son_alerik Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 για το Ρ300b τι λετε ? αξιζει ? http://www.peripheralcorner.co.uk/product_info.php/products_id/452 Γενικα to p300b ειναι πιο σταθερο απο το p300. Εχουν κανει αναβαθμιση στο firmware οποτε εχει καλυτερη αυτονομια αλλα νομιζω εχουν βαλει και μεγαλυτερη μπαταρια. Μαζι με το οτι προσθεσαν bluetooth ειναι νομιζω οι πιο ευδιακριτες αλλαγες. Το οτι ειχε το πρωτο τη καμερα μπροστα ηταν γιατι στη ταιβανια και γενικα στις κιτρινες φυλες εκει κατω ειναι διαδεδομενο το video conference.... Παράθεση Στην ACE HELLAS ειναι ζωα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
son_alerik Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 To P300 έχει USB host port στη βάση του cradle του οπότε με τους κατάλληλους drivers μπορείς να συνδέσεις εξωτερικούς σκληρούς (όχι όλα τα μοντέλα πάντως). Για CD-ROM δεν ξέρω, αλλά σίγουρα σκληρό και ποντίκι μπορείς. Στο p300b, δεν υπαρχει στη βαση, το extra usb host Κολπο. Παράθεση Στην ACE HELLAS ειναι ζωα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 video conf. με 2.5G???? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Μάλλον μέσω SDIO WiFi κάρτας (κάτι όχι και τόσο απίθανο για το εξωτερικό). Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 πρέπει να έχεις και το κατάλληλο πρόγραμμα που δνε έχω δει κάτι τέτοιο πέρα του Μ$ πορτρέτου που δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
son_alerik Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 FYI Πριν απο καμια 20ρια μερες ενα τμημα του Πανεπιστημιου Αθηνων δοκιμασε ενα P300B μαζι με sd wifi της Socket και δουλεψαν μια χαρα. Παράθεση Στην ACE HELLAS ειναι ζωα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agamemnongr Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Μου εκαναν δωρο το P300B στις 14/1/2005. Αρκετα καλο κινητο, 3 ημερες διαρκεια μπαταρια,windows mobile 03 λειτουργικο, αλλα για μενα δεν μου κανει γιατι εχω συνηθισει τα clamshell.Το πουλαω αν ενδιαφερεσαι στα 470 Ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agamemnongr Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Αξιζει και εχω ενα P30OB απο 14/1/2005 και το πουλαω στα 470Ε μονο και μονο γιατι εχω συνηθισει τα clamshell. 6944512286 οποιος ενδιαφερεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
son_alerik Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Αξιζει και εχω ενα P30OB απο 14/1/2005 και το πουλαω στα 470Ε μονο και μονο γιατι εχω συνηθισει τα clamshell. 6944512286 οποιος ενδιαφερεται Sorry,αλλα νεο πουλιεται τελικη τιμη περιπου 400€ (για να σε βοηθησω να το σπρωξεις πιο ευκολα). Παράθεση Στην ACE HELLAS ειναι ζωα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foufoutosx Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Εγω το Ρ300 ποσο θα ηταν μια καλη τιμη να το δωσω γιατι πειρα τελικα το Νοκια 6170 (αν το λεω καλα) με το ανοξειδωτο ατσαλι και δεν το χρησιμοποιω Παράθεση Πωλείται Atrix μαζί με Lapdock... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 300 euro ine ok nomizw. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foufoutosx Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 Egv o kakomiris to dino 220 sto fleamarket kai mono enas to xtipise kai meta moy eipe oti den to thelei kai den tha to agorasei parolo pou to xtipise :( ki oxi tipote allo alla eimai tapi afto ton kairo. Παράθεση Πωλείται Atrix μαζί με Lapdock... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foufoutosx Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 kai oute kan edo den mporo na to valo agelia giati den se afinoyn an den exeis leei kseperasei tiw 100 H 200 den thimame dimosiefsseis. akou na deis Παράθεση Πωλείται Atrix μαζί με Lapdock... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 paidia, exw P300 ETEN kai enw to exw fortisei DEN anoigei me tipota, palia anoige kai ekline AMESWS, to fortisa gia 1 oloklhrh mera kai otan pataw to button on/off sto plai den kanei tipota, ti epathe?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 paidia, exw P300 ETEN kai enw to exw fortisei DEN anoigei me tipota, palia anoige kai ekline AMESWS, to fortisa gia 1 oloklhrh mera kai otan pataw to button on/off sto plai den kanei tipota, ti epathe?? Τελικά το Ρ300 το έχεις ακόμα ή το έκανες δώρο?:X Καλησπέρα, πριν απο 2 μήνες είχα μου έκαναν δώρο ενα Pocket PC P300 αλλά το χάρισα γιατί δεν ήξερα καν τι είναι, τώρα πια το έχω μετανοιώσει Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 Τελικά το Ρ300 το έχεις ακόμα ή το έκανες δώρο?:X έχω του θείου μου τώρα πια αλλά θα τ δώσω κ αυτό για ν πάρω καινούργιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts