Jump to content

προβλημα με αυτοματες ενημερωσεις

katsifis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα εκανα φορματ χτες.. σημερα ειδα εγκατεστημενω το spyware guard 2008 το οποιο δεν εχω εγκαταστησει ποτε....στο πινακα ελεγχου ενω φενεται οτι υπαρχει κ παω να κανω απεγκατασταση με το που κανω καταργηση αυτο φευγει...βεβαια μετα απο λιγο ξαναπετιεται στην επιφανεια εργασιας παω στο program files το διαγραφω αλλα παλλη τα ιδια....το συγκεκριμενω προγραμμα τρεχει στιν μπαρα εργαλιων διπλα απο το ρολοι..επισης παρατηρησα οτι βγαινει το εικονιδιο της ειδοποιησης ασφαλεια των windows μου λεει οτι δεν ειναι ενεργοποιημενες οι ενημερωσεις τισ οποιες δεν μπορω να ενεργοποιησω φταει μηπως που μετα το φορματ ενεργοποιησα τα xp μεσω νετ η μηπως που δεν εχω εγκαταστησει τουσ drivers τησ καρτας δικτυου αλλα ενω στο υλικο φενεται απενεργοποιημενο η καρτα δυκτιου στο νετ μπαινω...τελος διπλα απο απο την ειδοποιησ των windws p eipa ποιο πανω μου βγαζει ακριβως το ιδοιο αλλα στα αγγλικα διλαδη windwos security center το οπιο πρεπει να εχει σχεση με το guard 2008...αυτο που θελω ειναι να διαγραψω το guard 2008 κ να ενεργοποιησω τις αυτοματες ενημερωσεις..

Πρόκειται για είδος spyware και όχι πρόγραμμα καταπολέμησής του. Δεν μπορείς να το απεγκαταστήσεις αυτόματα. Χρειάζεται ν'ακολουθήσεις συγκεκριμένες οδηγίες που μπορείς να βρεις εδώ:

http://www.bleepingcomputer.com/malware-removal/remove-spyware-guard-2008

Καλό θα ήταν να βάλεις ένα καλό πρόγραμμα firewall και antispyware/antivirus!

Μιχάλης