Jump to content

Πρόβλημα με εξωτερικό δίσκο WD


gkouts83
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω δυστυχως εχω πολυ χειροτερο προβλημα. Εχω WD my book 500GB σκληρο δισκο. Σε μια προσπαθεια μου σημερα να διορθωσω ενα προβλημα που αντιμετωπιζω με τα ηχεια μου εκανα μια χοντρη πατατα και εριξα τον εξωτερικο σκληρο μου κατω. Το χειροτερο ειναι πως τωρα δεν ανοιγει, δεν ειχα κανει back-up τα αρχεια μου και μολις ειχα περασει ολα τα αρχεια εκει για να τον κανω format. Πολλα Gb ομως , οχι αστεια !!! Περιπου 300Gb Σας παρακαλω εχετε κατι να μου προτεινετε? υπαρχει καποιος τροπος να κανω ανακτηση των αρχειων ή να αρχισω να απελπιζομαι απο τωρα??

 

 

 

Καλησπερα ξανα παιδια! Τελικα ελυσα τ προβλημα. ειχε προβλημα η πριζα . δεν ηταν καλα βαλμενη. Δοξα το Θεο! Ολα τα αρχεια ειναι στη θεση τους!!!!::lol::lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

Αν μπορείς να τον βγάλεις και ξέρεις τί κάνεις δοκίμασε να τον βάλεις σε ένα pc. Διαφορετικά μίλα με κάποιον που ξέρει.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg
Link to comment
Share on other sites

ναι οντως..το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τον ανοιξεις και να τον συνδεσεις κανονικα σαν εσωτερικο..απλα ανοιξε τον προσεκτικα για να μην δεν σου τον παιρνει μετα(εγγυηση)..
Link to comment
Share on other sites

Όταν θέλεις να ρωτήσεις κάτι πρέπει να το κάνεις σε topic σχετικό με την απορία/πρόβλημα που έχεις και αν δεν υπάρχει τέτοιο να ανοίγεις ένα νέο με τίτλο που να περιγράφει το θέμα. Δεν πρέπει να ρωτάς το ίδιο πράγμα σε περισσότερα από ένα topics.
Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...