sakis92 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Αμα μπω ακριβως οταν αρχισει γιατι να μη προλαβω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Ειχε κανενας προβλημα με τελωνειο με πακετο που εστειλε καποιο απο τα αξιοπιστα σαιτ με DHL Mail (οχι το κουριερ) ή περνανε ελευθερα? Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Αμα μπω ακριβως οταν αρχισει γιατι να μη προλαβω... καλά εμένα πολλές φορές που χα δοκιμασει, έπεφτε το site για κανα λεπτό, και μετά ηταν out of stock ή ειχε επαναφερθεί στην κανονική τιμή, μας κοροιδεύουν μαλλον:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 καλά εμένα πολλές φορές που χα δοκιμασει, έπεφτε το site για κανα λεπτό, και μετά ηταν out of stock ή ειχε επαναφερθεί στην κανονική τιμή, μας κοροιδεύουν μαλλον:p Ειναι οντως απιστευτοι.. ηρθε η ωρα του Happy hour .. BOOOOM συντηρηση το site μπενω στο Live chat λεω πλακα μας κανετε θελω να αγορασω το κινητο στο happy hour λεει we are so sorry κλπ Λεει μπορω να σου δωσω κουπονι αμα θες αλλα πιο λιγο απο το 19% που ειχε.. λεω οχι.. μετα απο κανενα 5λεπτο ανοιξε το site και κατεβασανε την εκπτωση κι αλλο... οτι να νε.. τελικα το αγορασα... και τωρα περιμενω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Ειναι οντως απιστευτοι.. ηρθε η ωρα του Happy hour .. BOOOOM συντηρηση το site μπενω στο Live chat λεω πλακα μας κανετε θελω να αγορασω το κινητο στο happy hour λεει we are so sorry κλπ Λεει μπορω να σου δωσω κουπονι αμα θες αλλα πιο λιγο απο το 19% που ειχε.. λεω οχι.. μετα απο κανενα 5λεπτο ανοιξε το site και κατεβασανε την εκπτωση κι αλλο... οτι να νε.. τελικα το αγορασα... και τωρα περιμενω... καλα. σε καμια βδομάδα στείλε email για να σου πουν πως δεν υπάρχει στοκ, κ αν θες να περιμενεις λίγες μερές ακομη, η να τ αλλάξεις με κάτι άλλο φθηνότερο:lol: Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 καλα. σε καμια βδομάδα στείλε email για να σου πουν πως δεν υπάρχει στοκ, κ αν θες να περιμενεις λίγες μερές ακομη, η να τ αλλάξεις με κάτι άλλο φθηνότερο:lol: Λες φιλε; Refund θα ζητησω αμα γινει κατι τετοιο. Παντως παραγγειλα απο τους πρωτους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 (edited) Ρε παιδια επειδη μ εχουν ζωσει τα φιδια τα πακετα απο Κινα ή Σιγκαπουρη με Deutch Post (DHL Mail) περνανε τελωνειο?Παρηγγειλα 2 κινητα (με 1 μπαταρια) απο geek και λεει πως μπορουν να το στειλουν μονο με Deutch Post και να δηλωσουν Communication Device.Μην την πατησω και το πληρωσω Κορεατικο το Κινεζικο. Edited November 14, 2013 by arisg90 Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Από Geek και με μία μπαταρία, τα στείλανε με DE και έφαγα 3 τελωνεία στα 4 κινητά. Παίζει να είμαι και άτυχος, αλλά με DE δεν ξαναδέχομαι κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Από Geek και με μία μπαταρία, τα στείλανε με DE και έφαγα 3 τελωνεία στα 4 κινητά. Παίζει να είμαι και άτυχος, αλλά με DE δεν ξαναδέχομαι κινητό. Αυτο θελω να ξεκαθαρισω φιλε μου γιατι θυμαμαι την περιπτωση σου αλλα δεν εχω ακουσει αλλη.Και θελω να δω αν ειναι θεμα ατυχιας ή οργανωμενο.. ,αν ελεγχουν δηλαδη ολα τα πακετα απο DE. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Από Geek και με μία μπαταρία, τα στείλανε με DE και έφαγα 3 τελωνεία στα 4 κινητά. Παίζει να είμαι και άτυχος, αλλά με DE δεν ξαναδέχομαι κινητό. Παίδες, παρήγγειλλα ένα κινητό από εκεί αλλά δεν το έστειλαν ακόμη, έβαλα την επιλογή "δωρεάν" αλλά δεν μου είπε κανένας από εκεί γιά επιλογή ταχυδρομείου, το DE το επιλέξατε ή το έκαναν μόνοι τους ;;;:worry: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Παίδες, παρήγγειλλα ένα κινητό από εκεί αλλά δεν το έστειλαν ακόμη, έβαλα την επιλογή "δωρεάν" αλλά δεν μου είπε κανένας από εκεί γιά επιλογή ταχυδρομείου, το DE το επιλέξατε ή το έκαναν μόνοι τους ;;;:worry: Μόνοι τους το βάλανε, εναλλακτικά του SG που δεν δεχόταν μπαταρίες για κάποιο διάστημα μέσα στον Οκτώβριο. Λογικά ήταν τυχαίο, αλλά εμένα μου έκατσε πλέον στραβά και δεν θέλω ξανά με τους γκαντεμογερμαναράδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Μόνοι τους το βάλανε, εναλλακτικά του SG που δεν δεχόταν μπαταρίες για κάποιο διάστημα μέσα στον Οκτώβριο. Λογικά ήταν τυχαίο, αλλά εμένα μου έκατσε πλέον στραβά και δεν θέλω ξανά με τους γκαντεμογερμαναράδες... Ρωτάω γιατί βρήκα και ένα τάμπλετ που μου άρεσε, αλλά εάν πρόκειται να πληρώνω τελωνεία, να μου λείπει .... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atmistis Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 καλημέρα στην παρέα :) Εγώ πάλι, πήρα αυτό http://www.buysku.com/wholesale/ployer-momo9-star-a13-1-2ghz-512mb-8gb-android-4-0-front-camera-9-inch-capacitive-screen-tablet-pc-white.html και ο Θεός βοηθός Ήρθε :) λοιπόν, έστειλαν από Σουηδία, έκανε 26 ημέρες από την αποστολή, έβαλαν ΚΑΝΟΝΙΚΑ το ποσό στο πακέτο :confused: (η αλήθεια δεν είχα αναφέρει να βάλουν μικρότερο, έβαλαν 96 ντόλαρσ), αλλά όλα οκ. Οθόνη μέτρια, γουίφι φοβερό σαν του Μ9 που έχω (!), μπαταρία στο 80% τη μία ώρα που το δούλεψα, δείχνει καλή η αυτονομία. Όλα αυτά για το τεμάχιο που παρέλαβα εγώ βέβαια, αφού ξέρουμε την... ποιότητα των κινέζων που αλλάζει από κομμάτι σε κομμάτι. Τεσπά, το πήρα για την πεθερά μου, καλό είναι:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Ρε παιδια επειδη μ εχουν ζωσει τα φιδια τα πακετα απο Κινα ή Σιγκαπουρη με Deutch Post (DHL Mail) περνανε τελωνειο?Παρηγγειλα 2 κινητα (με 1 μπαταρια) απο geek και λεει πως μπορουν να το στειλουν μονο με Deutch Post και να δηλωσουν Communication Device.Μην την πατησω και το πληρωσω Κορεατικο το Κινεζικο. DHL, EMS, UPS, περνανε τελωνειο. Απλο,Singapore post δεν περναει. Εκτος και αν εισαι γκαντεμης. Με τον geek στο τελος της παραγγελιας διαλεγεις με τι θελεις να το στειλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Μόνοι τους το βάλανε, εναλλακτικά του SG που δεν δεχόταν μπαταρίες για κάποιο διάστημα μέσα στον Οκτώβριο. Λογικά ήταν τυχαίο, αλλά εμένα μου έκατσε πλέον στραβά και δεν θέλω ξανά με τους γκαντεμογερμαναράδες... Τελικώς τους ρώτησα και μου απήντησαν ότι με το DE στέλνουν οπωσδήποτε όταν το αντικείμενο έχει δυο μπαταρίες. Όσα έχουν μία, μπορείς να ζητήσεις SP όταν κάνεις την παραγγελλεία αλλοιώς το στέλνουν τυχαία. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atmistis Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Από Geek και με μία μπαταρία, τα στείλανε με DE και έφαγα 3 τελωνεία στα 4 κινητά. Παίζει να είμαι και άτυχος, αλλά με DE δεν ξαναδέχομαι κινητό. Καλημέρα φίλε:) Από DE έχω παραλάβει 4 φορές το τελευταίο διάστημα με τις 2 τελευταίες, 2-3 μέρες πριν ¨σκάσει¨ το θέμα με τις μπαταρίες. Ποτέ δεν κόλλησε τελωνείο αφού έρχεται από Γερμανία. Ελπίζω να μην έχει αλλάξει κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Το έρχεται από Γερμανία δεν παίζει, στο τελωνείο είδαν ότι χώρα αρχικής αναχώρησης ήταν η Σιγκαπούρη και μου την είπαν κανονικά. Οι γερμαναράδες "εμφανίζουν" παραπάνω στοιχεία από ότι χρειάζεται στα tracking number τους φαίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Το έρχεται από Γερμανία δεν παίζει, στο τελωνείο είδαν ότι χώρα αρχικής αναχώρησης ήταν η Σιγκαπούρη και μου την είπαν κανονικά. Οι γερμαναράδες "εμφανίζουν" παραπάνω στοιχεία από ότι χρειάζεται στα tracking number τους φαίνεται... Δώσε σε παρακαλώ λίγες παραπάνω πληροφορίες... - Τί αξίας ήταν το πακέτο; - τί μεγέθους και βάρους; - τί εννοείς "σου την είπαν" επειδή χώρα προέλευσης ήταν η Σιγκαπούρη και καλά θεώρησαν εξαπάτηση την αποστολη μέσω Γερμανίας; Περιμένω ταμπλέτα αξίας 151€ από banggood που έχει καθυστερήσει (18 εργάσιμες έχουν περάσει) με αποστολή μέσω Flytexpress/DHL Global Mail/Deutsche Post κι αν μου κάτσει και τελωνείο, ζήτω που καήκαμε... Τελευταίο νέο είχα για αναχώρηση απο΄Σιγκαπούρη στις 29/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atmistis Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) Το έρχεται από Γερμανία δεν παίζει, στο τελωνείο είδαν ότι χώρα αρχικής αναχώρησης ήταν η Σιγκαπούρη και μου την είπαν κανονικά. Οι γερμαναράδες "εμφανίζουν" παραπάνω στοιχεία από ότι χρειάζεται στα tracking number τους φαίνεται... Εγώ από Banggood αποστολή από DE αξίας 225$, κανένα πρόβλημα :) Στοιχεία Για Αριθμό Αποστολής : RX5*****490DE Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 21-09-2013 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 21-09-2013 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 23-09-2013ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ-26-09-2013 ******** - ΕΛΤΑ Edited November 15, 2013 by atmistis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Δώσε σε παρακαλώ λίγες παραπάνω πληροφορίες... - Τί αξίας ήταν το πακέτο; - τί μεγέθους και βάρους; - τί εννοείς "σου την είπαν" επειδή χώρα προέλευσης ήταν η Σιγκαπούρη και καλά θεώρησαν εξαπάτηση την αποστολη μέσω Γερμανίας; Περιμένω ταμπλέτα αξίας 151€ από banggood που έχει καθυστερήσει (18 εργάσιμες έχουν περάσει) με αποστολή μέσω Flytexpress/DHL Global Mail/Deutsche Post κι αν μου κάτσει και τελωνείο, ζήτω που καήκαμε... Τελευταίο νέο είχα για αναχώρηση απο΄Σιγκαπούρη στις 29/10 Κινητό 400gr πακέτο, μέγεθος το τυπικό, κοστολογήθηκε κατ'εκτίμηση στα 100€ και χρεώθηκα 23€ ΦΠΑ, 1€ χαρτόσημα και 12€ εκτελωνιστικά έξοδα. Όταν τους είπα γιατί εκτελωνίζετε δέμα από γερμανία, μου είπαν, "ναι, καλά, αφού έχει χώρα αρχικής αποστολής την Σιγκαπούρη, η γερμανία είναι transit χώρα και δεν το εκτελώνισαν εκεί, οπότε πλήρωνε εδώ..." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits200 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) καλημέρα σε όλους! θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με πρόβλημα που προέκυψε σε αγορά ενός κινητού από eBay μιας και δεν έχω μεγάλη πείρα . συγκεκριμένα το αγόρασα με paypal χθες, και ενώ έδειχνε ότι είναι in stock και μάλιστα με 5 διαθέσιμά κομμάτια ,σήμερα μου έστειλαν email ότι είναι out of stock και πως κατά λάθος δεν το ενημέρωσαν. μου λένε να κάνω υπομονή 2-3 μέρες μήπως μπορέσουν να το πάρουν από τον προμηθευτή τους. πως μπορώ να διασφαλισω πως δεν έπεσα σε απατεώνες και πως δεν θα χάσω τα χρήματα μου? μπορώ να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω και να ακυρώσω την παραγγελία?