Angelikh4246 Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει με το πρόβλημα μου? Ζω σε νησί σε έναν πολύ πυκνό κατοικημένο και στενό δρόμο. Εδώ και 3 χρόνια ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μου χτίζει δίπλα καινούργια διαμερίσματα και έχω μεγάλο προβλημα με τον θόρυβο, είμαι αναγκασμένη να ξυπνάω κάθε πρωί 8 η ώρα από εκωφαντικους ήχους που λόγο έλλειψης ηχομόνωσης στο σπίτι είναι ανυπόφοροι. Για ένα διάστημα είχε φέρει την μπετονιέρα ακριβώς εξω από την πόρτα του σπιτιού μου γιατί δεν μπορούσε να την πάει αλλού. Και αναρωτιέμαι εγώ, είμαι υποχρεωμένη να ξυπνάω κάθε πρωί 8 η ώρα? Καταλαβαίνω ότι χτίζει σπίτια αλλά συμβαίνει και σε περιόδους εξεταστικής και κατεπαναληψη για εβδομάδες. Διαφωτίστε με παρακαλώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει με το πρόβλημα μου? Ζω σε νησί σε έναν πολύ πυκνό κατοικημένο και στενό δρόμο. Εδώ και 3 χρόνια ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μου χτίζει δίπλα καινούργια διαμερίσματα και έχω μεγάλο προβλημα με τον θόρυβο, είμαι αναγκασμένη να ξυπνάω κάθε πρωί 8 η ώρα από εκωφαντικους ήχους που λόγο έλλειψης ηχομόνωσης στο σπίτι είναι ανυπόφοροι. Για ένα διάστημα είχε φέρει την μπετονιέρα ακριβώς εξω από την πόρτα του σπιτιού μου γιατί δεν μπορούσε να την πάει αλλού. Και αναρωτιέμαι εγώ, είμαι υποχρεωμένη να ξυπνάω κάθε πρωί 8 η ώρα? Καταλαβαίνω ότι χτίζει σπίτια αλλά συμβαίνει και σε περιόδους εξεταστικής και κατεπαναληψη για εβδομάδες. Διαφωτίστε με παρακαλώ! Νομιζω ειναι ευκαιρια ,να αλλαξετε τροπο ζωης. :lol: Περα απο την πλακα ομως στις ωρες ΜΗ κοινης ησυχιας ισχυουν συγκεκριμενες διαταξεις για τον θορυβο.Αστυνομια,νομαρχια κλπ αρμοδιοι να σας απαντησουν. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει με το πρόβλημα μου? Ζω σε νησί σε έναν πολύ πυκνό κατοικημένο και στενό δρόμο. Εδώ και 3 χρόνια ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μου χτίζει δίπλα καινούργια διαμερίσματα και έχω μεγάλο προβλημα με τον θόρυβο, είμαι αναγκασμένη να ξυπνάω κάθε πρωί 8 η ώρα από εκωφαντικους ήχους που λόγο έλλειψης ηχομόνωσης στο σπίτι είναι ανυπόφοροι. Για ένα διάστημα είχε φέρει την μπετονιέρα ακριβώς εξω από την πόρτα του σπιτιού μου γιατί δεν μπορούσε να την πάει αλλού. Και αναρωτιέμαι εγώ, είμαι υποχρεωμένη να ξυπνάω κάθε πρωί 8 η ώρα? Καταλαβαίνω ότι χτίζει σπίτια αλλά συμβαίνει και σε περιόδους εξεταστικής και κατεπαναληψη για εβδομάδες. Διαφωτίστε με παρακαλώ! 23:00 έως 07:00 οι βραδυνες ωρες κοινης ησυχιας.... και 8 που αρχιζει να βαραει χαρη σου κανει. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts