ksino1100 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Μπορεί το expansys να βάζει τιμή «κράχτη». Στα 370€ που το έχεις παραγγείλει, είναι καλή τιμή γιατί: -θα έχει τα Ελληνικά (φαντάζομαι....) -η τιμή είναι πολύ κοντά σε αυτή που ακούγεται για την επίσημη -ως pioneer χρήστης λογικό είναι να πληρώσεις κάτι παραπάνω. ;) Καλορίζικο!! :) Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharki24 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Εκτος αυτου αν πας να το παραγγηλεις σε μαυρο χρωμα οταν συνεχιζεις στα βηματα δεν σ αναγραφει πληρης τιμη! Για το expansys μιλαω! οτι να ναι!!!! Παντως εστω κ το κοκκινο αν το δινει σε τετοια τιμη ειναι καλη πιστευω! Κ ναι ειναι μεν γερμανικης εισαγωγης αλλα με ελληνικο μενοθ κανονικα κ κανονικα εγγυηση 2 ετων! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Οπότε μη γκρινιάζεις! Χαμογέλα που: 1. θα έχεις την υπέροχη συσκευή στα χέρια σου (σε πολύ λίγο χρόνο) 2. θα μας σπας τα νεύρα που εσύ θα την έχεις και οι περισσότεροι εδώ, όχι!!! :lol: Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharki24 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Χα χα οταν τη παρω θα σας κανω σπασιμο ολους χαχα!!! Δε βαριεσαι μηχανημα ειναι 5 πανω 5 κατω δεν θα πεθανουμε κιολας! εμεις να ειμαστε καλα κ ολα τα αλλα λυνονται! Αντε ωρα για υπνο κ μακαρι οποιος το θελει πολυ να το αποκτησει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Όλοι θα το αποκτήσουμε φίλε μου!! Το ζήτημα είναι το πότε και το πόσο! over......Με ακούει κανείς εκεί στην Alpha copy?......over...... :ninja: Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Δεν γνωριζω αν εχει καποια σημασια αλλα απο οτι φαινεται καθε χρωμα...εχει την τιμη του πιο συγκεκριμενα: Nokia 5800 Xpress Music Έκδοση: Μαύρο/Κόκκινο Τιμή: €289.99 (242.47 χωρίς Φ.Π.Α.) http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=174440 Nokia 5800 Xpress Music Έκδοση: Μαύρο/Μπλε Τιμή: €644.99 (539.29 χωρίς Φ.Π.Α.) http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=174483 Nokia 5800 Xpress Music Έκδοση: Μαύρο Η δική μας τιμή: €329.99 (275.91 χωρίς Φ.Π.Α.) http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=174485 ακριβοτερο με διαφορα το μπλε λοιπον.Ισως λογω προμηθευτη? "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Εγώ θέλω το μαύρο αλλά μπορώ άνετα να επιλέξω και το μπλε. Το κόκκινο μου βγαίνει λίγο πιο extreme για τα γούστα μου........ :) Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 9, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Και γω έτσι έλεγα για το κόκκινο αλλά μόλις είδα το 5800 του Μιχάλη άλλαξα γνώμη. Είναι πάρα πολύ όμορφο και δένει τέλεια με την πρόσοψη και ειδικά με την πλάτη. Θα προσπαθήσω να χτυπήσω το κοκκινάκι μόλις έρθει. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikler Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Το πήρε κανείς από το expansys ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 ξερουμε αν το εξπανσις το δινει με ελληνικα και εγγυηση σιγουρα?το εχω παραγγειλει απο eclick άλλα αν ειναι να ακυρωσω την παραγγελια γιατι αυτοι βλεπω το ακριβυνανε κιολας 10 ευρω!!ημαρτον!!παιζουνε μαζι μας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Εφοσον το εχεις παραγγειλει θα το παρεις στην τιμη που ειχε οταν το εκλεισες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 παντως εγω ακυρωσα απο eclick.μου ειπαν απο βδομαδα και αν...:wacko: δεν βαζουν τουλαχιστον μη διαθεσιμο να ξερουμε και εμεις τι μας γινεται!!τωρα παω για εξπανσις..να δουμε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikler Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Αμα δοκιμάσεις τώρα το link που λέει €289.99 εμφανίζει οτι δεν ειναι διαθέσιμο το προϊόν...(Το προϊόν δεν βρέθηκε. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, παρακαλούμε στείλτε e-mail στην διεύθυνση info@expansys.com.gr ή καλέστε μας στο +30 211 1768202.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 ναι το ειδα.παιδια παρτε το χαμπαρι.ζουμε σε κωλοχωρα!!!!ο καθενας κανει οτι θελει!!μας κοροιδευουν!!!!!!!θα περιμενω να το παρω απο πλαισιο οπως παντα εκανα και σε τιμη λογικη και με σιγουρια απο πλευρας εγγυησης,ελληνικων,αναβαθμισεων κλπ.αλλη λυση δεν βλεπω.