και αν ναι, έχω κάποιο περιορισμό για μέχρι πότε μπορώ να το κάνω αυτό? ο πωλητής έχει καλό ποσοστό αξιοπιστίας( 99.1). και κάπου 300000 πωλήσεις. ευχαριστώ για τη βοήθεια Edited November 15, 2013 by mits200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 καλημέρα σε όλους! θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με πρόβλημα που προέκυψε σε αγορά ενός κινητού από eBay μιας και δεν έχω μεγάλη πείρα . συγκεκριμένα το αγόρασα με paypal χθες, και ενώ έδειχνε ότι είναι in stock και μάλιστα με 5 διαθέσιμά κομμάτια ,σήμερα μου έστειλαν email ότι είναι out of stock και πως κατά λάθος δεν το ενημέρωσαν. μου λένε να κάνω υπομονή 2-3 μέρες μήπως μπορέσουν να το πάρουν από τον προμηθευτή τους. πως μπορώ να διασφαλισω πως δεν έπεσα σε απατεώνες και πως δεν θα χάσω τα χρήματα μου? μπορώ να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω και να ακυρώσω την παραγγελία?και αν ναι, έχω κάποιο περιορισμό για μέχρι πότε μπορώ να το κάνω αυτό? ο πωλητής έχει καλό ποσοστό αξιοπιστίας( 99.1). και κάπου 300000 πωλήσεις. ευχαριστώ για τη βοήθεια Ζητα να σου επιστρεψουν ολο το ποσο αμεσα.Ενημερωσε και το paypal σχετικα. Ποιο κντ θες να αγορασεις? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 καλημέρα σε όλους! θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με πρόβλημα που προέκυψε σε αγορά ενός κινητού από eBay μιας και δεν έχω μεγάλη πείρα . συγκεκριμένα το αγόρασα με paypal χθες, και ενώ έδειχνε ότι είναι in stock και μάλιστα με 5 διαθέσιμά κομμάτια ,σήμερα μου έστειλαν email ότι είναι out of stock και πως κατά λάθος δεν το ενημέρωσαν. μου λένε να κάνω υπομονή 2-3 μέρες μήπως μπορέσουν να το πάρουν από τον προμηθευτή τους. πως μπορώ να διασφαλισω πως δεν έπεσα σε απατεώνες και πως δεν θα χάσω τα χρήματα μου? μπορώ να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω και να ακυρώσω την παραγγελία?και αν ναι, έχω κάποιο περιορισμό για μέχρι πότε μπορώ να το κάνω αυτό? ο πωλητής έχει καλό ποσοστό αξιοπιστίας( 99.1). και κάπου 300000 πωλήσεις. ευχαριστώ για τη βοήθεια Μην ανησυχείς, δεν πρόκειται να χάσεις τα χρήματά σου. Στείλε τους μήνυμα μέσω των μηνυμάτων του ebay ότι θα περιμένεις μέχρι την τρίτη το πρωί και μετά άνοιξε υπόθεση στο ebay εάν δεν σου δώσουν αριθμό αποστολής. Προσοχή όλες οι συνομιλίες σου να γίνονται μέσω των μηνυμάτων του ebay και όχι με απ'ευθείας e-mail εκτός ebay. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Ζητα να σου επιστρεψουν ολο το ποσο αμεσα.Ενημερωσε και το paypal σχετικα. Ποιο κντ θες να αγορασεις? Γιατί ρε Κώστα να ζητήσει τα χρήματά του άμεσα?? Φαίνεται αξιόπιστος πωλητής... Έχει και το ebay security (όπως λέγεται αυτό) Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits200 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 το κινητό είναι το voto x2 ..το έχει και σε πολύ δελεαστική τιμή 132 ευρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts