Jump to content

TIBO 4150

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια πως θα ξεκλειδωσω το ΤΙΒΟ μου ωστε να μπορεσω να μπω στα windows..??το εχει κανει καποιος να μου πει την διαδικασια...??ευχαριστω...μεσα στην καρτα μου εχω και τρεχει κανονικα το destinator 7 και θελω να το αλλαξω ωστε να χρησιπομοιω πλεον το igo8....εχω και το igo8 γραμμενο σε αλλη καρτα αλλα οταν την τοποθετω στο μηχανημα μου το εικονιδιο της πλοηγησης ειναι ανενεργο...μου ειπαν πως η συσκευη θελει πρωτα ξεκλειδωμα και μετα θα μπορεσει να τρεξει το igo 8....

καμια ιδεα κενεις για το πως γινετε αυτο...????:O:O:O:O

ευχαριστω πολυ..!!!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Tα tibο ξεκλειδώνουν με μηχανικό τρόπο. Ανοίγεις τη συσκευή πατάς 1 φορά το κουμπί Μ και αμέσως 5 φορές το κουμπί +

Στο πληκτρολόγιο που ανοίγει πατάς ctl και esc και σου ανοίγει η μπάρα των windows.Start-->programms-->explorer και τρέχεις όποιο πρόγραμμα θέλεις.

Tα tibο ξεκλειδώνουν με μηχανικό τρόπο. Ανοίγεις τη συσκευή πατάς 1 φορά το κουμπί Μ και αμέσως 5 φορές το κουμπί +

Στο πληκτρολόγιο που ανοίγει πατάς ctl και esc και σου ανοίγει η μπάρα των windows.Start-->programms-->explorer και τρέχεις όποιο πρόγραμμα θέλεις.

φιλε μου εισαι αρχηγος....μιλαμε δεν παιζεσαι.....κερναω καφεδακι.......:p:p:p:p:p

100000000000 ευχαριστω...!!!να σαι καλα και να μας δινεις γνωση..!!!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!