με ξενερωσανε απιστευτα ολοι οι ηλιθιοι!!!! τηλεφωνησα εξπανσις.θα υπαρχει απο 22 του μηνος σε μπλε χρωμα και τιμη δεν γνωριζουν...παρε το αυγο και κουρευτο!!:mad::mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 ναι το ειδα.παιδια παρτε το χαμπαρι.ζουμε σε κωλοχωρα!!!!ο καθενας κανει οτι θελει!!μας κοροιδευουν!!!!!!!θα περιμενω να το παρω απο πλαισιο οπως παντα εκανα και σε τιμη λογικη και με σιγουρια απο πλευρας εγγυησης,ελληνικων,αναβαθμισεων κλπ.αλλη λυση δεν βλεπω.με ξενερωσανε απιστευτα ολοι οι ηλιθιοι!!!! Για μένα αυτό είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις. Κι εγώ αν τελικά πάρω το 5800 (εκτός κι αν τελικά περιμένω το Ν97 ή κάτι άλλο), από Πλαίσιο θα το πάρω. ;) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 το θεμα ειναι ποτε διαολο θα το φερουν και τελικα ποσο θα κοστιζει??δεν βγαζεις ακρη!!!εγω χρειαζομαι κινητο επειγοντως!! το eclick το εβαλε αμεσα διαθεσιμο....αλλα αν παρεις τηλ σου λενε απο βδομαδα!! γενικα ολοι απο βδομαδα λενε οποτε λεω εγω μηπως απο βδομαδα το φερει επισημα η νοκια απλα και αυτοι εχουν κλεισει καποια κομματια??:blink: τι να πω?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Μόλις μίλησα με Nokia Center...... Η κοπέλα μου είπε Q1!!!! Δεν έχει άλλη ενημέρωση από τα κεντρικά.....................:( Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zmey Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Μόλις μίλησα με Nokia Center...... Η κοπέλα μου είπε Q1!!!! Δεν έχει άλλη ενημέρωση από τα κεντρικά.....................:( to Q1 ti einai??:wacko::) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 to Q1 ti einai??:wacko::) Πρωτο τεταρτο του ετους. Δλδ Γεναρης-Φλεβαρης-Μαρτης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 to Q1 ti einai??:wacko::) 1ο τριμηνο , Ιανουαριος ,Φεβρουαριος,Μαρτιος ................. ........................................................................................... [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 μα καλα που ζουμε??στη σεληνη και θελει τοσο καιρο να ερθει στην ελλαδα??γενικα με ολα συμβαινει αυτο!!απαραδεκτο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freeboss Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Καλά δεν παίζει μας κοροιδευουνε.. Nokia 5800 Xpress Music Έκδοση: Μαύρο/Κόκκινο Τιμή: €529.99 http://www.expansys.com.gr/pf.aspx?i=174440 Ρε μας δουλευνουνε χτες δεν ήτανε 280 κάτι.......ΕΛΕΟΣΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Ρωτησα στο Nokia Shop της πολης μου κι ενω πριν τα χριστουγεννα λεγαν για τελη Ιανουαριου,σημερα μου ειπαν αοριστα για πρωτο τριμηνο.Δλδ μπορει αυριο αλλα μπορει και 31 Μαρτιου. Προσωπικα βαρεθηκα και δεν παω να ξαναρωτησω.ο καθενας λεει ο,τι θελει και ειναι ψυχοφθορο αν τους παιρνεις στα σοβαρα.Οποτε περιμενω... ουτως η αλλως μολις κυκλοφορησει επισημα θα το μαθουμε ολοι εδω μεσα "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasis83 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 στο gsmarena ειπαν πχ οτι στην βρετανια θα κυκλοφορησει στις 23 φεβρουαριου..... κατα τα αλλα,και εγω απο χτες ευτυχης κατοχος του 5800! αριστες εντυπωσεις για κινητο που πληρωσα 340 ευρω,πανευκολο το touch interface του,που γενικα σαν ατομο δε το ειχα ποτε με τα touch! γρηγορο το μενου του και δε βλεπω να τρωει ιδιαιτερα κολληματα,παρολο που του εχω βαλει 5 gb δεδομενων!!! καμερα ευλπιστω να φτιαξει γιατι εχει αρκετο θορυβο,αλλα την δουλεια του την κανει! τωρα το περιεργαζομαι περισσοτερο και θα σας πω για περισσοτερες εντυπωσεις!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_AV Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 στο gsmarena ειπαν πχ οτι στην βρετανια θα κυκλοφορησει στις 23 φεβρουαριου..... κατα τα αλλα,και εγω απο χτες ευτυχης κατοχος του 5800! αριστες εντυπωσεις για κινητο που πληρωσα 340 ευρω,πανευκολο το touch interface του,που γενικα σαν ατομο δε το ειχα ποτε με τα touch! γρηγορο το μενου του και δε βλεπω να τρωει ιδιαιτερα κολληματα,παρολο που του εχω βαλει 5 gb δεδομενων!!! καμερα ευλπιστω να φτιαξει γιατι εχει αρκετο θορυβο,αλλα την δουλεια του την κανει! τωρα το περιεργαζομαι περισσοτερο και θα σας πω για περισσοτερες εντυπωσεις!!! Απο που το πηρες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts