ngel Δημοσιεύτηκε January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 27, 2004 Μόλις απέκτησα ένα Ipaq 3870 και σκέφτομαι να του βάλω wm2003... Αξίζει το κόπο ή θα έχω προβλήματα με την ασυμβατότητα των προγραμμάτων...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 megia to ppc my friend.. se ti timi an epitrepete to epektises? ise sigouros oti to 3870 ipostirizete apo wm2003? an ipostirizete min to sizitas xosta kateuthia :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. January 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 Φίλε μου, τα έχω καταβάσει κιόλας... απλά είμαι σε δίλημα... Φυσικά στο ίδιο δίλημα ήμουν και πριν μερικά χρόνια με το 3630 και την μετάβαση από 2000 σε 2002, την οποία και είχα κάνει με επιτυχία! Μάλλον θα τα βάλω το Σαββατοκύριακο... γιατί θα το χρειαστώ αύριο και μεθαύριο στην εξεταστική... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 good luck then! :D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 Good Luck then :D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. February 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2004 Παιδιά, όλα πήγαν καλά με το update... To ipaq είναι χαρακτηριστικά πιο γρήγορο και πιο σταθερό πλέον, όμως έχω πρόβλημα με το BT μιας και δεν δουλεύει πάντα και όταν το ανοίγω μου βγάζει ένα pop up που γράφει ότι υπάρχει πρόβλημα με το ΒΤ και όταν δεν δουλεύει, στα settings του μου γράφει ότι αν θέλω να το ενεργοποιήσω θα πρέπει να εισάγω μια ΒΤ card... Από ότι διάβασα σε ξένα forum ειδικά στο 3870 συμβαίνει σε όλους... Στα υπόλοιπα...;;; Υπάρχει περίπτωση να το φτιάξουν σύντομα από την Μ$ ή την ΗΡ...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2004 σύντροφε Σπύρο, :) να το φτιάξουν δεν ξέρω αλλά γενικά τα 2003 είναι πολύ καλά ακόμα και σε αυτά τα παλιά μοντέλα. η σταθερότητα των 2003 είναι το κάτι άλλο :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. February 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass ( 1 Φεβ. 2004 , 10:31) τα 2003 είναι πολύ καλά ακόμα και σε αυτά τα παλιά μοντέλα. η σταθερότητα των 2003 είναι το κάτι άλλο :) Συμφωνώ απόλυτα Alex... Είναι πραγματικά πολύ σταθερά... :D Ελπίζω να κάνουν κάτι και για το ΒΤ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts