hcivil Δημοσιεύτηκε January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 27, 2004 Θελω να αγορασω εναν εκτυπωτη εγχρωμο με μικρη (κατω των 100 ευρω) τιμη αγορας, χωρις τρομερες απαιτησεις ποιοτητας και με οικονομικη λειτουργια. Παρακαλω για την βοηθεια σας. Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 Μόλις χθες αγόρασα από το Πλαίσιο τον Hewlett Packard 3650! Πολύ καλή ποιότητα εκτύπωσης κι ακόμη την ώρα της εκτύπωσης σου δείχνει στην οθόνη του Η/Υ πόσο μελάνι έχει μείνει σε κάθε κεφαλή! Τιμή:93.22euro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 Δεν ξέρω αν κάνω λάθος, αλλά την οικονομική λειτουργία, την έχω άρρηκτα συνδέσει με τα ξεχωριστά μελάνια. Εκτός κι αν σκοπεύεις να τα ξαναγεμίζεις μόνος σου ή να μην χρησιμοποιήσεις τα original... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 εγω εχω τον Canon 550i πολυ δυνατος εκτυπωτης σε ολα του και οικονομιθκος θα ελεγα...σε αντιθεση με τους Hewllet Packard Ο λογος? τελειωσε το μελανι καποιου χρωματος το αλλαζεις μονο αυτο και οχι ολα (ασχετος αν ειναι γεματα ή οχι) οπως συμβαινει με τους HP και για ποιοτητα εκτυπωσης ολα ειναι τελεια!!! τωρα την τιμη δεν θυμαμαι ακριβως.... Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenten99 Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 canon buddleJet i865 no comments Παράθεση Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΨΕΥΤΡΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΛΕΝΤΙΖΕΙΣ tenten99[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts