Jump to content

Αvi -=> CD-R - Δεν ανοίγει

trapped
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι ακριβώς μήνυμα σου βγάζει όταν πάς να το εκτελέσεις ; Μπορεί στο σύστημά σου να μήν έχουν περαστεί οι κατάλληλοι codecs και έτσι δεν μπορείς να δείς το περιεχόμενο του cd. Εάν δεν ισχύει τέτοια περίπτωση, μπορείς να προσπαθήσεις να μεταφέρεις το αρχείο απο το cd στο δίσκο σου. Εάν και αυτό αποτύχει πάει να πεί ότι κάτι δεν πάει καλά με το cd, είτε ότι έχει γραφτεί σε μεγαλύτερη ταχύτητα απο ότι έπρεπε είτε ότι έχει δαχτυλιές-γρατζουνιές κτλ. Στην πρώτη περίπτωση δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα (δοκίμασε μόνο να το διαβάσεις από ένα διαφορετικό cd-rom), ενώ στην δεύτερη δοκίμασε να το καθαρίσεις με ένα πανάκι μήπως έχεις καλύτερα αποτελέσματα...
[sIGPIC][/sIGPIC]Die you human....

Αρχικό Μήνυμα από τον `trapped

Όταν κάνω ένα avi burn μετα δεν παίζει απο το CD .. γιατί; :( :confused:

Υποθέτω πως εννοείς ότι το avi ενώ παίζει κανονικά από τον δίσκο, έχει πρόβλημα όταν το γράφεις σε cd. Είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα και όταν έγραψα το cd σε μικρότερη ταχύτητα, το avi έπαιζει κανονικά. Δηλαδή με 40x που επέτρεπε το δισκάκι είχα πρόβλημα, με 16x ήταν εντάξει. Αυτό έχει συμβεί με 2 avi από τα δεκάδες που έχω γράψει, δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.

Καλά θα το δοκιμάσω.. το CD-WR μου επιτρέπει ταχύτητες 8χ,4χ, και 2χ και το έγραψα με 4χ.. να το δοκιμάσω με 2 μαλλον;
It's what you do to me..

Τι να σου πω, μου φαίνεται πολύ δύσκολο να έχεις πρόβλημα με 4x. Δοκίμασε να το γράψεις σε ένα rewritable να δεις τι γίνεται.