Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα, μια ερώτηση: Παρήγγειλα κάτι από banggood με απλό ταχυδρομείο (ευτυχώς μικρής αξίας) και δεν έχει φτάσει μετά από 1,5 μήνα. Τι λέτε να κάνω? Έχω ελπίδα να πάρω πίσω τα λεφτά μου?

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλησπέρα, μια ερώτηση: Παρήγγειλα κάτι από banggood με απλό ταχυδρομείο (ευτυχώς μικρής αξίας) και δεν έχει φτάσει μετά από 1,5 μήνα. Τι λέτε να κάνω? Έχω ελπίδα να πάρω πίσω τα λεφτά μου?

Έχω 2 παραγγελίες από 25 Οκτωβρίου Untracked. Τους είπα ότι δεν ήρθαν και με είπαν αν θέλω Refund η να τις ξανά στείλουν. Τους είπα το δεύτερο και τις έστειλαν αμέσως και με tracking number χωρίς καμία χρέωση. Απο τα καλύτερα καταστήματα.

Είχα πληρώσει και με χρεωστικη όχι με paypal.

Δε μιλας καθολου μαζί τους ανοιγεις κατευθειαν το dispute στο Paypal..

θα αναγκαστουν να απαντησουν εκει αντε να σε προτεινουν να περιμενεις

αλλες 5-10 μερες θα συμφωνησεις αν δεν γινει τιποτα καλεις το paypal

να αποφασισει και σου γινεται επιστροφη χρηματων και μετα μπορει

να σου ερθει και αυτο π πηρες ^^ :P

Δε μιλας καθολου μαζί τους ανοιγεις κατευθειαν το dispute στο Paypal..

θα αναγκαστουν να απαντησουν εκει αντε να σε προτεινουν να περιμενεις

αλλες 5-10 μερες θα συμφωνησεις αν δεν γινει τιποτα καλεις το paypal

να αποφασισει και σου γινεται επιστροφη χρηματων και μετα μπορει

να σου ερθει και αυτο π πηρες ^^ :P

Βιάζεσαι φίλε μου διάβασε πιο πάνω :rolleyes:

Βιάζεσαι φίλε μου διάβασε πιο πάνω :rolleyes:

Οτι ειναι γιορτες? :lol: Δηλαδη το πηρε αρχες Νοεμβρίου η τέλη Οκτωμβρίου και δε ηρθε ακομα?

Εγω παντως πανω απο μηνα δε εχω κατσει να περιμενω τιποτα τα 5-6 χρονια που παραγγελνω απο Κινα,

αφήνω το Paypal μετα να καθαρισει για αυτο αλλωστε πληρωνουμε με Paypal. Και εχει τυχει να παρω full

refund και μετα απο 2-3 μηνες να ερθει και το αντικειμενο που παραγγειλα αλλα δεν ειναι σφαλμα δικο μου

ειναι σφαλμα και ρισκο του πωλητη που τα στελνει χωρις tracking.

Έχω 2 παραγγελίες από 25 Οκτωβρίου Untracked. Τους είπα ότι δεν ήρθαν και με είπαν αν θέλω Refund η να τις ξανά στείλουν. Τους είπα το δεύτερο και τις έστειλαν αμέσως και με tracking number χωρίς καμία χρέωση. Απο τα καλύτερα καταστήματα.

Είχα πληρώσει και με χρεωστικη όχι με paypal.

Το απο τα καλύτερα το πίστευα και εγώ μέχρι που απο κάποια παράπονα που έκανα, πλέον δεν μπορώ να αγοράσω απο αυτούς...έχουν γίνει γκρι τα κουμπιά για paypal ή checkout...τώρα είναι λάθος τεχνικό ή άλλο πράγμα δεν ξέρω...πάντως μου φαίνεται τραγικό...εγώ απλά τους είπα τι έκαναν λάθος και μου έλεγαν δικαιολογίες...

Το απο τα καλύτερα το πίστευα και εγώ μέχρι που απο κάποια παράπονα που έκανα, πλέον δεν μπορώ να αγοράσω απο αυτούς...έχουν γίνει γκρι τα κουμπιά για paypal ή checkout...τώρα είναι λάθος τεχνικό ή άλλο πράγμα δεν ξέρω...πάντως μου φαίνεται τραγικό...εγώ απλά τους είπα τι έκαναν λάθος και μου έλεγαν δικαιολογίες...

