Jump to content

[Off-topic] Windows Vista

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια συβουλη που δινω απο εμπειρια και ειδικα για τους φορητους υπολογιστες που κυκλοφορουν στην αγορα με vista basic η μονη λυση ειναι να σβησουν τα vista και να βαλουν xp.Μιλαμε για τεραστια διαφορα.Με vista ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ενω με xp ειναι πολυ γρηγορα.Απο προσωπικη εμπειρια σε AMILO FUJITSU siemens ΙΝΤΕL CELERON 1.86GHZ και 448mb RAM με vista BASIC οπως το αγορασα τον ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2007 ειχα μεγαλο προβλημα.Πολυ αργο και κολλουσε συνεχεια.Εβαλα xp και εχω ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.Προτεινω οσοι εχουν το ιδιο pc να κανουν το ιδιο.Εχω και τους drivers αν θελει καποιος pm και τους στελνω.

Μια συβουλη που δινω απο εμπειρια και ειδικα για τους φορητους υπολογιστες που κυκλοφορουν στην αγορα με vista basic η μονη λυση ειναι να σβησουν τα vista και να βαλουν xp.Μιλαμε για τεραστια διαφορα.Με vista ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ενω με xp ειναι πολυ γρηγορα.Απο προσωπικη εμπειρια σε AMILO FUJITSU siemens ΙΝΤΕL CELERON 1.86GHZ και 448mb RAM με vista BASIC οπως το αγορασα τον ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2007 ειχα μεγαλο προβλημα.Πολυ αργο και κολλουσε συνεχεια.Εβαλα xp και εχω ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.Προτεινω οσοι εχουν το ιδιο pc να κανουν το ιδιο.Εχω και τους drivers αν θελει καποιος pm και τους στελνω.

Με 512 mb ram πίστευες ότι το μηχάνημα σου θα αντέξει τα vista?

Ένα μηχάνημα που φοράει vista θέλει 2 gb ram.

Με 512 mb ram πίστευες ότι το μηχάνημα σου θα αντέξει τα vista?

Ένα μηχάνημα που φοράει vista θέλει 2 gb ram.

Απλα σκεφτηκα οτι για να τα εχουν λογικα θα ειναι οκ.Το τραγικο ειναι οτι ετσι τα πουλανε στην αγορα .Μιλαμε αχρηστεουν τα pc με αυτην την τακτικη.

λαθος δικο σου που το αγορασες. δεν καταλαβαινω γιατι αγοραζουν πισι το 2008 με λιγοτερα απο 2gb ram.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

λαθος δικο σου που το αγορασες. δεν καταλαβαινω γιατι αγοραζουν πισι το 2008 με λιγοτερα απο 2gb ram.

Φιλε απο την στιγμη που υπαρχουν στο εμποριο καποιος θα τον αγορασει.Το θεμα ειναι οτι γενικα ειναι μεγαλο λαθος να πωλουνται αυτα τα pc με vista.

δεν φταίει η msft.

φταίει ο OEM και ο πελάτης.

με 20-30 ευρώ αγοράζεις μια μνήμη και κάνεις τη δουλειά σου.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

δεν φταίει η msft.

φταίει ο OEM και ο πελάτης.

με 20-30 ευρώ αγοράζεις μια μνήμη και κάνεις τη δουλειά σου.

O πελατης δεν φταιει πουθενα.Αγοραζει ενα καινουργιο φορητο και αυτος με vista σερνεται.Θα επρεπε απο την στιγμη που βγαινει στο εμποριο ενας φορητος με 512RAM να ειναι με XP.Τι θα γινεται δηλαδη με το σκεπτικο σου?Ολος ο κοσμος να τρεχει μολις αγορασει ενα καινουργιο pc να ψαχνει για νεο υλικο για τον ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.ΕΛΕΟΣ :ninja:Και τι πιστευεις οτι καποιος που αγοραζει τον φορητο για να κανει την απλη δουλεια του:να στειλει email και να χρησιμοποιει το office και με vista σερνεται ξερει απο hardware ?Δηλαδη με λιγα λογια ο πελατης πληρωνει την ακατανοητη ενεργεια της microsoft να βαλει vista σε φορητο με 512ram και οχι xp.

Δε φταίει η MS. Τα Vista μπαίνουν κατ'επιλογή του εκάστοτε κατασκευαστή όπως επίσης και το μέγεθος της μνήμης...

O πελατης δεν φταιει πουθενα.
Πρώτα από όλα ο πελάτης φταίει όταν πάει να αγοράσει έναν υπολογιστή όπως αγοράζει ένα ψυγείο. Στα τυφλά δηλαδή και χωρίς να ασχοληθεί καθόλου (για να μην πω ότι για το ψυγείο μπορεί να ασχοληθεί και λίγο). Προφανώς δεν περιμένω από όλους να έχουν τις γνώσεις που χρειάζονται, όμως δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν έχουν κάποιον γνωστό/φίλο με κάποια έστω μικρή γνώση γύρω από το θέμα.

Επίσης δεν χρειάζεται να συζητάμε το ίδιο θέμα σε δύο σημεία. Έτσι κι αλλιώς είναι γνωστό ότι τα Vista όπως κάθε νέα έκδοση των windows έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις σε hardware από την προηγούμενη.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...