Jump to content

Ρυθμίσεις για (υπο)δίκτυο

xyz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας παιδιά!Έχω τις εξής απορίες.Σε ένα υποδίκτυο υπολογιστών χωρίς server στύλ peer to peer τι ρυθμίσεις χρειάζονται για να μπορεί ο καθένας να βλέπει και τους υπόλοιπους μέσα από θέσεις δικτύου -> προβολή ομάδας εργασίας??Έχω κάνει κάποιες αλλά δεν βλέπει ο ένας τον άλλον αλλά τους υπόλοιπους του ευρύτερου δικτύου.Η αίθουσα είναι σε εταιρικό δίκτυο αλλά οι ρυθμίσεις για κάθε υπολογιστή εγκαθίστανται ξεχωριστά αφού συνδεθούν σε "πριζάκια" τοίχου και στα οποία αντιστοιχούν διαφορετικές ΙP addresses .Εγώ ρωτάω πώς ενώ βλέπουν το ευρύτερο δίκτυο(άλλους υπολογιστές άλλων τμημάτων κανονικά., να τους κάνω ΄να βλέπει ο ένας τον άλλον σαν ομάδα εργασίας(σαν ένα υποδίκτυο).Αν κάνει κανείς τις ρυθμίσεις σε κάθε έναν χωριστά μέσα από τα Windows δίνοντας ονόματα αναγνωριστικά για κάθε έναν τους, π.χ Σταθμός 1,Σταθμός 2 κ.λ.π και μετά την επανεκκίνηση για να ρυθμιστούν, ο κάθε ένας βλέπει τον εαυτόν του δηλ., ο pc1 ton pc1,ο 2 τον 2 και όχι και τους άλλους.Τι άλλο πρέπει να γίνει??