Κάνεις άλλο λογαριασμό δεν νομίζω να σε μπλόκαραν. Σήμερα μου ήρθε ακόμα ένα δεμα από αυτούς από 18/11 Untracked ενώ του Οκτωβρίου τίποτα. Λογικά η δεν ανοιχτηκαν ακόμα οι σακοι η κάποιος δικός μας τα έβαλε στην τσεπουλα.

Να σου πω την αλήθεια περίεργο μου φαίνεται...μάλλον δεν έγινε έτσι...αλλά κάτι έχει γίνει...

έκανα άλλο λογαριασμό και μπήκα και απο το κινητό μήπως και υπήρχε θέμα με την ip αλλά τίποτα...

Μέχρι και με την εφαρμογή δοκίμασα και είναι γκρι οι επιλογές δεν είναι πορτοκαλί όπως παλιά.

Να σου πω την αλήθεια περίεργο μου φαίνεται...μάλλον δεν έγινε έτσι...αλλά κάτι έχει γίνει...

έκανα άλλο λογαριασμό και μπήκα και απο το κινητό μήπως και υπήρχε θέμα με την ip αλλά τίποτα...

Μέχρι και με την εφαρμογή δοκίμασα και είναι γκρι οι επιλογές δεν είναι πορτοκαλί όπως παλιά.

Κάτι άλλο παίζει φίλε αφού άλλαξες και λογαριασμό και από άλλη ip κάτι συμβαίνει. Και εγώ τους έκανα παράπονο για τις παραγγελίες τις ξανά έστειλαν χωρίς θέμα.

Κάτι άλλο παίζει φίλε αφού άλλαξες και λογαριασμό και από άλλη ip κάτι συμβαίνει. Και εγώ τους έκανα παράπονο για τις παραγγελίες τις ξανά έστειλαν χωρίς θέμα.

θα το ψάξω αν και έχω χάσει ήδη πολύ χρόνο χθες και σήμερα...

Το τραγικότερο όλων είναι πως αγορές πάνω απο ένα ποσο τις δέχεται μόνο με paypal...την πιστωτική κάρτα δεν μου την εμφανίζει...δηλαδή μέχρι 50-60ευρώ τά δέχεται...όταν πήγα να αγοράσω 100+ ευρώ με την καμμία...

θα το ψάξω αν και έχω χάσει ήδη πολύ χρόνο χθες και σήμερα...

Το τραγικότερο όλων είναι πως αγορές πάνω απο ένα ποσο τις δέχεται μόνο με paypal...την πιστωτική κάρτα δεν μου την εμφανίζει...δηλαδή μέχρι 50-60ευρώ τά δέχεται...όταν πήγα να αγοράσω 100+ ευρώ με την καμμία...

Τόσο ακριβη παραγγελία δεν έχω κάνει αλλά μέχρι 30 ευρώ που δοκιμασα περνάει κανονικά η χρεωστικη. Από gearbest θέλει μόνο PayPal και εκεί πέρνει προμήθεια και το PayPal και στη συναλλαγή κρατάει και άλλα οπότε σου βγαίνει ένα συν 8% στην τιμή. Για αυτό με έχει βολέψει το banggood που περνάει κατευθείαν κάρτα χωρίς να κρατάει καμία προμήθεια.

Φυσικά βολεύει, αλλά τι να το κάνεις...άσε που τους ρωτάω και δεν μου λένε και κάτι...

Ρε συ κάτι παίζει με σένα δεν σε αφήνουν να παραγγειλεις δεν σου απαντάνε. Εγώ ότι τους έχω στείλει σε λίγες ώρες απαντάνε όπως και τις παραγγελίες τις στέλνουν την άλλη μέρα. Κάτι θα παίζει με την ip σου δεν μπορεί.

Μου είπαν είχαν κάποιο τεχνικό θέμα, τώρα έγιναν πάλι πορτοκαλί οι επιλογές...

Αλλά αυτό με την πιστωτική δεν αλλάζει...μέχρι κάποιο ποσό το δέχεται...μετά μόνο paypal...

Μου είπαν είχαν κάποιο τεχνικό θέμα, τώρα έγιναν πάλι πορτοκαλί οι επιλογές...

Αλλά αυτό με την πιστωτική δεν αλλάζει...μέχρι κάποιο ποσό το δέχεται...μετά μόνο paypal...

Καλύτερα paypal να σου πω την αλήθεια να έχεις σίγουρη ασφάλεια. Όλα καλά λοιπόν με το banggood ωραία.

Όλα καλά δεν είναι γιατί δεν με αφήνει να πάρω ας πούμε κινητό κοντά στα 100 ευρώ με κάρτα ενώ σε μικρότερα ποσά δουλεύει τέλεια.

Με paypal σιγουρα καλύτερα, αλλά όταν έχεις πρόβλημα με το top up όπως εγώ που δεν μπορώ να βρω άκρη...είμαι σε τραγική κατάσταση...τέλοσπάντων...

Όλα καλά δεν είναι γιατί δεν με αφήνει να πάρω ας πούμε κινητό κοντά στα 100 ευρώ με κάρτα ενώ σε μικρότερα ποσά δουλεύει τέλεια.

Με paypal σιγουρα καλύτερα, αλλά όταν έχεις πρόβλημα με το top up όπως εγώ που δεν μπορώ να βρω άκρη...είμαι σε τραγική κατάσταση...τέλοσπάντων...

Στο paypal μπορείς να βάλεις χρήματα με send money εύκολα. 3.4%+35λεπτα είναι οπότε είναι μια προμήθεια της τάξης του 3.75 ευρώ στα 100 ευρώ. Τίποτα τραγικό δηλαδή όλα γίνονται.

Τίποτα και απο εκει, μου λέει να συδέσω κάρτα, ενώ το έχω κάνει ήδη.

Γιατί δεν σε αφηνει όμως? Πριν κάνα μήνα είχα συνδέσει μια Visa την έκανα confirm δημιούργησα δεύτερο λογαριασμό στο PP και έπειτα στέλνω χρήματα χωρίς θέμα.

Όταν λες confirm;

Με ίδια κάρτα δεν το δέχθηκε...με καινούργια μου λέει και εμένα confirm αλλά πίστευα ότι αυτό χρειάζεται για τα όρια και όχι για να μεταφέρεις ένα μικρό ποσό.

Όταν λες confirm;

Με ίδια κάρτα δεν το δέχθηκε...με καινούργια μου λέει και εμένα confirm αλλά πίστευα ότι αυτό χρειάζεται για τα όρια και όχι για να μεταφέρεις ένα μικρό ποσό.

Σου έρχεται ένας κωδικός μόλις την κάνεις add στην ανάλυση λογαριασμού. Τον βάζεις στο paypal και κάνει confirm την κάρτα. Έπειτα μπορείς να στείλεις χρήματα στο balance αλλού λογαριασμού μέσω της κάρτας.

Συζητηση με το Βικμαλλ σημερα

-Σας ειναι ευκολο να ακυρωσετε την παραγγελια μου; γιατι βλεπω το Χ5 δεν το εχετε και ουτε μαλλον θα το φερετε.

-Ναι...οκ...

μετα απο 2 λεπτα

-Μπορεις ελενξεις το παυπαλ σου;;

Και τα λεφτα μου τα βαλαν στον λογαριασμο αμεσως.

Οχι 2-5 μερες που κανουν αλλα καταστηματα και αφου περασει το μηνυμα σου 45 κυμματα.

Αυτη ειναι εξυπηρετηση.

Και ειλικρινα ας εχει το κινητο 5 ευρω παραπανω, εφοσον ξερω οτι θα με εξυπηρετησουν αψογα και χωρις να μυριζω τα δαχτυλα μου οπως τα αλλα καταστηματα.

Έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία με το LightintheBox;

Τρομερή ποικιλία αλλα κάτι δεν μου κάθεται καλά. Υποτίθεται οτι έχει ευρωπαϊκή αποθήκη αλλα στο checkout προσθέτει $20 για "duty & tax".

Σου έρχεται ένας κωδικός μόλις την κάνεις add στην ανάλυση λογαριασμού. Τον βάζεις στο paypal και κάνει confirm την κάρτα. Έπειτα μπορείς να στείλεις χρήματα στο balance αλλού λογαριασμού μέσω της κάρτας.

Μάλλον επειδή έχω να δω ανάλυση πολλά χρόνια στον συγκεκριμένο λογαριασμό...και με τα γκισέ δεν τα πάω και πολύ καλά...οπότε συνεχίζω να προσπαθώ γιατί μέχρι την Δευτέρα για να ανοίξουν οι τράπεζες και να πάω για ebanking θα εχουν χαθεί 3 πολύτιμες μέρες...

Καλησπερα παιδια δειτε σημερινη παραλαβη ...υποτιθεται mx5 απο aliexpress....γι αυτο παντα βιντεο στο unboxing
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.