antreasM77 Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Δεν νομιζω να υποστηριζεται ακομα λογω αναλυσης/// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricgr Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 289 ευρω το το ελληνικο expansys...ολη αυτη η γκρινια του δεκεμβριου για την τιμη σταματησε επιτελους....παντως εντυπωσιακη πτωση στο συγκεκριμενο μαγαζακι,μολις χθες το ειχαν 584ευρω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 289 ευρω το το ελληνικο expansys...ολη αυτη η γκρινια του δεκεμβριου για την τιμη σταματησε επιτελους....παντως εντυπωσιακη πτωση στο συγκεκριμενο μαγαζακι,μολις χθες το ειχαν 584ευρω.. όντως εντυπωσιακό... http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=174440 προφανώς μετά την επίσημη ανακοίνωση για 280€ στην Αγγλία ακολούθησε πτώση σε όλες τις αγορές, μα καλά ειναι δυνατόν η νοκια τελικά να το βγάζει σε τόσο χαμηλή τιμή τελικά;; είχα ανακοινώσει 280 χωρίς φόρους και τελικά βγαίνει τελική τόσο;; ρε παιδιά μήπως αντικατέστησαν τα υλικά με τίποτα κινέζικα... :lol::p Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Η πλάκα ξέρετε ποιά είναι είναι; Ότι το κόκκινο κάνει €289.99 http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=174440 Το μαύρο κάνει €329.99 http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=174485 και το μπλέ €644.99 http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=174483 Καλό;; Να υποθέσουμε ότι σε μερικές μέρες θα το έχουν και τα nokia shops ή όχι; Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 και υπαρχουν μονο 6 διαθεσιμα τεμαχια για το κοκκινο... οποιος προλαβει το πηρε;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Γνωστή η θεωρία για την συμπίεση και το φιλτράρισμα αλλά τι πιστεύεις ότι ήταν τόσο δύσκολο εφοσον πρόκειται για το ίδιο harware σε φωτ.μηχανή (πχ με το N78) να κάνουν copy-paste τους ίδιους camera drivers? Η λοιπόν το κάνουν επίτηδες για να φαίνεται η κάμερα χειρότερη και να μήν συγκρίνεται με τ Ν82-96 κτλ (ώστε να πουλήσουν και αυτά) ή απλά έχει χειρότερο αισθητήρα/φακό. Για αρκετούς η κάμερα είναι ικανοποιητική, άλλοι πάλι δεν την χρησιμοποιούν καθόλου, πάντως είναι το αδύνατο σημείο του τηλεφώνου και δέν ευθύνονται τα Mpixels για αυτό. Για να μπορέσουμε να μιλήσουμε για την απόδοση της κάμερας θα πρέπει να δούμε φωτογραφίες εκτυπωμένες σε φωτογραφείο. Όχι στον εκτυπωτή μας ούτε στην οθόνη του κινητού (μικρό μέγεθος και διαφορετική ποιότητα απεικόνησης λόγω ανάλυσης ή ρύθμισης ή χρωμάτων....) Όλα τα υπόλοιπα; είναι εντελώς θεωρητικά σχόλια..... Ιδιαίτερα αν συγκρίνουμε διαφορετικά κινητά που φωτογραφίζουν διαφορετικά τοπία (άλλες συνθήκες φωτισμού, άλλα τοπία, άλλες περιβαντολογικές συνθήκες). Σύγκριση γίνεται μόνο side by side φωτογραφίζοντας την ίδια μέρα, τα ίδια αντικείμενα. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει η κάμερα του κινητού γιατί έχω πάντα την ψηφιακή μαζί μου. Και αν φωτογράφιζα με το κινητό θα το έκανα μόνο και μόνο για να δω πως βγάζει ή αν δεν είχα την ψηφιακή μαζί μου και έπρεπε να φωτογραφίσω... Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 289 ευρω το το ελληνικο expansys...ολη αυτη η γκρινια του δεκεμβριου για την τιμη σταματησε επιτελους....παντως εντυπωσιακη πτωση στο συγκεκριμενο μαγαζακι,μολις χθες το ειχαν 584ευρω.. Ωραία νέα.......:) Ελπίζω η Alpha Copy να κινηθεί άμεσα και κυρίως να κρατηθεί στο θέμα τιμής! Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharki24 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Δηλαδη θα τρελαθουμε; εγω που το παρηγγειλα με 370ε συνολικα απο το e-click ειμαι μακκκακας????? Δεν μπορει κατι θα παιζει!!!! Τοση κατακορυφη πτωση; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Μπορεί το expansys να βάζει τιμή «κράχτη». Στα 370€ που το έχεις παραγγείλει, είναι καλή τιμή γιατί: -θα έχει τα Ελληνικά (φαντάζομαι....) -η τιμή είναι πολύ κοντά σε αυτή που ακούγεται για την επίσημη -ως pioneer χρήστης λογικό είναι να πληρώσεις κάτι παραπάνω. ;) Καλορίζικο!! :) Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharki24 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Εκτος αυτου αν πας να το παραγγηλεις σε μαυρο χρωμα οταν συνεχιζεις στα βηματα δεν σ αναγραφει πληρης τιμη! Για το expansys μιλαω! οτι να ναι!!!! Παντως εστω κ το κοκκινο αν το δινει σε τετοια τιμη ειναι καλη πιστευω! Κ ναι ειναι μεν γερμανικης εισαγωγης αλλα με ελληνικο μενοθ κανονικα κ κανονικα εγγυηση 2 ετων! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Οπότε μη γκρινιάζεις! Χαμογέλα που: 1. θα έχεις την υπέροχη συσκευή στα χέρια σου (σε πολύ λίγο χρόνο) 2. θα μας σπας τα νεύρα που εσύ θα την έχεις και οι περισσότεροι εδώ, όχι!!! :lol: Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharki24 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Χα χα οταν τη παρω θα σας κανω σπασιμο ολους χαχα!!! Δε βαριεσαι μηχανημα ειναι 5 πανω 5 κατω δεν θα πεθανουμε κιολας! εμεις να ειμαστε καλα κ ολα τα αλλα λυνονται! Αντε ωρα για υπνο κ μακαρι οποιος το θελει πολυ να το αποκτησει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Όλοι θα το αποκτήσουμε φίλε μου!! Το ζήτημα είναι το πότε και το πόσο! over......Με ακούει κανείς εκεί στην Alpha copy?......over...... :ninja: Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Δεν γνωριζω αν εχει καποια σημασια αλλα απο οτι φαινεται καθε χρωμα...εχει την τιμη του πιο συγκεκριμενα: Nokia 5800 Xpress Music Έκδοση: Μαύρο/Κόκκινο Τιμή: €289.99 (242.47 χωρίς Φ.Π.Α.) http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=174440 Nokia 5800 Xpress Music Έκδοση: Μαύρο/Μπλε Τιμή: €644.99 (539.29 χωρίς Φ.Π.Α.) http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=174483 Nokia 5800 Xpress Music Έκδοση: Μαύρο Η δική μας τιμή: €329.99 (275.91 χωρίς Φ.Π.Α.) http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=174485 ακριβοτερο με διαφορα το μπλε λοιπον.Ισως λογω προμηθευτη? "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Εγώ θέλω το μαύρο αλλά μπορώ άνετα να επιλέξω και το μπλε. Το κόκκινο μου βγαίνει λίγο πιο extreme για τα γούστα μου........ :) Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 9, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Και γω έτσι έλεγα για το κόκκινο αλλά μόλις είδα το 5800 του Μιχάλη άλλαξα γνώμη. Είναι πάρα πολύ όμορφο και δένει τέλεια με την πρόσοψη και ειδικά με την πλάτη. Θα προσπαθήσω να χτυπήσω το κοκκινάκι μόλις έρθει. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikler Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Το πήρε κανείς από το expansys ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 ξερουμε αν το εξπανσις το δινει με ελληνικα και εγγυηση σιγουρα?το εχω παραγγειλει απο eclick άλλα αν ειναι να ακυρωσω την παραγγελια γιατι αυτοι βλεπω το ακριβυνανε κιολας 10 ευρω!!ημαρτον!!παιζουνε μαζι μας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Εφοσον το εχεις παραγγειλει θα το παρεις στην τιμη που ειχε οταν το εκλεισες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 παντως εγω ακυρωσα απο eclick.μου ειπαν απο βδομαδα και αν...:wacko: δεν βαζουν τουλαχιστον μη διαθεσιμο να ξερουμε και εμεις τι μας γινεται!!τωρα παω για εξπανσις..να δουμε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikler Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Αμα δοκιμάσεις τώρα το link που λέει €289.99 εμφανίζει οτι δεν ειναι διαθέσιμο το προϊόν...(Το προϊόν δεν βρέθηκε. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, παρακαλούμε στείλτε e-mail στην διεύθυνση info@expansys.com.gr ή καλέστε μας στο +30 211 1768202.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 ναι το ειδα.παιδια παρτε το χαμπαρι.ζουμε σε κωλοχωρα!!!!ο καθενας κανει οτι θελει!!μας κοροιδευουν!!!!!!!θα περιμενω να το παρω απο πλαισιο οπως παντα εκανα και σε τιμη λογικη και με σιγουρια απο πλευρας εγγυησης,ελληνικων,αναβαθμισεων κλπ.αλλη λυση δεν βλεπω.με ξενερωσανε απιστευτα ολοι οι ηλιθιοι!!!! τηλεφωνησα εξπανσις.θα υπαρχει απο 22 του μηνος σε μπλε χρωμα και τιμη δεν γνωριζουν...παρε το αυγο και κουρευτο!!:mad::mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 ναι το ειδα.παιδια παρτε το χαμπαρι.ζουμε σε κωλοχωρα!!!!ο καθενας κανει οτι θελει!!μας κοροιδευουν!!!!!!!θα περιμενω να το παρω απο πλαισιο οπως παντα εκανα και σε τιμη λογικη και με σιγουρια απο πλευρας εγγυησης,ελληνικων,αναβαθμισεων κλπ.αλλη λυση δεν βλεπω.με ξενερωσανε απιστευτα ολοι οι ηλιθιοι!!!! Για μένα αυτό είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις. Κι εγώ αν τελικά πάρω το 5800 (εκτός κι αν τελικά περιμένω το Ν97 ή κάτι άλλο), από Πλαίσιο θα το πάρω. ;) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 το θεμα ειναι ποτε διαολο θα το φερουν και τελικα ποσο θα κοστιζει??δεν βγαζεις ακρη!!!εγω χρειαζομαι κινητο επειγοντως!! το eclick το εβαλε αμεσα διαθεσιμο....αλλα αν παρεις τηλ σου λενε απο βδομαδα!! γενικα ολοι απο βδομαδα λενε οποτε λεω εγω μηπως απο βδομαδα το φερει επισημα η νοκια απλα και αυτοι εχουν κλεισει καποια κομματια??:blink: τι να πω?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Μόλις μίλησα με Nokia Center...... Η κοπέλα μου είπε Q1!!!! Δεν έχει άλλη ενημέρωση από τα κεντρικά.....................:( Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts