koutis Δημοσιεύτηκε November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 19, 2008 Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορούμε να δούμε τα αρχεία του φακέλλου Documents and Settings στα Vista; Γιατί μόλις πάω να τον ανοίξω μου γράφει ότι δεν επιτρέπεται η πρόσβαση. Η φάση είναι ότι είμαι administrator:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορούμε να δούμε τα αρχεία του φακέλλου Documents and Settings στα Vista; Γιατί μόλις πάω να τον ανοίξω μου γράφει ότι δεν επιτρέπεται η πρόσβαση. Η φάση είναι ότι είμαι administrator:( φακελος που ειναι κλειδωμενος , δεξι κλικ, ιδιοτητες , security και παιζεις (EDIT) τα δικαιωματα του administrator ...δινεις full προσβαση Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 καμία σχέση. ο φάκελος αυτό ΔΕΝ υπάρχει στα vista. είναι εικονικος για backward compatibility. όλα υπάρχουν μέσα στα users. ακριβώς ότι ήταν παλιά τα Docs & setts. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts