gkouts83 Δημοσιεύτηκε October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 21, 2008 Εγω δυστυχως εχω πολυ χειροτερο προβλημα. Εχω WD my book 500GB σκληρο δισκο. Σε μια προσπαθεια μου σημερα να διορθωσω ενα προβλημα που αντιμετωπιζω με τα ηχεια μου εκανα μια χοντρη πατατα και εριξα τον εξωτερικο σκληρο μου κατω. Το χειροτερο ειναι πως τωρα δεν ανοιγει, δεν ειχα κανει back-up τα αρχεια μου και μολις ειχα περασει ολα τα αρχεια εκει για να τον κανω format. Πολλα Gb ομως , οχι αστεια !!! Περιπου 300Gb Σας παρακαλω εχετε κατι να μου προτεινετε? υπαρχει καποιος τροπος να κανω ανακτηση των αρχειων ή να αρχισω να απελπιζομαι απο τωρα?? Καλησπερα ξανα παιδια! Τελικα ελυσα τ προβλημα. ειχε προβλημα η πριζα . δεν ηταν καλα βαλμενη. Δοξα το Θεο! Ολα τα αρχεια ειναι στη θεση τους!!!!::lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Αν μπορείς να τον βγάλεις και ξέρεις τί κάνεις δοκίμασε να τον βάλεις σε ένα pc. Διαφορετικά μίλα με κάποιον που ξέρει. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juniorjack Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Μου το έκανε κ μενα τις προάλλες αυτό, τον εβγαλα κ τον ξαναβαλα κ όλα οκ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 ναι οντως..το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τον ανοιξεις και να τον συνδεσεις κανονικα σαν εσωτερικο..απλα ανοιξε τον προσεκτικα για να μην δεν σου τον παιρνει μετα(εγγυηση).. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Όταν θέλεις να ρωτήσεις κάτι πρέπει να το κάνεις σε topic σχετικό με την απορία/πρόβλημα που έχεις και αν δεν υπάρχει τέτοιο να ανοίγεις ένα νέο με τίτλο που να περιγράφει το θέμα. Δεν πρέπει να ρωτάς το ίδιο πράγμα σε περισσότερα από ένα topics. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts