Jump to content

Προβλημα συγχρονισμου fps με τα Hz

KnightRider1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο laptop έχω καρτα γραφικών GeForce 8400M G 512 mb και το πρόβλημα είναι οτι τα παιχνίδια και το trimension (digital natural motion) απο το Corel WinDVD αντί να πάνε μεχρί το όριο 60 fps που το έχω 60 Hz την οθόνη πάνε στα 100 fps και πάνω. Tι μπορεί να φταίει ?

Πήγαινε στα settings της κάρτας γραφικών και βάλε το Vertical Sync στο On (αφού αποεπιλέξεις το Application Controlled).

Μήπως να βαλω πρόγραμμα οπως GameGain και GameAccelerator ?

Kαι ακομα οταν τρεχω Mame ή καποια άλλα emulator τότε βάζω 60 fps και το emulator δειχνει 97-99% και ο ηχος καπως παιζει 2 φορες (λόγω αργης ταχυτητας) όταν παω taskmanager η ενδειξη cpu γράφει 40 %. Τι πρόβλημα έχει ?

Μηπως πρεπει να βγαλω τους drivers και να βάλω DirectX 10 ?

Γιατι στο λινκ γραφει οτι παίρνει DirectX 10, μήπως γι αυτό ?

http://www.nvidia.com/object/geforce_8400M.html

Αυτό που είπα παραπάνω το δοκίμασες;

To εχω βάλει αλλα τιποτα. Τα emulator gameboy και MAME αντι να τρεχουν 100% τρεχουν με 98-99% και ο ηχος σε καποια στιγμη παιζει δυο φορες και το digital natural motion δεν έγινε. Δοκιμασα και απαινεργοποιηση συγχρονισμου τρεχουν κανονικα τα emulator 100% με 60 fps αλλα οι κινησεις δεν είναι ομαλες. Την οθονη την έχω ρυθμισμενη στα 60 Hz, μηπως η οθονη του λαπτοπ μου είναι μόνο μεχρι 59 Hz ? Και εαν είναι 59 Ηz υπάρχει καποιος τροπος ή πρόγραμμα ωστε να ρυθμίζω το όριο των fps ?