ANDREWS3 Δημοσιεύτηκε September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 28, 2008 Δεν εχω δυνατοτητα για ADSL στην περιοχη μου κι εχω συνδεση PSTN και το ιντερνετ θελω να το χρησιμοποιω 2-3 ωρες το πολυ ημερησιως. Ξερει κανεις ποια ειναι η πιο οικονομικη και καλυτερη λυση? Βρηκα και αυτο στην ΟΤΕΝΕΤ: http://corporate.otenet.gr/otenet/home/individuals/individualsinternetconnections/individualsinternetcard/ συμφερει για την περιπτωση μου?ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Αδερφέ αν είναι να καίγεσαι και να επείγεσαι για 10 ευρώ... άστα να παν στο διάλο!!! Πάρτη τη ριμάδα και μην το λές και σε κανέναν.... Καταραμένη φτώχεια.. άρε άτυμε Αλογομούρη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Πάρτηνα την κάρτα, αλλά μην ξεχνάς ότι θα πληρώνεις και το ΕΠΑΚ για όσες ώρες μπαίνεις. Και για τον άλλο μήνα κάνεις μια έρευνα στον κύκλο σου και μπορεί να βρεις και καμιά dial-up που να μην την πολυχρησιμοποιεί ο ιδιοκτήτης της και να σου δώσει τους κωδικούς να μπαίνεις, εγώ πχ έχω καβάτζα ενεργή μια dial-up από την Panafonet για καμιά δύσκολη ώρα (εξοχικό, σπίτι θείας κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANDREWS3 Δημ. September 29, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Πάρτηνα την κάρτα, αλλά μην ξεχνάς ότι θα πληρώνεις και το ΕΠΑΚ για όσες ώρες μπαίνεις. Και για τον άλλο μήνα κάνεις μια έρευνα στον κύκλο σου και μπορεί να βρεις και καμιά dial-up που να μην την πολυχρησιμοποιεί ο ιδιοκτήτης της και να σου δώσει τους κωδικούς να μπαίνεις, εγώ πχ έχω καβάτζα ενεργή μια dial-up από την Panafonet για καμιά δύσκολη ώρα (εξοχικό, σπίτι θείας κλπ). Δηλαδη με Dial up η χρεωση ειναι φθηνοτερη απο αυτην την καρτα? Ειμαι λιγο ασχετος με αυτα...τι προτεινετε για Dial up? Μακαρι να ειχε ADSL εδω πανω μα ελα που δεν εχει..... Βρε παιδια εχω μπερδευτει...κανοντας PSTN DIAL UP συνδεση και πληρωνοντας π.χ. 15 ευρω παγιο τον μηνα μετα τι χρεωνομαι στην χρονοχρεωση μονο τον ΕΠΑΚ η και κατι επιπροσθετα? Ενω με την καρτα? Το ιδιο αφου τα δεκα ευρω ειναι σαν παγιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 To EΠΑΚ ειναι ιδιο ειτε εχεις συνδρομη ειτε μπαινεις με καρτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANDREWS3 Δημ. September 29, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Δηλαδη μονο ΕΠΑΚ πληρωνω η και κατι επιπλεον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Μονο ΕΠΑΚ συν την καρτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts