά αξίζει για τα λεφτά του;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Κανενα κινεζικο δεν γραφει 160 ελληνικους χαρακτηρες, αλλα αξιζει τα χρηματα του κατ'εμε

Κανενα κινεζικο δεν γραφει 160 ελληνικους χαρακτηρες, αλλα αξιζει τα χρηματα του κατ'εμε

ναι ε;; κρίμα, απλά για κάποιον που στέλνει αρκετά μηνυματα ειναι ασύμφορο τότε.

George Bernard Shaw

• 2 weeks later...

Μιας και τελικά μετά από αρκετό ψάξιμο και επειδή είχα τάξει σε ένα φιλαράκι να του πάρω δώρο ένα κινητό με δύο sim, κατέληξα προς το Α5000 σκεφτόμουν και το Α1000 αλλά επειδή πολλά ακούω για την οθόνη αφής και πιθανά προβλήματα το άφησα. Η απορία μου λοιπόν είναι από κάποιον που τελικά το πήρε ποιες ειναι οι πραγματικές του διαστάσεις;; βλέπω στα περισσότερα site Dimensions 105*52*14mm αλλά σε πολλά άλλα βλέπω πολύ διαφορετικές ακόμα και 112*60*18 στο http://www.dualsimmobileshop.co.uk/thl-a5000-diamond-shake-control-gravity-sensor-p-47.html κι εχω μπερδευτεί. Γιατί οι δεύτερες διαστάσεις δείχνουν παντόφλα και το είχα προσέξει γιατι μου ειχε φανεί μικρό, βεβαια επειδή τις ιδιες διαστάσεις δίνουν και για το Α1000 καπου μου φαινεται περιεργο μιας κι εδω εχει και κουμπιά. Γενικά πιστεύεται οτι αξίζει παραπάνω το Α5000 από το Α1000;

YΓ: Επίσης έχω δει και αυτο και μου άρεσε http://www.emarket.gr/item.php?id=18013063 γιατί έχει μενού νοκια, μπαταρία & φορτίστη νοκια, μεχρι και φακό και δειχνει πιο καλή συσκευή απλά δεν ειναι touch. Όλα γύρω στα 70€ τα έχω βρει στο ebay κι εχω μπερδευτεί;; έχει πάρει κανένας νοκια style κινεζικο; σε βιντεο στο youtube μου φανηκε ομοιο το μενου

George Bernard Shaw

Οι πραγματικές διαστάσεις είναι το 105*52*14mm και είναι αντίστοιχες και για το Α5000 και για το Α1000.Σε σύγκριση αυτά τα δύο θεωρώ ότι το Α1000 είναι πιο όμορφο και πιο βολικό αν και δεν έχει hardware πληκτρολόγιο.Γούστα είναι αυτά βέβαια,ότι σ αρέσει παίρνεις.

Εκείνο το Ε71i μην τυχόν το πάρεις.Πρόκειται για μεγάλη πατάτα,το είχα πάρει και έφυγε σε 2 ώρες.Θεωρώ ότι είναι η χειρότερη αγορά μου σε κινέζικο.

斯塔夫罗斯 :O

Οι πραγματικές διαστάσεις είναι το 105*52*14mm και είναι αντίστοιχες και για το Α5000 και για το Α1000.Σε σύγκριση αυτά τα δύο θεωρώ ότι το Α1000 είναι πιο όμορφο και πιο βολικό αν και δεν έχει hardware πληκτρολόγιο.Γούστα είναι αυτά βέβαια,ότι σ αρέσει παίρνεις.

Εκείνο το Ε71i μην τυχόν το πάρεις.Πρόκειται για μεγάλη πατάτα,το είχα πάρει και έφυγε σε 2 ώρες.Θεωρώ ότι είναι η χειρότερη αγορά μου σε κινέζικο.

Σ΄ευχαριστώ πολύ φίλε μου, φανταζομαι το χες και το Α5000 οποτε το λες με βεβαιοτητα;; πως καταφερνει το Α1000 να χει τις ιδιες διαστασεις με το πληκτρολογιο απορω. Κι εγώ το Α1000 θεωρώ σαφώς ομορφότερο απλά επειδη πολλές φορές η οθόνη σε προδίδει πιστεύω ότι τα κουμπιά το κάνουν πιο πρακτικό αν και θα το σκεφτώ λίγο ακόμα πριν παραγγείλω. Φαντάζομαι από μενου και υπολοιπες λειτουργιες τα τηλέφωνα ειναι ιδια.

ΥΓ: από το http://www.dualsimmobileshop.co.uk εχει παραγγείλει κανένας; απλά αν κι εχω παραγγείλει πολλές φορές από ebay επειδή αυτη τη φορά το ποσο θα ναι κοντά στα 100$ μη μπλέξω με τίποτα τελωνεια και τρέχω και επειδη το site εχει ακριβως ιδια τιμή με ebay ελεγα μηπως το παρω απο Αγγλία

George Bernard Shaw

Εδειξα στον κυριο ενδιαφερομενο αυτο το τηλεφωνο και τελικα απορριφθηκε γιατι δεν εχει πολλες ξενες γλωσσες. Α ρε.....δεν παμε καθολου καλα :rolleyes:

Tη προηγούμενη Δευτέρα βράδυ παρείγγειλα το τηλέφωνο από το http://www.dualsimmobileshop.co.uk/ και σήμερα πρωί πρωί ήταν σπίτι μου. Πρώτες εντυπώσεις απλά εντυπωσιακές, δείχνει πλήρες, tv και radio άψογη λήψη. Να ρωτήσω μια πρώτη απορία βλέπω σε όλα τα βιντεάκια στο youtube ότι την οθόνη αναμονής του κινητού με ολόκληρο το wallpaper σε μένα γιατί όταν ανοίγει βγάζει στην επιφάνεια καμιά δεκαριά εικονίδια σε iphone στυλ και πρέπει να πατήσω στο ελάχιστο κενό που αφήνει για να μπω στο κανονικό. Βολικές όλες αυτές οι συντομεύσεις αλλά ίσως κουράζουν; έψαξα αναλυτικά τις ρυθμίσεις τηλεφώνου αλλά δε βρηκα πως απενεργοποιούνται.

ΥΓ: Μου κανε και το πρώτο κουλό ξαφνικά η οθόνη γύρισε ανάποδα, τα πάνω κάτω και δε ξεκολλούσε μέχρι που το έκλεισα και το ξανάνοιξα.

George Bernard Shaw

• The title was changed to Chang jiang A5000 Quad Band Dual SIM Card TV