dnd_dynamite Δημοσιεύτηκε October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 19, 2008 Χθές Σάββατο 18/10 (έχουν σημασία οι ημερομηνίες) παρέλαβα από επαρχιακό κατάστημα multirama ένα laptop HP dv5 1030 στο οποίο μου είχανε πει από πρίν, ότι θα φορτώνανε τα vista και όλες τις καινουργιες εκδόσεις των βασικών προγραμμάτων. Αυτό φυσικά σήμαινε ότι το μηχάνημα δεν θα το έπαιρνα σφραγισμένο.Το πρόβλημα είναι ότι γυρνώντας σπίτι έλεγξα τα εγκατεστημένα προγράμματα και διάφορα άλλα sections των windows και υπήρχαν ημερομηνίες τόσο στις 18/10, όσο και στις 14/9 και 3/7. Για να γίνω πιο κατανοητός επισυνάπτω μερικές φωτό που έβγαλα με printscreen χθές το απόγευμα σε διάφορα sections των windows. Θα ήθελα κάποιος,αν γνωρίζει να μου πει, αν και κατά πόσο είναι δυνατό να υπάρχουν προγράμματα στο μηχάνημα από τις 14/9 ενώ όπως είπα η κατά το μαγαζί παραλαβή από τα κεντρικά έγινε χθές 18/10???? Χθές το μεσημέρι μετά την αγορά ξαναπήγα στο μαγαζί και τους είπα ότι υπάρχουν παλαιότερα προγράμματα απο τις 18/10 και μου απάντησαν ότι τα έιχε βάλει η εταιρία και δεν ξέρουν τίποτα μιας και χθές το παρέλαβαν! Εδώ θέλω να προσθέσω ότι εξ'αρχής μου είχαν προτείνει να πάρω το μηχάνημα της βιτρίνας για να μην περιμένω 2μέρες.Η απάντηση μου φυσικά ήταν αρνητική, αλλά από τότε υποπτευθηκα οτί μπορεί να παίξουν πουσ$$@.Επίσης τη στιγμή αγοράς το μηχάνημα της βιτρίνας έλειπε... Ήταν λάθος που δε ζήτησα από την αρχή κανένα πρόγραμμα για πάρω το laprtop σφραγισμένο.Όμως με τα σημερινά δεδομένα πως μπορώ να αποδείξω ότι ο υπολογιστής δούλευε στην βιτρίνα από τις 14/9? ΥΓ.1. Φαίνεται στο τιμολόγιο παραλαβής από τα κεντρικά ο serial number του υπολογιστή μου?Για να δω αν όντως τον παρέλαβαν το σάββατο? ΥΓ.2. Στις φωτό έχω κυκλωμένα κάποια προγράμματα με την αντίστοιχη ημερομηνία που περάστηκαν. ΥΓ.3 Ζητώ συγνώμη για την έκταση,αλλά η κοροιδία είναι κάτι που με εξοργίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnd_dynamite Δημ. October 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 check number 6....είναι δυνατόν να τα έχουν βάλει από την hp hellas αυτά!!!????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 δεν εχει καμια σχεση η εδω αντιπροσωπεια. το λαπτοπ ανοιχτηκε και εγινε αυτοματη εγκατασταση ελληνικων, προγραμματων και οδηγων την πρωτη ημερομηνια. δες ποτε ειναι εγκατεστημνα τα προγραμματα της hp. κραταω μια μικρη επιφυλαξη για τον τροπο εγκαταστασης των windows. αν ειναι με image τοτε μπορει να μην εχει ανοιχτει. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnd_dynamite Δημ. October 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Thanx for the reply Alex! Τα προγράμματα της hp ειναι εγκατεστημένα 14/9 δες σε παρακαλώ τη δευτερη φωτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts