Jump to content

Κατάστημα με παλιούς τίτλους για gameboy

zafos90
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ και καιρό θέλω να αγοράσω κάποια παλιά παιχνίδια που κυκλοφόρησαν στο gameboy αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να βρω κάτι.Δυστυχώς τα μεγάλα κταστήματα έχουν μόνο ότι καινούργιο κυκλοφορήσει και μάλιστα σε εξωφρενικές τιμές(50 ευρώ).Γιατί 50 ευρώ για παιχνίδια του gameboy advance είναι πάρα πολλά αν σκεφτεί κανείς ότι με τα ίδια χρήματα μπορεί να αγοράσει παιχνίδια για ps3.Ψάχνω λοιπόν ένα κατάστημα που να διαθέτει σχετικά παλιά παιχνίδια για το gameboy advance και αν είναι δυνατόν και για το ακόμη πιο παλιό classic.Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι καινούργια ή μεταχειρισμένα αλλά κυρίως να είναι σε καλές τιμές και βέβαια να βρω αυτά που ψάχνω.Ψάχνω ιδιαίτερα τίτλους castlevania για το gameboy και ίσως μερικά ακόμη.Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη.Αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει κάποιο σχετικό κατάστημα παρακαλώ ας απαντήσει είτε εδώ είτε μέσω πμ.Ευχαριστώ..

http://www.elx.gr/ εχει πολλα καλουδια και φτηνα γιατι ειναι απο δευτερο χερι.

Παρε τους τηλ.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Ευχαριστώ ρε συ αλλά δεν μου δουλεύει καλά η ιστοσελίδα.Όταν πάω να κάνω αναζήτηση και πάω να επιλέξω κονσόλα,είδος κλπ δεν μου βγάζει τίποτα.Πρέπει να έχει πρόβλημα η σελίδα.Καλύτερα όπως λες να πάρω τηλέφωνο παρά να ψάχνομαι από την ιστοσελίδα.Μόνο που το κατάστημα δεν είναι στη Θεσσαλονίκη.Ευχαριστώ πάντως:)

αν δεν κανω λαθος πρεπει να υπαρχει ενα καταστημα στην αγ.δημητριου.πηγαινοντας προς τα ανατολικα στο δεξι σου χερι.δεν ειμαι σιγουρος αν υπαρχει ακομη.μεχρι πριν 1.5 χρονο λειτουργουσε.τωρα τελευταια δεν το εχω προσεξει αν υπαρχει.ειναι περιπου στο υψος της εκκλησιας.

αλλα εχει μονο απο δευτερο-τριτο χερι.καινουργια δεν θα βρεις εκει.

αν δεν κανω λαθος πρεπει να υπαρχει ενα καταστημα στην αγ.δημητριου.πηγαινοντας προς τα ανατολικα στο δεξι σου χερι.δεν ειμαι σιγουρος αν υπαρχει ακομη.μεχρι πριν 1.5 χρονο λειτουργουσε.τωρα τελευταια δεν το εχω προσεξει αν υπαρχει.ειναι περιπου στο υψος της εκκλησιας.

αλλα εχει μονο απο δευτερο-τριτο χερι.καινουργια δεν θα βρεις εκει.

Οκ ευχαριστώ θα το τσεκάρω:D

Φιλε μου εχεις υποψην σου οτι η μπαταρια των παλιων κασσετων καποτε πεθαινει ε?

Εχω κατι παλιες pokemon, και δεν κραταει save καμια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλε μου εχεις υποψην σου οτι η μπαταρια των παλιων κασσετων καποτε πεθαινει ε?

Εχω κατι παλιες pokemon, και δεν κραταει save καμια.

Oooops δεν είχα κάτι τέτοιο υπόψιν μου:O

Δεν πιστεύω οι κασέτες advance να είναι τόσο παλιές που να μην κάνουν save.Τις κασέτες color και classic τις θέλω για συλλογή.Όχι για να τις παίζω.Μόνο τις advance θέλω για να παίζω.Και βασικά ψάχνω κασέτες castlevania κυρίως.

To sigouro einai oti mporeis na katevaseis apo to net oti paixnidia thes kai polu palia paixnidia kai na ta paizeis ston upologisth me emulator.oi gnwstes rom alla gia kasetes den gmwrizw

To sigouro einai oti mporeis na katevaseis apo to net oti paixnidia thes kai polu palia paixnidia kai na ta paizeis ston upologisth me emulator.oi gnwstes rom alla gia kasetes den gmwrizw

Οι rom δε μ'αρέσουν.Αλλοιώνουν τα γραφικά.Τις θέλω original γιατί ειδικά τις castlevania τις συλλέγω.Θα προσπαθήσω να βρω αυτό το κατάστημα στην Αγ.Δημητρίου που αναφέρθηκε παραπάνω.

Τελικά τα βρήκα όλα στο ebay:)

Πραγματικά έχει όλα όσα ψάχνω και ακόμα περισσότερα.Το ζήτημα είναι ότι δεν έχω ξαναγοράσει από το ebay(και γενικά μέσω ίντερνετ).Τί ακριβώς απαιτείται?Είναι μέσω πιστωτικής,τραπεζικού λογαριασμού ή κάτι άλλο?

θελεις πιστωτικη. φτιαχνεις λογαριασμο στο paypal και ολες οι αγορες σου γινονται μεσω paypal.
http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg

• 1 year later...

εβγαλα το φτυαρι και ξεθαβω :p

εψαξα σε ενα συρταρι και βρηκα το αγαπημενο μου gameboy pocket σε κοκκινο χρωμα! εχει βεβαια ενα μικροοοοοοοοο προβληματακι στην οθονη αλλα παιζει τελεια!

απο κασετες εχω μονο 4 :(

εκανα search στο ebay και ειδα οτι υπαρχουν αρκετες! και πολυ πολυ φθηνες!

ΑΛΛΑ εγω ψαχνω μια συγκεκριμενη. ενας ξαδερφος μου ειχε μια κασετα που περιειχε πολλα παιχνιδια! ή 99 ή 999 :p 2 απο αυτα ηταν το motocross madness και τα χελωνωνιτζακια! πολυ κολλημα με αυτα τα 2 Games!

που μπορω να βρω αυτην την κασετα? ή εστω καποια παρομοια. να εχει δηλαδη πολλα games μεσα

ευχαριστω