filipsyros Δημοσιεύτηκε December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 27, 2008 Γεια χαρα..!! Εχω φτιαξει ενα blog στο blogger.com και εχω ανεβασει διαφορα βιντεος...απ'οτι διαβασα στα FAQs τα βιντεο που ανεβαζεις πηγαινουν στο google video αλλα δεν ειναι ορατα σε αλλους...η απορια μου ειναι η εξης: Οταν διαγραψω μια αναρτηση που ειχα κανει η οποια περιηχε φωτος και βιντεο οι φωταγραφιες μου λεει οτι σβηστηκαν αλλα για τα βιντεο δεν λεει τπτ...:confused: ε εδω ειναι που μπερδευομαι..το βιντεο που εχω ανεβασει τι εχει γινει..?..υπαρχει καπου?..ή μηπως εχει διαγραφει οπως οι φωτογραφιες..?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts