Jump to content

Windows XP (με SP3? / έκδοση Black? / look VISTA?) (??)


k_giannis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σε ολους.

Εχω ακουσει & εχω διαβασει & εχω δει οτι οσον αφορα τα Windows XP υπαρχει μια αλλη εκδοση με ενσωματωμενο το look των Vista, η ενα Service Pack 3 που τα κανει loοk Vista, ή κατι τετοιο..

 

Αυτο, ειναι κατι που εχει βγει απο τη Microsoft και κυκλοφορει κανονικα(?), [αν ναι, που/πως μπορω να το βρω αυτο.??]

ειναι κατι που εφτιαξαν καποιοι αλλοι εστω και κυκλοφορει "επισημα" και μπορεις να το βρεις καπου(?),

ή ειναι απλα μια αλλη εκδοση των xp / ενα service pack για τα xp, που φτιαχνει οποιος γνωριζει και οπως θελει.??

 

 

Δεν ξερω τι απο αυτα που λεω υφισταται ή ειναι σωστο/λαθος,

θελω απλα τη βοηθεια οσων γνωριζουν, παρακαλω, γιατι με ενδιαφερει να βρω την σχετικη εκδοση των XP (ή το σχετικο Service Pack).. (!)

 

 

Το θεμα ειναι πως εχω δοκιμασει γυρω στα 2-3 τετοια "Windows XP black" ή "ΧΡ με SP3 black edition" κλπ, αλλά κανένα δεν ηταν κατι πραγματικα καλο.

Διαφανειες κλπ δεν υπηρχαν, στα ζορισματα εχαναν καμια φορα την μπαρα των Vista κι εμφανιζονταν χρωματα των ΧΡ, ουτε επιλογες χρωματων στα θεματα, κ.ά...

 

Ευχαριστώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Η λεγόμενη Black edition είναι μια έκδοση με ενσωματωμένα διάφορα προγράμματα, τίποτα περισσότερο. Είναι κάτι που το φτιάχνουν κάποιοι και διακινείται μέσω torrent (συνήθως) όπως άλλωστε συμβαίνει με το περισσότερο software. Θα σου έλεγα να αποφύγεις τέτοια πακέτα και γενικά να αποφεύγεις να βάζεις στο μηχάνημα σου ότι βρεις από εδώ κι από εκεί. Πάντως τέτοια έκδοση με εμφάνιση όπως των Vista δεν είναι προϊόν της Microsoft, μπορείς ωστόσο να έχεις κάτι ανάλογο με διάφορους τρόπους, ορισμένοι είχαν αναφερθεί παλιότερα στο σχετικό topic: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=87124
Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...